איך ממזערים את הקודי ואיך מגיעים אל "גיבוי/שיחזור"???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195

שליחה

תודה רבה על הסיסמה של המבוגרים אבקסיס אבל בינתיים גיליתי שתי בעיות בתוכנה והן:
1) קודם כול אי אפשר להגיע לפקודה "גבה את המעטפת" בלשונית של "גיבוי/שיחזור" כי כשאתה עובר שמאלה כדי לעמוד על "גבה את המעטפת" אז שלושת האופציות שם נעלמות כי הן נימצאות הרבה יותר גבוה מהחץ של העכבר שנימצא למטה וככה אי-אפשר להגיע לפקודה ולגבות את כול ההגדרות שעשיתי במעטפת שלי...
2) הקודי מישתלט לצערי על המסך של המחשב וגם אם אתה עושה ALT--TAB או עושה WINKEY—D כדי לעבור לדסקטופ, אז נכון שהיצלחת לעבור לעבוד על הדסקטופ, אבל אם אתה פותח למשל תיקייה שנימצאת על הדסקטופ בחלון שהוא לא על כול המסך ואתה רוצה ליגרור לתיקייה הזאת קובץ שנימצא על הדסקטופ, אז הקודי פתאום ניפתח שוב ומיתייצב מאחורי החלון של התיקייה וככה אתה לא יכול ליגרור את הקובץ שנימצא על הדסקטופ אל תוך התיקייה, כי אתה כבר לא רואה אותו......
איך זה אבי שאי-אפשר למזער את הקודי עם מינוס כמו שממזערים כול תוכנה אחרת שיש במחשב, כדי שהוא לא יפריע לעבוד על המחשב כאשר הקודי פתוח???....זה משונה שצריך ליסגור את הקודי ב"הפעלה"--->"יציאה" בשביל לעשות משהו בשקט ובלי הישתלטויות של הקודי על המסך....
אתה יכול אבי אחי לארגן לנו בוורסיה הבאה שלך איזה מינוס בשביל מיזעור הקודי וגם לתקן את הבעייה של "גיבוי/שיחזור" המעטפת שאי-אפשר לעמוד על השורה עכשיו?

jonson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

מעל מקש הenter במקלדת יש מקש \ זה מוציא את הקודי ממסך מלא, לגבי השאלה השניה לא הבנתי מה הכוונה, לגבות את מה את מי?

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@jonson
·י
תודה רבה על מקש \ שמציל את המצב......
בקשר לבעייה השנייה - כשאתה רוצה לגבות את ההגדרות האישיות של המעטפת שלך אתה ניכנס ל :
הגדרות--->הגדרות מעטפת----->גיבוי/שיחזור---->גבה הגדרות מעטפת
י
הבעייה היא שאתה לא יכול להגיע לשורה "גבה הגדרות מעטפת" כי החץ של העכבר נימצא למטה בצד ימין, (בשורת גיבוי/שיחזור), והשורה "גבה הגדרות מעטפת" נימצאת למעלה בצד שמאל...תנסה את זה ג'ונסון ותיראה שאי-אפשר לעמוד על השורה האחרונה הזאת של "גבה הגדרות מעטפת".....

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877

שליחה

בחלק מהמעטפות אתה יכול להוסיף קיצור דרך למזעור הקודי תחת קיצורי דרך או בתפריט כיבוי/יציאה.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@mikee8
·אבל מקש \ פותר את הבעייה.....עכשיו איך עומדים על השורה של "גבה הגדרות מעטפת"???...היסברתי למעלה

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877

שליחה

אני לא יודע על מה אתה מדבר, כנראה שאנחנו לא על אותה מעטפת. אני משתמש ב PHENOMENAL של TOMERG, את הגיבוי שם עושים בתפריט ההגדרות של ההרחבה עצמה.
אם מספק אותך פתרון ה / למזעור זה בסדר.
תנסה להעלות תמונה.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@mikee8
·י
אני מישתמש במעטפת של ABEKSIS אבל הוא לא עונה לי...

jonson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני גם לא יודע במה מדובר אני משתמש בסקין המקורי ואין לי צורך בגיבוי אני מרים מערכת ב2 דקות, ואם בא לך על המידע האישי שלך זה נמצא בתיקיית appdata דוגמא: C:\Users\user\AppData\Roaming\Kodi

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@jonson
·אתה רוצה להגיד לי ג'ונסון שאם אני עושה גיבוי אקרוניס של הסיסטמ שלי הוא מגבה גם את כול ההגדרות של המעטפת של הקודי???......קשה לי להאמין.......

jonson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אם אתה עושה clone באמצעות אקרוניס אז יצרת תמונת מראה של המחשב והכל יהיה אותו דבר, מספיק רק שתעתיק את התיקייה בנתיב שהבאתי לך ותעתיק להתקנה חדשה באותו נתיב והקודי שאתה מכיר עם כל ההגדרות יעלה

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@jonson
·
תודה אחי

חזור אל “תוכנה - KODI”