מודם+ראוטר. מתלבט בין ASUS DSL-N68AC /NETGEAR D7000/TP-LINK Archer VR900.
אני רוצה מודם ראוטר נורמלי ודי נמאס לי מהאיכות של המכשירים של בזק.
המטרה היא לקנות מכשיר שיספיק לי לשלוש שנים הקרובות. תמיכה בG.VECTOR כמובן ומהירות אלחוטית טובה.
לשלושתם פחות או יותר אותם מאפיינים והמחיר לא שונה משמעותית(הTP LINK זול יותר ב100 שח-אבל צורך הרבה יותר חשמל כך שלאורך זמן זה יתקזז).
יהיה שיתוף קבצים ביתי אז צריך את הUSB3. עדיף מכשיר עם הקצאה של מהירויות לפי חיבור- למיטב ידיעתי יש בשלושתם.
עם ממשק בעייתי אני אתמודד.
בית יחסית קטן, הרבה web streaming, יש שימוש משמעותי בתקן ac, מהירות 100 mb.
יש למישהו המלצה\דיסהמלצה איזה מהם שווה יותר? אולי רעיון לאחד אחר(אולי הdlink 880?)?
יוזמן מאמזון כלשהוא(איטליה\גרמניה\UK\US). מודע לכל ההשלכות שעלולות להיות.
המטרה היא לקנות מכשיר שיספיק לי לשלוש שנים הקרובות. תמיכה בG.VECTOR כמובן ומהירות אלחוטית טובה.
לשלושתם פחות או יותר אותם מאפיינים והמחיר לא שונה משמעותית(הTP LINK זול יותר ב100 שח-אבל צורך הרבה יותר חשמל כך שלאורך זמן זה יתקזז).
יהיה שיתוף קבצים ביתי אז צריך את הUSB3. עדיף מכשיר עם הקצאה של מהירויות לפי חיבור- למיטב ידיעתי יש בשלושתם.
עם ממשק בעייתי אני אתמודד.
בית יחסית קטן, הרבה web streaming, יש שימוש משמעותי בתקן ac, מהירות 100 mb.
יש למישהו המלצה\דיסהמלצה איזה מהם שווה יותר? אולי רעיון לאחד אחר(אולי הdlink 880?)?
יוזמן מאמזון כלשהוא(איטליה\גרמניה\UK\US). מודע לכל ההשלכות שעלולות להיות.
יש לי את הasus ובינתיים (~3 חודשים) אני מאוד מרוצה ממנו.
בנוגע לusb 3 הוא לא מתקרב לדבר האמיתי. יש איזו בעיה עקרונית בהפרעה בין זה לתדרי שידור 2.4 שלא התעמקתי בה עד הסוף. לא הצלחתי להבין אם זה רק בו או גם במתחרים.
לשימת לבך, נדמה לי שקראתי איפשהו שהnetgear לא תומך בזק.
בנוסף בדיוק היום קראתי פוסט שמדבר על מודם ללא ראוטר של netgear שאמור לצאת - עשוי להיות רלוונטי.
בנוגע לusb 3 הוא לא מתקרב לדבר האמיתי. יש איזו בעיה עקרונית בהפרעה בין זה לתדרי שידור 2.4 שלא התעמקתי בה עד הסוף. לא הצלחתי להבין אם זה רק בו או גם במתחרים.
בנוסף בדיוק היום קראתי פוסט שמדבר על מודם ללא ראוטר של netgear שאמור לצאת - עשוי להיות רלוונטי.
תודה,אוודא שוב אם אבחר בו.tbind כתב:יש לי את הasus ובינתיים (~3 חודשים) אני מאוד מרוצה ממנו.
בנוסף בדיוק היום קראתי פוסט שמדבר על מודם ללא ראוטר של netgear שאמור לצאת - עשוי להיות רלוונטי....
·לדעתי אין מה לדאוג מזה.idoa01 כתב:מנצל״ש.
האם צריך לדאוג לגבי ה G.Fast שבזק בודקת עכשיו? האם יש ראטורים נורמליים שתומכים ב G.Fast או שאם קונים ראוטר בזמן הקרוב, כבר ללכת על אחד מהראטורים שהוזכרו לעיל?...
אין, מהחיפוש שלי באינטרנט, מודמ-ראוטר שתומך בפרוטוקול הזה. רק במקומות נורא ספציפים בבריטניה שנמצאים בניסוי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני עם הVR200 - מעולה לטעמי, תבדוק טוב אם באמת אתה צריך את הVR900.
לדעתי לבית קטן לא צריך יותר ממנו. (גם אני עם חיבורי גיגה ומתחבר בAC.
לדעתי לבית קטן לא צריך יותר ממנו. (גם אני עם חיבורי גיגה ומתחבר בAC.