סופ"ש עם ה KS9500

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shoko555 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה התקינו את המסך.

המסך נכנס אל תוך נישה כך שהקעירות שלו לא נראית מהצד, לגבי החששות שלי מאיכות תמונה שאין יותר מדיי הבדל בין שטוח לקעור.
המתקנים של סמליין היו מהירים ומדויקים.

עוד רשמים:
מערכת ההפעלה וכל הממשק של הטלויזייה פשוט תענוג!, גישה קלה מהירה ונוחה לכל התפריטים אין בכלל מה להשוות ל H6400 שיש לי בחדר שינה.

תמונה טובה מאוד, כולם ממליצים על מצב movie חייב לאמר שאני מוצא אותו קצת חיוור ומשעמם.
מעט מאוד השתקפויות.

הורדתי כמה סרטים ב HDR וניסיתי גם לנגן כאלה מ you tube, מוזר לי שכשמנגנים המסך לא מיידע שמדובר בשידור HDR, איך אני אמור לדעת שהוא זיהה שמדובר בתוכן HDR ולא תוכן רגיל?.

סאוונד סביר+ ואפילו טוב בהשוואה למסכים אחרים (לא היו לי ציפיות).

התמיכה של המסך ב BT מצוינת, אני משדר בקלות את המוזיקה לציוד וינטג סטיראו (כיף שישן וחדש מתחברים)
והמעבר בין רמקולים פנימיים ל BT קל.

ה WIFI עובד גם טוב.

עוד רשמים בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי shoko555 ב 14/08/2016 8:45, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

תתחדש. נראה פצצה!

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5006
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #3 

תתחדש !!

הנישה תוכננה עבור ה-9500 ??

אם כן - הכי מומלץ לבצע "קעירות" גם בנישה עצמה וכך הכל משתלב פיקס.

אצלי לא הייתה אפשרות לכן בניתי בעצמי מדף עם קעירות זהה ל- TV וזה נראה ממש טוב
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 14/08/2016 8:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

תתחדש , אני שמח שאתה מרוצה זה נראה ממש טוב.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

shoko555 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

תודה חברים

movieman הנישה תוכננה ל 65 אינצ לא היתה כוונה ללכת על קעור.
העומק של הנישה הוא משהוא כמו 13~14 והיא יושבת בפנים יפה.

כפי שאתם רואים יש עוד הרבה עבודה, בגלל חוסר יכולת להתפשר וממון מוגבל דברים מתבצעים בשלבים.

בהמשך הפרויקט מתכנן להתקין מערכת 5.1 שתהיה מורכבת כנראה מרמקולים שקועים של פולק אודיו דגם 265RT מקדימה ואיזה שהם לוויניים לבנים משומשים על הקיר מאחור (מישהוא מוכר (-:).
יש גם מזנון שאמור להכנס בשקעי גבס למטה ומשמאל.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #6 

תתחדש ותהנה
כמה עלה התענוג
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

Audemars
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

shoko555 כתב:בשעה טובה התקינו את המסך.

המסך נכנס אל תוך נישה כך שהקעירות שלו לא נראית מהצד, לגבי החששות שלי מאיכות תמונה שאין יותר מדיי הבדל בין שטוח לקעור.
המתקנים של סמליין היו מהירים ומדויקים.

עוד רשמים:
מערכת ההפעלה וכל הממשק של הטלויזייה פשוט תענוג!, גישה קלה מהירה ונוחה לכל התפריטים אין בכלל מה להשוות ל H6400 שיש לי בחדר שינה.

תמונה טובה מאוד, כולם ממליצים על מצב movie חייב לאמר שאני מוצא אותו קצת חיוור ומשעמם.
מעט מאוד השתקפויות.

הורדתי כמה סרטים ב HDR וניסיתי גם לנגן כאלה מ you tube, מוזר לי שכשמנגנים המסך לא מיידע שמדובר בשידור HDR, איך אני אמור לדעת שהוא זיהה שמדובר בתוכן HDR ולא תוכן רגיל?.

סאוונד סביר+ ואפילו טוב בהשוואה למסכים אחרים (לא היו לי ציפיות).

התמיכה של המסך ב BT מצוינת, אני משדר בקלות את המוזיקה לציוד וינטג סטיראו (כיף שישן וחדש מתחברים)
והמעבר בין רמקולים פנימיים ל BT קל.

ה WIFI עובד גם טוב.

עוד רשמים בהמשך.
...
·לגבי הHDR
אני כמעט בטוח שיו טיוב עדיין אינו תומך עדיין בטכנולוגיה, אלא רק ב 4K ללא HDR.
תוכל לצפות ב HDR דרך סאבסקריפשן מתאים בנטפליקס (ואז תחת שם הסדרה יסומן uhd HDR), בנוסף דרך נגן מתאים כמו ubd-k8500 שבפיזקל מדיה זה ברמה אחת לפחות מעל התוכן שנטפליקס מציגים, סרטים ניתן להזמין דרך אמאזון. או להוריד דרך שירות mgo (מסובך)
ברגע שהטלוויזיה תזהה אות HDR , המסך יחשיך לשנייה ויכנס למצב movie ..
אבל זה אינו מצב movie הרגיל (שאתה יכול להכנס אליו בצפייה במדיה רגילה) אלא זהו המצב HDR.
קצת מבלבל. אבל הצבעים הרבה יותר ״פופ אאוט״ מאשר מצב ״טבעי״ לדוגמא.
יש באג שעדיין לא תוקן (לפחות בjs9000) בכך שברגע שעברת משידור HDR לשידור ללא HDR המצב של ה HDRמובי״ נשמר והצבעים אובר סטורייטד, צריך לשנות לרגיל ידנית.
גם אני מוצא את מצב movie הרגיל בתור דל ומעדיף את המצב הרגיל עם קליברציה מסויימת.
סה״כ אחלה מסך! תתחדש!

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

shoko555 כתב:תמונה טובה מאוד, כולם ממליצים על מצב movie חייב לאמר שאני מוצא אותו קצת חיוור ומשעמם.
מעט מאוד השתקפויות.
...
·ממליצים על זה כי המצב הזה בדרך כלל מביא אותך הכי קרוב לכיול האופטימאלי. כיול אופטימאלי אמור לשחזר בצורה הכי מדוייקת שניתן את התמונה על המסך שלך. כלומר, דיוק ו"נראה טוב" לא ממש הולכים ביחד. יש מצבי תמונה פחות מדוייקים ש"מקפיצים" את הצבע וגורמים לו להיראות יותר יפה. כמו שצלם החתונות שלי עשה - כל עץ נבול וצהבהב הפך לירוק כמו ירות הגשם באמזונס. יותר יפה ופחות חיוור ומשעמם - כן. נאמן למקור ומדויק - לא. ענין של טעם והעדפה

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

movieman כתב:תתחדש !!

הנישה תוכננה עבור ה-9500 ??

אם כן - הכי מומלץ לבצע "קעירות" גם בנישה עצמה וכך הכל משתלב פיקס.

אצלי לא הייתה אפשרות לכן בניתי בעצמי מדף עם קעירות זהה ל- TV וזה נראה ממש טוב
...
·הטעות העיצובית הכי גדולה שעשיתי זו נישה לטלוויזיה. עכשיו אני תקוע עם חור שמתאים רק למסך 55". אם בא לי לשדרג ל-75" אני צריך להיכנס להרפתקה של עבודות גבס או לעשות כל מיני קומבינות עם זרוע נפתחת

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5006
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #10 

Alon_Solo כתב:
...
...
·הטעות העיצובית הכי גדולה שעשיתי זו נישה לטלוויזיה. עכשיו אני תקוע עם חור שמתאים רק למסך 55". אם בא לי לשדרג ל-75" אני צריך להיכנס להרפתקה של עבודות גבס או לעשות כל מיני קומבינות עם זרוע נפתחת
...
·
גודל ה- TV אמור להתאים לגודל מרחק הישיבה ממנה וכך גם גודל הנישה בד"כ.
אם מרחק הישיבה שלך מהמסך הוא 4 מ' - אתה צריך לקחת בחשבון שמומלץ מאוד גודל TV של 65'-75 לפחות .
לא ראיתי את הנישה שלך אבל - הבעייה היותר גדולה זה - כשיש גם רמקולים וחוטים בנישה.

בכל מקרה גם אם אתה מתכנן עכשיו נישה חדשה - תמיד כדאי להשאיר בצדדים רווח נוסף (בכל צד 6-8 אינצ') ולמעלה ולמטה (4-6 איינצ')

זה גם יפה אם תשים תאורה מסביב ל-TV ואז האור ביחד עם הרווח/מרחק מצידי ה-TV יראה מרשים מאוד .

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

@movieman
·זו חוכמת הבדיעבד שפעם לא הייתה לי (ואני מניח גם לך). לפני 4.5 שנים המחירים לא היו מה שהם היום וגם לא היחס לגדלים. אז שלמתי 18,000 על 55ES8000 שנחשבה גדולה. רק יחידה סגולה הרשו לעצמם לשלם על 65". היום זה מחיר יקר אפילו ל-65KS9500 ו-55 נהיה סטנדרט.
אני לא יודע מה יוליד העתיד ולכן אני עם נישות סיימתי. היום המלצה של 65-75 נראית לך סבירה אבל אולי ב-2020 תמליץ על 88 למרחק 4 מטר כי המחיר יהיה 20,000 ולא 120,000?
נ.ב: מבחינה עיצובית לא רציתי רווחים גדולים ככה שגג-גג יכנס לי 60 בלחץ אחרת זה לא היה נראה יפה.

עמית_לגו
עורך חדשות HT
עורך חדשות HT
תגובות: 1728
שם מלא: עמית לגו
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #12 

תתחדש ותהנה (Y)
כל הכתבות שלי
עמית לגו

shoko555 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

Audemars כתב:
...
...
·לגבי הHDR
אני כמעט בטוח שיו טיוב עדיין אינו תומך עדיין בטכנולוגיה, אלא רק ב 4K ללא HDR.
תוכל לצפות ב HDR דרך סאבסקריפשן מתאים בנטפליקס (ואז תחת שם הסדרה יסומן uhd HDR), בנוסף דרך נגן מתאים כמו ubd-k8500 שבפיזקל מדיה זה ברמה אחת לפחות מעל התוכן שנטפליקס מציגים, סרטים ניתן להזמין דרך אמאזון. או להוריד דרך שירות mgo (מסובך)
ברגע שהטלוויזיה תזהה אות HDR , המסך יחשיך לשנייה ויכנס למצב movie ..
אבל זה אינו מצב movie הרגיל (שאתה יכול להכנס אליו בצפייה במדיה רגילה) אלא זהו המצב HDR.
קצת מבלבל. אבל הצבעים הרבה יותר ״פופ אאוט״ מאשר מצב ״טבעי״ לדוגמא.
יש באג שעדיין לא תוקן (לפחות בjs9000) בכך שברגע שעברת משידור HDR לשידור ללא HDR המצב של ה HDRמובי״ נשמר והצבעים אובר סטורייטד, צריך לשנות לרגיל ידנית.
גם אני מוצא את מצב movie הרגיל בתור דל ומעדיף את המצב הרגיל עם קליברציה מסויימת.
סה״כ אחלה מסך! תתחדש!
...
·

תודה!
מקריאה בפורומים הבנתי שכן יש תמיכה ביוטיוב, הפורמט נקרא VP9 או משהוא..

הורדתי כמה דמואים ומנגן אותם באמצעות הפלייר של הטלויזיה אבל כמו שאמרתי אין אינדיקציה שמדובר ב HDR במהלך הניגון.

ד.א קרה לי פעמיים שלוש שהטלויזייה כבתה והדליקה את עצמה מחדש, מעין ריסט כזה, חשבתי שאולי זה קשור לעובדה שהיא מנגנת ב BT לרסיבר אבל לא הצלחתי לוודא את זה
מישהוא נתקל בכזו תופעה?.

odpr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 313
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #14 

יום יבוא ואני בטוח אבין למה אנשים בונים מקדש לטלויזה שלהם... :)

talshap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #15 

באפליקציה של יוטיוב בKS8000 יש סרטוני 4K HDR אבל אין מה להשוות ל HDR של נטפליקס... יש מעט מאוד תכנים כרגע רק מרקו פולו ואיזה שני סרטים מעפנים של אדם סנדלר שאפילו לא ראיתי. אבל יוצאות כמה סדרות בHDR בחודשים הקרובים.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #16 

Alon_Solo כתב:
...
...
·הטעות העיצובית הכי גדולה שעשיתי זו נישה לטלוויזיה.
...
לדעתי הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בלי לשבור את הבית זה לרכוש מסך גדול, נגיד "79, להתקין בתוך הנישה את מתקן התליה או זרוע ו"להדביק" את הטלוויזיה לקיר ככה שגם תסתיר את כל הנישה וגם תהיה ממש צמודה לקיר, כמו תמונה.
זה נראה ממש טוב כשהטלוויזיה צמודה לקיר ולא מרחפת כמה ס"מ ממנו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”