שליטה אלחוטית על נורות להדיוטים
היי
יש לי בקשה פשוטה והדגש הוא שהכל יהיה פשוט.
אני רוצה להדליק ולכבות ספוטים באמצעות האייפון או שלט של הרמוני.
האם יש פתרון פלאג אנד פליי? ללא התעסקות בחשמל או הגדרות מסובכות.
בעצם נורת ספוט שיודעת להישלט מרחוק וכל ההתעסקות היא ברמה של החלפת נורה.
תודה תודה
יש לי בקשה פשוטה והדגש הוא שהכל יהיה פשוט.
אני רוצה להדליק ולכבות ספוטים באמצעות האייפון או שלט של הרמוני.
האם יש פתרון פלאג אנד פליי? ללא התעסקות בחשמל או הגדרות מסובכות.
בעצם נורת ספוט שיודעת להישלט מרחוק וכל ההתעסקות היא ברמה של החלפת נורה.
תודה תודה
philips hue / lifx יעשו את העבודה. בשביל ה-hue אתה צריך לקנות נורות + מכשיר שמנהל הכל, בשביל lifx אתה פשוט קונה נורות.
השליטה היא דרך האפליקציה בטלפון (של Lifx הרבה יותר טובה) ודרך wifi. עם harmony hub אפשר לשלוט גם ישירות מהשלט, כולל activities וכו'.
השליטה היא דרך האפליקציה בטלפון (של Lifx הרבה יותר טובה) ודרך wifi. עם harmony hub אפשר לשלוט גם ישירות מהשלט, כולל activities וכו'.
אממ... יש לזה פיתרון אבל הוא לא ממש פלאג אנד פליי - להתקין מודולים על המפסק ולשלוט בהם דרך מערכת z-wave כלשהי (נניח vera).
אני לא מכיר דרך אחרת לשלוט בנורה קיימת חוץ מ"להתעסק בחשמל" או להחליף אותה / להכניס בינה ובין בית הנורה מתאם הברגה נוסף..
אני לא מכיר דרך אחרת לשלוט בנורה קיימת חוץ מ"להתעסק בחשמל" או להחליף אותה / להכניס בינה ובין בית הנורה מתאם הברגה נוסף..
@Enc0der
·
מצאתי שלפיליפס יש אכן נורה כזו בפורמט המתאים (GU10)
https://www.amazon.com/Philips-432856-P ... 0+wireless
המחיר 55$ לנורה בודדת (!) וערכה שכוללת 3 נורות והגשר, שהיתה אמורה להיות במחיר יותר נורמלי, נגמרה...
במקרה הזה יש גם תוספת עלות, לא שוליתף עבור כל נושא השליטה בצבע של התאורה ויצירת תרחישי אווירה, מה שפחות מעניין אותי...
·
מצאתי שלפיליפס יש אכן נורה כזו בפורמט המתאים (GU10)
https://www.amazon.com/Philips-432856-P ... 0+wireless
המחיר 55$ לנורה בודדת (!) וערכה שכוללת 3 נורות והגשר, שהיתה אמורה להיות במחיר יותר נורמלי, נגמרה...
במקרה הזה יש גם תוספת עלות, לא שוליתף עבור כל נושא השליטה בצבע של התאורה ויצירת תרחישי אווירה, מה שפחות מעניין אותי...
אה יפה, ידעתי שיש ל-hue מגוון נורות מסוגים שונים אבל עוד לא יצא לי לראות ספוטים...
וכן, זה עסק דיי יקר..
וכן, זה עסק דיי יקר..