בזב"ל גיימר - עבודה בעיניים??
ערב טוב.
אני משחק במשחק רשת מאוד מוכר ופופולרי העונה לשם league of legends.
אני כבר כמה חודשים מקבל פינגים רעים (85-90) , אז החלטתי להצטרף לשירות גיימר של בזק
בתקווה שיהיה שיפור מבחינת הפינגים שאני מקבל.
לא רק שלא היה שיפור אחרי שהתחברתי , המשחק פתאום התחיל להרגיש כבד ומאוד לא חד , הרבה יותר מדרך כלל.
אני עשיתי סקר בפורום אחר בקרב אנשים שמשחקים במשחק ונוכחתי לגלות שאנשים שאין להם גיימר והם NGN USER
רגילים , מקבלים פינגים של 60 -65 שזה משהו שאני חולם עליו כבר כמה חודשים.
בנוסף שהתקשרתי לנציגה של בזק היא הציעה שנבדוק את הפינגים של המשחק פעם אחת עם גיימר ופעם אחת לאחר ניתוק משירות גיימר , ופשוט לא היה הבדל בפינג זה כל כך מרתיח.
הם התחילו להפיל את הרשמה עליי שכאילו יש לי תוכנות שכביכול פוגעות בפינגים , אבל אין לי טורנטים ואין לי כלום!!
בכללי אני מאוד מאוכזב מבזק , לא הראו נכונות לעזור לי בכלל ורק רצו לנפנף אותי ולסיים כמה שיותר מהר כל שיחה שלי איתם.
אני מתכוון להתקשר אליהם מחר בפעם האחרונה ולההביר להם שאם הבעיה לא באה לידי פיתרון אני מתנתק ועובר להוט-נט , שלפי הסקר שערכתי נותנים פינגים הרבה יותר טובים בלי גיימר ובלי כלום.
השאלה היא מה להגיד להם מחר ? האם לדרוש לדבר עם משהו מצוות ה-networking? אם כן מה אני צריך להגיד לו?
אני משחק במשחק רשת מאוד מוכר ופופולרי העונה לשם league of legends.
אני כבר כמה חודשים מקבל פינגים רעים (85-90) , אז החלטתי להצטרף לשירות גיימר של בזק
בתקווה שיהיה שיפור מבחינת הפינגים שאני מקבל.
לא רק שלא היה שיפור אחרי שהתחברתי , המשחק פתאום התחיל להרגיש כבד ומאוד לא חד , הרבה יותר מדרך כלל.
אני עשיתי סקר בפורום אחר בקרב אנשים שמשחקים במשחק ונוכחתי לגלות שאנשים שאין להם גיימר והם NGN USER
רגילים , מקבלים פינגים של 60 -65 שזה משהו שאני חולם עליו כבר כמה חודשים.
בנוסף שהתקשרתי לנציגה של בזק היא הציעה שנבדוק את הפינגים של המשחק פעם אחת עם גיימר ופעם אחת לאחר ניתוק משירות גיימר , ופשוט לא היה הבדל בפינג זה כל כך מרתיח.
הם התחילו להפיל את הרשמה עליי שכאילו יש לי תוכנות שכביכול פוגעות בפינגים , אבל אין לי טורנטים ואין לי כלום!!
בכללי אני מאוד מאוכזב מבזק , לא הראו נכונות לעזור לי בכלל ורק רצו לנפנף אותי ולסיים כמה שיותר מהר כל שיחה שלי איתם.
אני מתכוון להתקשר אליהם מחר בפעם האחרונה ולההביר להם שאם הבעיה לא באה לידי פיתרון אני מתנתק ועובר להוט-נט , שלפי הסקר שערכתי נותנים פינגים הרבה יותר טובים בלי גיימר ובלי כלום.
השאלה היא מה להגיד להם מחר ? האם לדרוש לדבר עם משהו מצוות ה-networking? אם כן מה אני צריך להגיד לו?
נערך לאחרונה על ידי GoodExp ב 15/08/2016 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
·מה זאת אומרת אין? אז מה זה - https://www.bezeqint.net/internet/added-services/gamermp3lll כתב:בזק אין גיימר.
זה של 012....
הם מציעים "שירות גיימר" אבל בשטח לא מורגש שום שינוי ושום תיעדוף , עובדים על לקוחות
014 פעם לפני להיה להם סיב אופטי משלהם
הגיימר שלהם היה עוזר היום בגלל שיש להם סיב אופטי
לחול הגיימר שלהם הפך לסוג של פרוטקשן אבל ללא תמורה
זה שירות נטו לגבות מהלקוחות עוד 30 שח בחודש
אם יש לך פינגים גבוהים זה יכול להיות לא רק מהספק אלה גם מהתשתית
סוג ראוטר עומס על השרת ניתוב לשרת אליו אתה מתחבר כדי לשחק ועוד
מיליון גורמים שלא תלוים בנו הלקוחות
הגיימר שלהם היה עוזר היום בגלל שיש להם סיב אופטי
לחול הגיימר שלהם הפך לסוג של פרוטקשן אבל ללא תמורה
זה שירות נטו לגבות מהלקוחות עוד 30 שח בחודש
אם יש לך פינגים גבוהים זה יכול להיות לא רק מהספק אלה גם מהתשתית
סוג ראוטר עומס על השרת ניתוב לשרת אליו אתה מתחבר כדי לשחק ועוד