הרמקולים שלי בשיפוץ טכני אצל רפי האוזמן. אני מעוניין לשפץ אותם גם מבחינה קוסמטית. מי עושה דברים כאלה באזור המרכז?
הכי חשוב הוא החלפת הגרילים, שהתבלו ואחד מהם גם נשבר לגמרי. הייתי מעוניין גם לצבוע אותם אבל זה פחות קריטי.
שיפוץ חיצוני לרמקולים ישנים
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- shlomibbb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 381
נסה אצל אומגה אודיו בחולון
- harel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
שיפוץ גרילים
xena
ניתן לשפץ גרילים לבד השאלה מה הבעייה?
האחת בעל מסגרת (בד"כ מעץ) ועליה מתוח בד
מסגרת ניתן לייצר מ"לייסטים" העשויים מעץ, ממתכת כל שהיא, מפלסטיק או מלוח ש"כרסמו" אותו והשאירו רק את המסגרת הרצוייה
השנייה משטח קידמי המכסה חלק מהחזית עם חורים בגדלים השונים של האלמנטים, וגם עליו מתוח בד.
יצור מסגרת חדשה / חליפית:
ניתן לייצר מסגרת לבד. תלוי כמובן מהם הצרכים??
אם אינך רוצה ליצר את המסגרת בעצמך - ישנם נגרים (או מסגרים) שישמחו לייצר לך מסגרת
החלפה והדבקת בד חדש:
ישנן חנויות שמוכרות בד לרמקולים לפי מטר.
את הדבקת הבד ניתן בהחלט לעשות לבד. מצמידים אותו למסגרת עם דבק, מסמרים קטנים או עם אקדח סיכות
היה מאוד עוזר אם היית מצרף מספר תמונות בכדי שנוכל להבין מה בדיוק דורש שיפוץ? וכן מהו הדגם של הרמקולים?
לגבי שיפוץ התיבות (הארגזים) ראה את השרשור הזה:
ניתן לשפץ גרילים לבד השאלה מה הבעייה?
- האם ישנה בעיה במסגרת או במשטח שעליו מתוח הבד?
- האם רק הבד התבלה?
האחת בעל מסגרת (בד"כ מעץ) ועליה מתוח בד
מסגרת ניתן לייצר מ"לייסטים" העשויים מעץ, ממתכת כל שהיא, מפלסטיק או מלוח ש"כרסמו" אותו והשאירו רק את המסגרת הרצוייה
השנייה משטח קידמי המכסה חלק מהחזית עם חורים בגדלים השונים של האלמנטים, וגם עליו מתוח בד.
יצור מסגרת חדשה / חליפית:
ניתן לייצר מסגרת לבד. תלוי כמובן מהם הצרכים??
אם אינך רוצה ליצר את המסגרת בעצמך - ישנם נגרים (או מסגרים) שישמחו לייצר לך מסגרת
החלפה והדבקת בד חדש:
ישנן חנויות שמוכרות בד לרמקולים לפי מטר.
את הדבקת הבד ניתן בהחלט לעשות לבד. מצמידים אותו למסגרת עם דבק, מסמרים קטנים או עם אקדח סיכות
היה מאוד עוזר אם היית מצרף מספר תמונות בכדי שנוכל להבין מה בדיוק דורש שיפוץ? וכן מהו הדגם של הרמקולים?
לגבי שיפוץ התיבות (הארגזים) ראה את השרשור הזה:
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
-
xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
תודה לך. הרמקולים בשיפוץ אצל רפי האוזמן. ברגע שהם יוחזרו, אעלה צילום. הדגם הוא JBL l26.
http://audio-database.com/JBL/speaker/l26.JPG
מסגרת אחת נשברה לשניים.
http://audio-database.com/JBL/speaker/l26.JPG
מסגרת אחת נשברה לשניים.
- harel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
הי
אין צורך בצילוןם של הרמקולים אלא בצילום השבר של המסגרת. יתכן שניתן לתקן את המסגרת השבורה למרות "התנגדות" הבד...
שלח תמונות של השבר...
אין צורך בצילוןם של הרמקולים אלא בצילום השבר של המסגרת. יתכן שניתן לתקן את המסגרת השבורה למרות "התנגדות" הבד...
שלח תמונות של השבר...
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק