טלווזיה lg מסך מחשיך לרגע וחוזר
יש לי בעיה שמציקה לי הרבה זמן
המסך משחיר לשנייה וחוזר לעבוד רגיל
הטלווזיה lg lcd המחשב מחובר אליה דרך hdmi , הבעיה מתרחשת כאשר המקרר בחדר נכנס לפעולה או כאשר אני מכבה את המאוורר בחדר.
כל החשמל בחדר מחובר על שוקולד אחד , אציין שאני צופה בטלווזיה זה לא קורה אלא רק שאני משתמש בה למחשב
אשמח לעזרה או כיוון
המון תודה
המסך משחיר לשנייה וחוזר לעבוד רגיל
הטלווזיה lg lcd המחשב מחובר אליה דרך hdmi , הבעיה מתרחשת כאשר המקרר בחדר נכנס לפעולה או כאשר אני מכבה את המאוורר בחדר.
כל החשמל בחדר מחובר על שוקולד אחד , אציין שאני צופה בטלווזיה זה לא קורה אלא רק שאני משתמש בה למחשב
אשמח לעזרה או כיוון
המון תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
דווקא המחשב הוא החשוד בהחשכה, אם בצפייה בטלויזיה זה לא קורה..
המחשב מפסיק לשלוח סיגנל, הטלויזיה עובדת, אבל אין לה מה להציג, לכן החושך.
קודם תבדוק מצב, שהמחשב עובד, אבל אתה צופה בטלויזיה, מה קורה אז?
אם עדיין קורה, יכול להיות שהמחשב הוא התוספת השולית לצריכה הכללית מהמפסק שאליו הכל מחובר, כדי שהנפילה תתרחש.
אם לא קורה, הבעיה במחשב, וייתכן שהחלפת ספק כח במחשב לאיכותי יותר תפתור את הבעיה.
המחשב מפסיק לשלוח סיגנל, הטלויזיה עובדת, אבל אין לה מה להציג, לכן החושך.
קודם תבדוק מצב, שהמחשב עובד, אבל אתה צופה בטלויזיה, מה קורה אז?
אם עדיין קורה, יכול להיות שהמחשב הוא התוספת השולית לצריכה הכללית מהמפסק שאליו הכל מחובר, כדי שהנפילה תתרחש.
אם לא קורה, הבעיה במחשב, וייתכן שהחלפת ספק כח במחשב לאיכותי יותר תפתור את הבעיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה אורך הכבל שמחבר את הטלויזיה למחשב? סביר להניח שבעת הפעלת\כיבוי צרכני זרם נוספים בחדר נוצרת הפרעה אלקטרומגנטית שיכולה בהחלט לגרום לתופעה של איבוד אות רגעי.
דבר ראשון שהייתי ממליץ לנסות זה להחליף לכבל HDMI קצר ומאיכות טובה (לצורך בדיקה). במידה והבעיה נעלמת, תצטרך לקנות כבל HDMI איכותי.
דבר ראשון שהייתי ממליץ לנסות זה להחליף לכבל HDMI קצר ומאיכות טובה (לצורך בדיקה). במידה והבעיה נעלמת, תצטרך לקנות כבל HDMI איכותי.