KS8500 & מקרן קול

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yaki5 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם,

מתלבט בין 2 מקרני קול לטלויזיה סמסונג KS8500 65"
הראשון: Samsung HW-J551
חשבתי עליו כי הוא נשמע בסדר והבנתי שהוא מתחבר באופן טוב יותר לטלויזיה שהיא גם סמסונג
הדגמים החדשים יותר של המקרנים / הקעורים - יקרים יותר לפי מה שאמרו לי

השני:
JBL SB400
נשמע יותר טוב ולכן מעדיף אותו כרגע

מה הייתם בוחרים ולמה?
בחנות נאמר לי שבכל מקרה עדיף לחבר באופטי אז החיבור של סמסונג לא רלוונטי

האם יש דגם אחר שכדאי לשקול?
תכונות מיוחדות שכדאי לחפש?

תודה לעוזרים!

Butbul8
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

@yaki5
·
מחר אני מקבל את ה 50sk8500 שלי..
גם אני התלבטתי בין ה jblsb400 לבין Harman Kardon sb26
אחרי ששמעתי את שניהם החלטתי לקנות את הקרדון מכמה סיבות.. אף אחת מהן לא דיל ברייקר שניהם פחות או יותר אותה רמה
אני פשוט אהבתי את הקרדון יותר באוזן. אם אתה רוצה אתה יכול להתרשם משניהם בסלון חללית בתל אביב

RG007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לגבי המקרן קול: אם בא לך להוסיף קצת, אני קניתי את YSP-2500 של ימהה והוא מדהים.
הזמנתי דרך אמאזון UK סהכ אצלי בבית 2950 ש"ח ושווה כל שקל!
קראתי כל מיני תגובות על צורת החדר ואצלי יש צד פתוח למטבח אבל זה ממש לא מפריע, הוא עובד נפלא.
מכשיר מדהים גם לסרטים וגם למוזיקה! עולה על הסאונד בר של JBL והרמן בכמה רמות!!

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

RG007 כתב:לגבי המקרן קול: אם בא לך להוסיף קצת, אני קניתי את YSP-2500 של ימהה והוא מדהים.
קראתי כל מיני תגובות על צורת החדר ואצלי יש צד פתוח למטבח אבל זה ממש לא מפריע, הוא עובד נפלא.
...
סליחה שאני נדחף פה הודעות פרטיות אתה RG007 לא מקבל .

לגבי המקרן של YSP-2500 , הזמנתה ב 499 יורו דרך אמזון כמה מכס שילמתה ? וכמה זמן לקח המשלוח?
גם והסאב שלו נראה קטן יחסית להרמן sb26 ו jbl וגם רשום רשום שזה רק 162 וואט kgun, אחרים שהם 300 וואט האם באמת זה נותן תוצאות משמעותיות יותר טובות מהם ?

RG007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

סורי, אני משתמש חדש ולא יכל לשלוח ולא לקבל הודעות פרטיות.
אני לא מומחה גדול אבל לדעתי ההבדל משמעותי. הלכתי להתרשם בתצוגות של שני המכשירים וקראתי הרבה ביקורות ובסוף החלטתי ללכת על היאמהה.. לא מצטער.
הכל כולל הכל יצא לי 2950 ש״ח עד הבית. אמאזון יורידו לך את המס בחול ויוסיפו את המס והמשלוח שלנו כך שתקבל את המחיר הסופי המדויק. לגבי גודל הסאב, אני לא חושב שזה משפיע. שומעים בס אמיתי וכיפי , מספיק בשביל שהשכנים העירו פעם אחת. אבל ההבדל נעוץ בחיבורים הרבים כולל hdmi arc שנותן לך שליטה דרך הטלוויזיה. כלומר אתה מכבה ומדליק את הטלויזיה והמכשיר גם נדלק, גם הווליום נשלט מהטלויזיה... לא צריך הרבה שלטים. ההתקנה שלו דרך אנטנה שממפה את החדר ומבצעת כיול מדויק, מלא אופציות לסראונד כמעט כמו 5.1 אמיתי לפחות כמה שאפשר ממקרן קול ועוד מלא פיצרים ואחלה אפליקציה.
בקיצור לדעתי מרצדס מול טויוטה. ולא הרבה הפרש בכסף סהכ 1000 הפרש ומקבלים משהו אחר לגמרי.
מקרן קול אמיתי לעומת סאונד בר. לדעתי שווה. אני קניתי 60ku7000 והיא מספיקה לי, זה היה או לקנות את ks8000 ללא המקרן או את שניהם (מבחינת תקציב). מקווה שעזרתי 😊

Butbul8
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

RG007 כתב:לגבי המקרן קול: אם בא לך להוסיף קצת, אני קניתי את YSP-2500 של ימהה והוא מדהים.
...
·
יש הבדל של 1400 שקל בין ה JBL לימאהה שקנית.. ובנוסף איזו אחריות יש לך בארץ אם קורה משהו?
לגבי האיכות סביר להניח שהימאהה עדיף אבל שוב יש הבדל משמעותי בתקציב.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #7 

אני מסתייג מהאמירה שעדיף בכל מקרה אופטי. אני גם לא חושב שצריכה להיות בעיה לחבר אלחוטית סאונדבר תומך שאני של סמסונך.
אם האחד נשמע לך יותר טוב מהשני, צריכה להיות סיבה ממש טובה למה בכל זאת ללכת על הפחות טוב. אני לא רואה שמנית סיבה כזאת.
אני אישית גם התרשמתי לטובה nמקרני הקול (sound projector) של ימהה (להבדיל מסאונדבר) בהדגמות ומהיכולת לדמות סראונד. אפילו הלכתי לפינות לחפש שלא החביאו רמקולים אחוריים...

אלכס - להסתכל במפרט היבש זה כמו להסתכל בפרופיל של בחורה באתר היכרויות. לא תמיד יש הלימה בין מה שכתוב למה שמקבלים במציאות. השאלה מה אומרות המדידות המקצועיות והאוזניים שלך. אתה יכול לחפש ביקות עם מדיות ולראות אם החשש שלך לגבי הסאב אכן מבוסס.

RG007
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני לא נכנס לתקציב של אף אחד. שאלו שאלה ונתתי אופציה שלדעתי טובה.
כאשר אני קניתי ההבדל היה בין 1900 ל 2950 וזה בגלל שחיכיתי כמה ימים והפאונד עלה.
לגבי אחריות של אמאזון, אחריות שנה! משלוח חזרה על חשבונם ומנסיון של חברים היא הרבה פעמים עדיפה על האחריות בארץ.
כמובן שלעומת המחיר בארץ שהוא בערך 7000 אחרי התמקחות...אין בכלל ספק.
שוב כל אחד והשיקולים שלו 😉

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”