זקוק להמלצה למחשב שולחני לסלון
כיום אני משתמש במחשב נייח שיושב בסלון ,אבל אני רוצה למזער את הגודל למשהו קטן יותר שישב אולי במזנון במגירה או כל מקום אחר שלא יהיה גלוי לעין.
אני לא משתמש בקודי,אני צריך מחשב שיריץ לי סרטים עד 1080,הורדות ביטורנט,גלישה,יוטיוב,אופיס,דברים בסיסיים,שיריץ ווינדוס 7 עם עכבר ומקלדת אלחוטי,שיהיה מחשב נייח לכל דבר רק קטן.
אשמח להמלצות מתאימות עד 2000 שקל...כמובן שהאופציה הזולה ביותר היא העדיפה
תודה לעוזרים
התקציב שלי הוא עד 2000 שקל
אני לא משתמש בקודי,אני צריך מחשב שיריץ לי סרטים עד 1080,הורדות ביטורנט,גלישה,יוטיוב,אופיס,דברים בסיסיים,שיריץ ווינדוס 7 עם עכבר ומקלדת אלחוטי,שיהיה מחשב נייח לכל דבר רק קטן.
אשמח להמלצות מתאימות עד 2000 שקל...כמובן שהאופציה הזולה ביותר היא העדיפה
תודה לעוזרים
התקציב שלי הוא עד 2000 שקל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46415
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5083 פעמים
כל NUC יתאים לדרישות.
אני מציע לחשוב טוב אם באמת צריך להריץ אופיס והורדות בסלון, הרבה יותר נוח לפצל בין יחידה שנועדה לעבודה וגלישה לבין יחידה אחרת יעודית לניגון סרטים בסלון.
אני מציע לחשוב טוב אם באמת צריך להריץ אופיס והורדות בסלון, הרבה יותר נוח לפצל בין יחידה שנועדה לעבודה וגלישה לבין יחידה אחרת יעודית לניגון סרטים בסלון.
אני כמעט ולא משתמש באופיס..אבל שהאפשרות תיהיה קיימת במידה ונצטרך..שנים אני עם מחשב נייח בסלון וזה מאוד נוח לי..רוב השימושים שלי זה גלישה,אינטרנט ,הורדות סרטים וצפייה בהם..
הדבר היחיד שמפריע לי זה הגודל של הנייח..
חוץ מה nuc ראיתי שיש מחשבים של eglobal,זה יכול להתאים לצרכים שלי? כי ראיתי שהמחירים זולים יותר
אשמח להמלצה לדגם מסויים
הדבר היחיד שמפריע לי זה הגודל של הנייח..
חוץ מה nuc ראיתי שיש מחשבים של eglobal,זה יכול להתאים לצרכים שלי? כי ראיתי שהמחירים זולים יותר
אשמח להמלצה לדגם מסויים
כן.... ובתקציב שלך תוכל לקנות מחשב די חזק
http://he.aliexpress.com/store/product/ ... eId=217312
עם מעבד I7 6500
8GB RAM
וכונן SSD256
ואם אתה מוריד הרבה טורנטים תבקש מהם בפרטי גם כונן מכאני 1TB זה תוספת של 50 דולר
יענה על דרישותך וכמה רמות מעל
http://he.aliexpress.com/store/product/ ... eId=217312
עם מעבד I7 6500
8GB RAM
וכונן SSD256
ואם אתה מוריד הרבה טורנטים תבקש מהם בפרטי גם כונן מכאני 1TB זה תוספת של 50 דולר
יענה על דרישותך וכמה רמות מעל
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ה-i3 יעשה את העבודה ללא קושי. אני ממליץ להשאר עם לפחות 8גיגה ראם.
לא הבנתי כל כך למה מתיחסים לאופיס כאילו היא דורשת כוח עיבוד גדול במיוחד (היא לא).
לא הבנתי כל כך למה מתיחסים לאופיס כאילו היא דורשת כוח עיבוד גדול במיוחד (היא לא).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כל עוד אתה משאיר אותו במקום פתוח כדי שיהיה לו אוורור לא תהיה לך בעיה עם התחממות.
חשוב להדגיש שלמחשב אין מאווררים, ולכן הוא צריך להיות במקום פתוח ולא סגור בתוך ארון.
חשוב להדגיש שלמחשב אין מאווררים, ולכן הוא צריך להיות במקום פתוח ולא סגור בתוך ארון.