המלצה על רמקולים לתלייה בחדר שינה
אני מחפש זוג רמקולים לחדר שינה, שיהיו תלויים מעל מסך הטלוויזיה.
הרמקולים יהיו מחוברים למגבר סטריו פשוט, SMSL SA50 או משהו אחר בסגנון.
מקור הסאונד יהיה מחשב NUC עם יציאה אנלוגית.
אופציה שכרגע על הפרק :
JBL Arena 120 שנמכרים ב-1000 ש"ח.
תקציב לרמקולים עד 1500 ש"ח.
אשמך לשמוע חו"ד והמלצות לרמקולים נוספים.
תודה !
הרמקולים יהיו מחוברים למגבר סטריו פשוט, SMSL SA50 או משהו אחר בסגנון.
מקור הסאונד יהיה מחשב NUC עם יציאה אנלוגית.
אופציה שכרגע על הפרק :
JBL Arena 120 שנמכרים ב-1000 ש"ח.
תקציב לרמקולים עד 1500 ש"ח.
אשמך לשמוע חו"ד והמלצות לרמקולים נוספים.
תודה !
נערך לאחרונה על ידי alchemy ב 22/08/2016 9:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תודה, אבל ממה שראיתי הם לא מיועדים לתלייה על הקיר, כמובן שניתן לתלות אותם עם מתקן מתאים, אבל אני מעדיף רמקולים שבאים עם אופציית תלייה מהיצרן.
יש את ה- Polk Audio RTi A1 שבאים מוכנים לתלייה, אבל לא בטוח שהם יותר טובים מ-JBL.
יש את ה- Polk Audio RTi A1 שבאים מוכנים לתלייה, אבל לא בטוח שהם יותר טובים מ-JBL.
ראיתי אז המפרט, גם אין הרבה ביקורות עליהם, אבל ממה שקראתי הבנתי שהרמקולים בסדר גמור.
השימוש של הרמקולים זה להחליף את הרמקולים של הטלויזיה, אין לי צורך במשהו Hi-End, לא מתכוון לשמוע מוזיקה או להינות מאפקטים של הסרטים.
בשביל הסרטים השווים ומוסיקה יש לי מערכת 5.1 בסלון.
אני רק מנסה למקסם תמורה לכסף.
השימוש של הרמקולים זה להחליף את הרמקולים של הטלויזיה, אין לי צורך במשהו Hi-End, לא מתכוון לשמוע מוזיקה או להינות מאפקטים של הסרטים.
בשביל הסרטים השווים ומוסיקה יש לי מערכת 5.1 בסלון.
אני רק מנסה למקסם תמורה לכסף.
עדכון :
קניתי את ה- JBL Arena 120 ומגבר SMSL SA-50, כרגע הכל מחובר לסטרימר, בעתיד ל-NUC.
למרות שבמפרט רשום שהתחום הנמוך מתחיל מ-100 הרץ, ממש לא חסר באס לרמקולים גם העובדה שהם תלויים על הקיר כנראה עוזר לבאסים.
לסיכום : אני מאוד מרוצה מהקניה, שיפור מאוד רציני ביחס לרמקולים של הטלויזיה בעלות נמוכה יחסית
קניתי את ה- JBL Arena 120 ומגבר SMSL SA-50, כרגע הכל מחובר לסטרימר, בעתיד ל-NUC.
למרות שבמפרט רשום שהתחום הנמוך מתחיל מ-100 הרץ, ממש לא חסר באס לרמקולים גם העובדה שהם תלויים על הקיר כנראה עוזר לבאסים.
לסיכום : אני מאוד מרוצה מהקניה, שיפור מאוד רציני ביחס לרמקולים של הטלויזיה בעלות נמוכה יחסית