אני צריך המלצה בבחירת תערובת נכונה למגוון הזנים שאני אוהב לשתות כסינגל. לאחרונה קצת משעמם אותי לשתות כל אחד מהם כסינגל וחשבתי לעשות מהם תערובת.
אני קולה בג'ין , 235 מעלות לאורך כל הדרך ללא חימום ראשוני של הקולה, עצירת חירום בפיצוץ שני וקירור ידני במחבת קר.
אני לא אוהב את הקירור של הג'ין....(אגב מה דעתכם על הדרך האם נשמע תקין ?) בקליית חד זני אני מקבל טעמים טובים לא שרופים ולא בהירים. לא מגיע בחיים למצב שיש שמן על הפולים בזמן הקלייה מכיוון שאני עוצר ישר בתחילת הפיצוץ השני.
הזנים שאני אוהב לשתות כחד זני לפי סדר העדפה שלי
אתיופי
ג'וואה סלוסי קאלוסי
ברזיל
כמו כן קיבלתי 2 קילו של קאפי רויאל (רובוסטה) שעוד לא ניסיתי לקלות אותה. אגב אני לא אוהב רובוסטה בכלל אבל קיבלתי המלצה שהיא שווה מאוד.
איך איו יוצר מיזה משהו מעניין ? עם או בלי הקאפי רויאל, שאין לי מושג איך הוא...
מעבר להמלצה שאני צריך ממכם לחלוקת אחוזי המינונים של כל זן, אני מבקש לדעת בנוסף כמה גרם אתם ממליצים לקלות לכל התערובת עצמה, מכיוון שהקפה בג'ין מתייבש די מהיר יחסית לקולה תוף. ואני מעדיף את הקפה כמה שיותר טרי
אגב שאלה חשובה האם לקלות כל זן בנפרד או את כולם ביחד ? כי לכל זן יש את הזמני פיצוץ שלו ולכל זן את הטריות שלו...
אני אציין שאני מכין את האספרסו שלי במכונת מנוף של אלקטרה שאומנם הגוף של האספרסו קצת חלש אבל כן מעדנת ומעגלת את האספרסו וחושפת את כל הטעמים המעניינים...
תודה מראש על העזרה