מעשה בזוג ליצנים...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
TheVibe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

היו היו זוג ליצנים...
השניים מעולם לא עשו כלום לטובת האחר, רק לכלכו והסריחו.
אתר הבית:
http://the-vibe.co.il/
קבוצת הפייסבוק:
https://www.facebook.com/groups/kodiisrael/

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

וואי, זה מתחיל להיות גנון...

חברים (כל המפתחים המדהימים מכל הקבוצות),
אם אין לכם מה לחדש (מעבר למיליון הרחבות ושיפורים) , הכל בסדר, המצב באמת מושלם, כולם מודים ומעריכים את מה שאתם עושים, כל אחד בדרך שלו.
כן העתיק ממני, לא נתן לי קרדיט, מתעסק לי עם הקוד הפתוח, מלתבש לי על ההרחבה, ליצן, ***, כל מה שתרצו, וגם אם הכל נכון.
קחו את זה מחוץ לפורום, זה לא באמת מעניין וכבר באמת לא ברור מי נגד מי במלחמה שלכם (שאגב יוצא ממנה רק טוב כמו בכל תחרות).

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #3 

mikee8 אתה גם יודע שאתה לא חייב להגיב או לקרוא מה שלא מעניין אותך אישית, לקבל ללא תמורה ולזלזל כשיש "מלחמות" זה פשוט הפרצוף של הישראלי המכוער, וזה קורה גם בעולם שיתוף הקבצים, בסצנת התרגומים וכו', איפה אתה היית כדי לומר תודה ושוב תודה על כל מה שאתה מקבל חינם ומובן מאליו מאותם מפתחים? כל עוד הפרה נותנת חלב הכל בסדר אבל אם הפרה טיפה בוכה אז זהו נשפך החלב ולא טוב ואז כן תגיב ועוד תרתון כי בזבזו לך דקה של קריאה?

TheVibe אם אני מבין נכון מהפוסט המקורי מדובר בכמה כוכבים מהקבוצה המקבילה שלכם בפייסבוק שגם מוכרים את הקופסאות בכסף ועושים רווח על התוספים שנכתבים למען הקהילה נכון?
היו כבר כמה תקדימים משפטיים בנושא בהם אנשים מסוג זה נתבעו כי שתלו את קודי עם מיליון ואחד תוספים בקופסאות מוכנות פה בארץ... הם משחקים באש אין לכם מה להתרגש ממשהו שסופו עתיד להגיע, חבל שהם לא מבינים שהרווח הזה הוא זמני והם רק מקלקלים לכל הקהילה בשיטה זו במקום לתת ולשתף ידע ממקום של אהבת חינם בלי מטרות רווח.

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

בני,
מישהו בכלל פנה אליך? הזכיר אותך? עלה פה פוסט מטופש והגבתי עליו.
תחפש את השם שלי בצירוף המילה תודה, ותחפש כמה תודות אישיות שהודיתי לך ולהרבה אחרים כאן בפורום (אחרים כנראה לא ציפו למעבר לזה).

כל מה שכתבתי זה שצריך להרחיק את המלחמות מהפורום, אין לזה מקום כאן, יש מספיק מדיות אחרות למלחמות האלה אם מוצדקות או לא.
תקרא שוב את התגובה שלך, אתה מכיר אותי? אני בעיניך הפרצוף של הישראלי המכוער (יותר מכוער מהפרוצוף שתקעת ביוזר שלך)????
הגזמת לגמרי, אני מקווה שתערוך את התגובה שלך ואני מקווה שאתה רק מושפע קצת מחום יולי אוגוסט, כי מלא באהבת חינם אתה לא.

dvddd
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

זה פשוט הורס הריבים האלה למי יש יותר גדול זה אחת הסיבות שהפסקתי לפתח העתקות של קוד גניבות עצבים מריבות למה אני צריך את זה...עברתי לפתח לעצמי ופה זה נגמר אני נהנה מפרי ידיי וכמה חברים קרובים וזהו....

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”