ייעוץ | אוזניות over ear בטווח ה400 שקל

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
paincake פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

נהרסו לי האוזניות גיימינג הקודמות שלי לפני שנה לערך.. והחלטתי שמיציתי את הגימיק המפגר הזה..

אני צריך אוזניות over ear באזור ה400 שקל לשימוש ביתי למשחקי מחשב צפייה בסרטונים ומוזיקה.. ראיתי מישהו שמוכר ath m50x ואני דיי בטוח שאני יכול להוריד אותו ל400 השאלה היא אם הן שוות את הכסף? מתאימות לשימושים ונוחות לאורך זמן על המחשב...

אם לא אשמח לכמה דגמים בטווח המחירים הנ"ל ולהתחשב בזה שאני חייל ומוגבל בתקציב.

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172

שליחה

paincake פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

עדכון.. אני טובע בין כל המבחר.. בין on ear בטווח ה300 שקל כמו meizu hd50 ומרשל מייג'ור ודומיו לבין אוזניות over ear סטייל Philips 5905gy וכאלה.. אשמח לפירוט בנוגע ל אוזניות טובות עד 400 שקל גם למוזיקה עם סאונד סטייג' טוב

paincake פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

1075 צפיות ואף לא מגיב אחד כראוי.. כלכך קשה למצוא אוזניות טובות ב400 שקל היום?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938

שליחה

כן. כי זה מחיר ביניים. אם אתה רוצה OVER EAR טובות לדעתי תצטרך לעלות בתקציב לפחות ב- 200 שקל. לגבי ON EAR אפשר למצוא משהו טוב בטווח הזה.

paincake פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אז אוזניות on ear בטווח ה400 שקל ? ונגיד הm40 לא טובות בתקציב ?

Nir1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 938

שליחה

Audio Technica ATH-M40x הן כנראה האופציה הכי טובה שתוכל לרגוש בתקציב הזה.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544

שליחה

תבדוק AKG K240 MK2 יד שנייה (יד 2 במדור ציוד אולפני) ובחנויות DJ שיש להן מדור יד שנייה. יהיו עדיפות על הM40X בהיבט הביצוע המרחבי (במה), אבל אל תצפה ליותר מדי. הן צריכות גם קצת הגברה כדי "לפתוח" את הצליל. לא חייב מגבר, גם כ.קול עם יציאת אוזניות מוגברת צריך לעשות את העבודה.

paincake פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

Ilyan כתב:תבדוק AKG K240 MK2 יד שנייה (יד 2 במדור ציוד אולפני) ובחנויות DJ שיש להן מדור יד שנייה. יהיו עדיפות על הM40X בהיבט הביצוע המרחבי (במה), אבל אל תצפה ליותר מדי. הן צריכות גם קצת הגברה כדי "לפתוח" את הצליל. לא חייב מגבר, גם כ.קול עם יציאת אוזניות מוגברת צריך לעשות את העבודה.
...
בסוף החלטתי לקנות במסגרת הmassdrop את הakg m220 החדשות.. ניראות ממש טוב ואין כמעט שוני בינהם לבין הk240

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”