ידידה שלי הזמינה וקבלה את המכשיר הזה בהמלצתי כמובן.
עכשיו ישנן שתי בעיות :
1.לא הצלחתי להקליד במקלדת usb בעברית --> לכן התקנתי אפליקציה שנקראת external keyboard helper ששם הצלחתי להקליד בעברית אבל באנגלית לא נותן לי משהו מוזר למרות ששחקתי עם ההגדרות שלה והוראתי לה להשתמש ב alt+shift לשנות בין שני שפות עברית ואנגלית . אבל המיתוג בינהם לא קורה .
2. כאשר אני משנה את השפה של המכשיר דרך הגדרות לעברית אז קופצת הודעה בלופ שחוזרת ואומרת קובץ mui לא נמצא לא עובד משהו כזה כזכור לי לא מצליח להבין מה קורה שם
תודה אם משהו יכול לעזור בכך
סטרימר אנדרואיד rikomagic mk12
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
חצי פיתרון
לגבי 1 - הקומבינציה של ALT ו-SHIFT ביחד לא עובדת באנדרואיד כדי לייצר SCAN CODE (כי לא נלחץ בפועל שום מקש "אמיתי" - אלו רק מקשי שינוי התנהגות). במקום זה תכוון לה משהו כמו ALT + SHIFT + H או משהו כזה (אני אצלי בכלל משתמש ב-SHIFT + H וזהו).
לגבי 2 - האם אתה משתמש בלאנצ'ר הרגיל שהגיע עם ה-MK12 או הלאנצ'ר הרגיל של אנדרואיד? יכול להיות שיש בעיה עם הלאנצ'ר המיוחד שלהם. אם תשתמש ברגיל זה יכול לעבוד. וגם אז אני לא אמליץ לך לעבוד בעברית
לגבי 2 - האם אתה משתמש בלאנצ'ר הרגיל שהגיע עם ה-MK12 או הלאנצ'ר הרגיל של אנדרואיד? יכול להיות שיש בעיה עם הלאנצ'ר המיוחד שלהם. אם תשתמש ברגיל זה יכול לעבוד. וגם אז אני לא אמליץ לך לעבוד בעברית