מתלבט בין שני רסיברים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Danielelmaleh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם התייעצות..
ברשותי שני רסיברים ישנים:
1. Nad 7020i
2. sansui RZ-5100AV

איזה רסיבר יותר יתאים לרמקולים tannoy mx3?

ועוד שאלה על הדרך, למה ב sansui אפשר כל פעם להפעיל רק סט רמקולים אחד A או B? נראה כמו תכנון מפגר..

תודה!

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

שתיהם מגברים טובים וסבירים ,אבל לנאד יש הספק לא הכי גבוה אולי יש להעדיף את הסנסוי .

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

ה-NAD הרבה יותר ישן (כמעט וינטאג') ויש לו צליל טוב בהרבה מזה של הסאנסוי, שהוא רסיבר קולנוע ביתי מדור מוקדם (ופרימיטיבי במושגים של היום), אם כי ההספק נמוך יותר, יש פחות כניסות וכו'. שניהם יכולים להתאים לרמקולים, אתה צריך להעדיף את זה שטוב יותר לטעמך. לגבי מיתוג הרמקולים בסאנסוי, באמת נשמע מוזר.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

Danielelmaleh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה רבה על התגובות!
לא בטוח שאני צריך הספק גבוה יותר ממה שיש בנאד, בכל מקרה מספיק שאתה מעלה את הווליום מעל 50% והשכנים יזמינו לי משטרה.
אגב בנאד יש שני אופציות או להפעיל את כל הרמקולים או את הזוג העיקרי, גם מעצבן... אבל אני יכול להרכיב קופסת מיתוג שטטפל בזה

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

אם הסנסוי תקין ורלוונטי מעונין לקנות במחיר הוגן לאור העובדה שישן ואין שירות תיקונים מהיכן בארץ

JD9002
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1371
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #6 

ת'אמת ?
מהיכרות עם שניהם מבחוץ ומבפנים אזי.... Sansui RZ-5100AV. אבל תשמור גם את ה-NAD בבוידם....
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.

eliad2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #7 

היה לי Sansui RZ-7700AV שזה דגם מתקדם יותר ואת הNAD הזה בדיוק , אמנם בתקופות שונות עם רמקולים וחדרים שונים אבל הסנסוי זכור לי ממש לרעה - בקולנוע בייתי הוא היה אנמי ובמוזיקה הוא היה סתמי.
הNAD הזה לעומתו וגם לא לעומתו הוא מכשיר מעולה עם זרם גבוה הרבה יותר וצליל עם אופי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”