אם לעוד מישהו זה הפריע ב-VR5
טוב, זה היה הימור. פשוט ראיתי את שני התתי דגם האלה נמכרים באותו אתר כשההבדל היחיד שיכולתי להבחין בו הוא הרמקולים (וזה גם עלה יותר).
אם אתה יודע רוסית אולי תוכל להבין יותר מהדף שמצאתי
בעיקרון הייתי מנחש שזה לא משהו עקרוני מדי ואולי קשור לפיזור של הדגם בעולם (עניין שיווקי של זיהוי שונה לכל איזור בו זה נמכר).
אולי זה סתם מציין את הצבע ?
שלך במקרה שחור ?
אם אתה יודע רוסית אולי תוכל להבין יותר מהדף שמצאתי
בעיקרון הייתי מנחש שזה לא משהו עקרוני מדי ואולי קשור לפיזור של הדגם בעולם (עניין שיווקי של זיהוי שונה לכל איזור בו זה נמכר).
אולי זה סתם מציין את הצבע ?
שלך במקרה שחור ?
המשכתי קצת לחפש (מתברר שקל להדליק אותי
) ונראה לי שזה כנראה באמת הבדלים מינוריים של שווקים שונים.
מצאתי על הבדלים בין 42vr5w ל-42vr5a שהראשון כנראה פונה לשוק האירופאי והשני לארה"ב. ההבדלים הם לגבי עמידה בתקנים שונים של emc (בגדול פליטת קרינה) בהתאם לדרישות השוק (באירופה זה eec ובארה"ב זה fcc).
אני חושב שה-g מתייחס לרוסיה לפי זה שכל המידע שיש עליו ברשת נמצא אך ורק בדפים ברוסית
איפה קנית את המסך ?
מצאתי על הבדלים בין 42vr5w ל-42vr5a שהראשון כנראה פונה לשוק האירופאי והשני לארה"ב. ההבדלים הם לגבי עמידה בתקנים שונים של emc (בגדול פליטת קרינה) בהתאם לדרישות השוק (באירופה זה eec ובארה"ב זה fcc).
אני חושב שה-g מתייחס לרוסיה לפי זה שכל המידע שיש עליו ברשת נמצא אך ורק בדפים ברוסית
איפה קנית את המסך ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין לאות שום משמעות חוץ מהשוק המקורי שזה יועד לו.
לדעתי, זה בעיקרון עוזר להם לברר במקרה ויש מכירות מאסיביות לא חוקיות בכדי לזהות את מקור המסך...
לדעתי, זה בעיקרון עוזר להם לברר במקרה ויש מכירות מאסיביות לא חוקיות בכדי לזהות את מקור המסך...