סוני או פיליפס??
חברים, אני צריך עצה, צריכים לקנות למשרד 4 מסכים 55". שמעתי דעות לכאן ולכאן, מאחר ואנחנו רוצים אנדרואיד, זה משאיר אותנו בעיקר עם סוני ופיליפס.
יש את המסך הזה של סוני:
סוני 55
ויש את הפיליפס הזו :
פיליפס 55
ובבקשה תתעלמו רגע מהמחיר.
אני רוצה בעיקר לדעת על איכות המכשיר. מצד אחד, קראתי לא מעט, שסוני ירדו מגדולתם, וזה לא מה שהיה פעם ומצד שני שמסכי האנדרואיד שלהם דווקא כן איכותיים.
כנ"ל לגביי הפיליפס, שהמסכים שלהם מאוד איכותיים, אבל קראתי גם על ריקולים בשל תקלות ושהשירות של אלקטרה בארץ לא משהו בכלל.
אז אשמח לשמוע דעות, עצות, ניסיון אישי
תודה מראש
אורן
יש את המסך הזה של סוני:
סוני 55
ויש את הפיליפס הזו :
פיליפס 55
ובבקשה תתעלמו רגע מהמחיר.
אני רוצה בעיקר לדעת על איכות המכשיר. מצד אחד, קראתי לא מעט, שסוני ירדו מגדולתם, וזה לא מה שהיה פעם ומצד שני שמסכי האנדרואיד שלהם דווקא כן איכותיים.
כנ"ל לגביי הפיליפס, שהמסכים שלהם מאוד איכותיים, אבל קראתי גם על ריקולים בשל תקלות ושהשירות של אלקטרה בארץ לא משהו בכלל.
אז אשמח לשמוע דעות, עצות, ניסיון אישי
תודה מראש
אורן
נערך לאחרונה על ידי orensh1 ב 17/08/2016 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
הסוני שפירסמת היא לא אנדרואיד. (יש לי אותה בבית בדגם ה-50", ראה שרשור נפרד שלי עליה). - היא אומנם מצוינת אבל קצת ישנה.
לאחרונה קניתי את דגם ה 755C שהוא כן אנדרואיד (גם בגודל 50") ואני מרוצה לא פחות, מסכים מצוינים.
אם מבחינת תקציב נכנס לכם הסוני, אני חושב שמאיכות התמונה בטוח לא תתאכזבו.
לאחרונה קניתי את דגם ה 755C שהוא כן אנדרואיד (גם בגודל 50") ואני מרוצה לא פחות, מסכים מצוינים.
אם מבחינת תקציב נכנס לכם הסוני, אני חושב שמאיכות התמונה בטוח לא תתאכזבו.
פיליפס שייכת לסינים וביחד עם האין שרות בארץ אז בכלל חגיגה ‚ תעשה חיפוש קל בפורום על האין שרות של אלקטרע ואז תחליט ‚ הייתי ממליץ לך לבדוק גם מסכים של LG והיסנס ‚ מסכים שנותנים אחלה תמורה לכסף .
בנוסף תפרסם תקציב ומרחק צפייה .
בנוסף תפרסם תקציב ומרחק צפייה .