שאלה לגבי CRT ותמיכתם ב HDTV
משהו מוזר מאוד... יש לי CRT MONITOR LG F900B דיי ישן... עכשיו אני התקנתי את הדרייברים של ATI ושם בהגדרות היה כתוב שהמסך תומך HD 720P60... וזה נראה לי מאוד מוזר... כי איך יכול להיות שמסך ישן תומך HD? חוץ מזה עוד שאלה... יש לי קובץ HD 720P עכשיו רציתי לדעת אם ההבדלים כאלה גדולה בין 720P ל 1080P יענו הבדל מורגש? כי כל ה1080P שוקלים פי 3 4 יותר ממה שיש לי... ועם איזה נגן אפשר להפעיל את הקובץ עם כתוביות? כי VLC לא תומך בכתוביות ZOOMPLAYER גם לא... והמדיה פלייר עושה קירטועים מגעילים...
תודה
תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לגבי כיתוביות:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
הסיכויים שהטלויזיה שלך אכן יודעת לקבל אות HD הם נמוכים מאוד...
יש לך דגם מדוייק?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
הסיכויים שהטלויזיה שלך אכן יודעת לקבל אות HD הם נמוכים מאוד...
יש לך דגם מדוייק?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המסך הזה מגיע לרזולוציה של 1200X1600 וזה יותר מהדרוש בשביל 720. תוכל לנגן 720P ולא תפספס אף פיקסל וישארו פסים שחורים מעל ומתחת לכתוביות.
לעומת זאת, רזולוציה של 1920X1080 יהיה מיותר לנגן לדעתי, לא שווה את הטרחה של להשיג קובץ כל כך כבד...
לעומת זאת, רזולוציה של 1920X1080 יהיה מיותר לנגן לדעתי, לא שווה את הטרחה של להשיג קובץ כל כך כבד...
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בוודאי שהמסך שלך תומך ברזולוציות הנ"ל. אחרי הכל, מדובר במסך מחשב ולא בטלוויזיה.
אין סיבה שמסך "19 או "20 טוב לא יתמוך בכך ואף ברזולוציות טובות יותר.
כמובן שהמסך הוא 4:3 ולא 16:9
מה שנאמר לגבי CRT ואי תמיכתם ב- HD מתייחס רק ל-CRT של טלוויזיות. הבעיה היא שיווקית נטו ולא בעיה טכנית. אין שום בעיה לייצר HD CRT.
אין סיבה שמסך "19 או "20 טוב לא יתמוך בכך ואף ברזולוציות טובות יותר.
כמובן שהמסך הוא 4:3 ולא 16:9
מה שנאמר לגבי CRT ואי תמיכתם ב- HD מתייחס רק ל-CRT של טלוויזיות. הבעיה היא שיווקית נטו ולא בעיה טכנית. אין שום בעיה לייצר HD CRT.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מוניטורים של מחשב בפירוש מסוגלים להגיע ל-HDTV.
רק שאין מוניטורים עם כניסות HDMI וגם DVI זה בעייתי...
רק שאין מוניטורים עם כניסות HDMI וגם DVI זה בעייתי...
הממ את הבעיה של
הבעיה של הכתוביות פתרתי... תודה... עכשיו הקטע הוא לחבר אותו לרסיבר 5.1... יש לי בלוח אם חיבור SPDIF... זה יתחבר לקואקס ברסיבר? ועוד שאלה אם המסך מחשב שלי תומך HD אז למה אני אמור לחוש בהבדל אם אני צופה בו במסך הזה של המחשב או בפלזמה Q7... יענו בפלזמה זה יראה יותר טוב?