התחדשתי ב-JBL LSR305, הרמקולים הרציניים הראשונים שלי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
IamEzio פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #1 

התחדשתי לי לפני כבר כמה שבועות ברמקולים חדשים, משהו שמזמן רציתי אחרי שנים עם אוזניות בלבד ואיזה זוג רמקולי מחשב מצ'וקמקים של לוג'יטק ב-100 שקל כשהחברים באים, אז אחרי קצת חיפוש, מחשבה והשוואה, החלטתי ללכת על מוניטרים מוגברים, ובעיקר ה-LSR305 שלא משנה איפה קראתי קיבלו שבחים מפה ועד להודעה חדשה לכל טווח הסאונד שהם מפיקים, אחל מהגובהים ועד לבאס ה(יחסית למדפיים) עמוק שיורד לאזור ה-37Hz, בסופו של דבר החלטתי ללכת לשמוע אותם בכלי-זמר שנמצא בעיר וחייב להגיד שלא התאכזבתי, המיקום שבו הם נמצאו בחנות היה מאוד לא אידיאלי, אבל הסאונד שיצא מהם היה פשוט מצויין לטעמי, בהתחלה לא האמנתי שהרמקולים הקטנים (יחסית) האלו הם אלו שניגנו כאשר הם היו צמודים כל כך ל-LSR308 הגדולים הרבה יותר.

אז שילמתי ולמחרת אספתי אותם כשהגיעו לסניף, כבר מההתחלה לא התאכזבתי (למעט כבל ה 3.5MM- 2X Mono PL שהתפצל 40 ס"מ לפני הסוף ולא איפשר לי להציב את הרמקולים בקצוות השולחן שמאז הוחלף), הסאונד היה מצוין אם כי עברו הרבה ווברציות לשולחן מהרמקולים, מפה לשם הזמנתי ספוגים שמצאתי באיביי דיי בזול (40 שקל לזוג ) שהעלימו את התופעה ב95% לפחות.

[imgbig]http://img.techpowerup.org/160818/img-9895.jpg[/imgbig]

(למרות התמונה הם ממוקמים דיי רחוק מהקיר, לגבי הטלוויזה שנמצאת 20 ס"מ מאחורי הרמקול השמאלי עוד לא החלטתי מה לעשות, אם לתלות אותה גבוהה יותר, אולי בכלל להפטר ממנה, אבל השתדלתי להרחיק הכל כמה שאפשר)

בהחלט מרגיש שהתמורה למחיר גבוהה, וכל יום אני נהנה מחדש מהצליל שהרמקולים האלו מפיקים, אחל מהבאסים ההדוקים ועד הצלילים הגבוהים שממלאים את החדר,ואז מגיע הלילה וצריך לשים אוזניות :(, עכשיו רק צריך DAC...
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 19/08/2016 17:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

תתחדש

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ושתהנה מהם וגם לגבי DAC רק סבלנות בסוף תיקנה אותו (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

23eLiRaN23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

תתחדש אני שמעתי בהם שומעים יפה מאוד היה לי התלבטות מאוד קשה בין זה לימאאה HS8 בסוף קניתי ת HS8 :]

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”