טלויזיה סמסונג לד כולל עידן פלוס ויו אס בי
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
615 שקל כולל אחריות לשנה וקרוב לחמישה חודשים הייתה בשימוש דו פעמי בלבד מתאימה לממירים החדשים בלבד אין לי כסף כרגע אז אשמח למכור וגם אין בה שימוש כי אין יס מקליט בחדר ועידן פלוס לא מעניין יש לי יס מקליט בסלון שמשתמש בו כל הזמן כך שאין לי צורך כלל בטלויזיה זו גודל 32 אינטש עלתה לי 1240 שקל כאמור במצב חדש שימוש אפסי
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

איני יודע היכן הקבלה כרגע אחריות יש מיבואן רשמי של סמסונג עם מספר הטלפון שלי או מספר תעודת זהות וגם בגט איט שמשם קניתי תקבל אישור על כך דגם 4003 H ממיר מובנה אשקלון ווליום בהתאם לתחנה כל תחנה ווליום שלה בסך הכל נראה לי ווליום מספק
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

מחיר ירד ל510 שקל
-
tomer_1968
- עוסק בתחום