התקנת Hauppauge wintv PVR 150
שלום,
אני גאה לומר שאני הבעלים החדשים של ה-PVR 150. אני קצת פחות גאה לומר שהסתבכתי עם ההתקנה.
1. האם עניין ה-IR blaster בכלל עובד עם ממירים של הוט? (מדובר בממיר הקטן של הוט, מתוצרת thompson). התוכנת קונפיגורציה של הבלאסטר סורקת ערוצים אחד אחד ולא מוצאת אף אחד מתאים.
2. שאלה שעלולה להיות טיפשית: איך מחברים אודיו לדבר הזה? יש כניסת line in, ולא כניסת בננות נורמלית. איך מתמודדים עם זה?
תודה מראש,
רועי
אני גאה לומר שאני הבעלים החדשים של ה-PVR 150. אני קצת פחות גאה לומר שהסתבכתי עם ההתקנה.
1. האם עניין ה-IR blaster בכלל עובד עם ממירים של הוט? (מדובר בממיר הקטן של הוט, מתוצרת thompson). התוכנת קונפיגורציה של הבלאסטר סורקת ערוצים אחד אחד ולא מוצאת אף אחד מתאים.
2. שאלה שעלולה להיות טיפשית: איך מחברים אודיו לדבר הזה? יש כניסת line in, ולא כניסת בננות נורמלית. איך מתמודדים עם זה?
תודה מראש,
רועי
1. ל-IR בלאסטר יש בעיות ידועות עם הממירים של HOT - רוב הסיכויים שזה לא יעבוד!
2. אתה צריך כבל שמצידו האחד כולל שני חיבורים לממיר (ימים ושמאל) ומצידו האחר "בננה" סטיראו (כמו של אזניות של מכשירי MP3). ניתן לרכוש בחנויות עשה זאת בעצמך.
אורן.
2. אתה צריך כבל שמצידו האחד כולל שני חיבורים לממיר (ימים ושמאל) ומצידו האחר "בננה" סטיראו (כמו של אזניות של מכשירי MP3). ניתן לרכוש בחנויות עשה זאת בעצמך.
אורן.
אורן,
הבעיה היא שלממיר של הוט יש יציאה אחת שמתפצלת ל-3 בננות. אין יציאות נפרדות לאודיו. לכרטיס יש כניסת line in - לא בננה. בהתחשב בזה שבערך לכל העולם יש PVR 150, יש לי תחושה שאני מפספס משהו... (או זה או שהממיר הקטן של הוט לא נפוץ במיוחד).
ושאלה נוספת, באותה הזדמנות:
מישהו יודע איך לגרום לויסטה להראות שידורי טלוויזיה עם ה-PVR150?
ב-media center של ויסטה יש אפשרות לבחור "ממיר אינטראקטיבי" - כלומר כזה עם בלאסטר. בשלב הזה ויסטה מזהה שידור ומראה אותו, אבל לא נותן לסיים את ההתקנה כי הבלאסטר, כאמור, לא עובד עם הוט. אם לא בוחרים ממיר אינטראקטיבי, הוא פשוט לא מזהה את השידור...
רועי
הבעיה היא שלממיר של הוט יש יציאה אחת שמתפצלת ל-3 בננות. אין יציאות נפרדות לאודיו. לכרטיס יש כניסת line in - לא בננה. בהתחשב בזה שבערך לכל העולם יש PVR 150, יש לי תחושה שאני מפספס משהו... (או זה או שהממיר הקטן של הוט לא נפוץ במיוחד).
ושאלה נוספת, באותה הזדמנות:
מישהו יודע איך לגרום לויסטה להראות שידורי טלוויזיה עם ה-PVR150?
ב-media center של ויסטה יש אפשרות לבחור "ממיר אינטראקטיבי" - כלומר כזה עם בלאסטר. בשלב הזה ויסטה מזהה שידור ומראה אותו, אבל לא נותן לסיים את ההתקנה כי הבלאסטר, כאמור, לא עובד עם הוט. אם לא בוחרים ממיר אינטראקטיבי, הוא פשוט לא מזהה את השידור...
רועי
אתה מתכוון שיש יציאת SCART בממיר?
אז אתה צריך בנוסף לכבל גם שני פלאגים נקבה-נקבה כדי לחבר את הכבל שציינתי לקצה הכבל המגיע מהממיר (לאדום וללבן). הצהוב יתחבר ללא בעיה לכרטיס.
זה לא קשור לזה שהבלאסטר לא עובד עם HOT אלא שכדי לעבוד עם המדיה סנטר של מיקרוסופט צריך את השלט שלהם הכולל את הבלאסטרים שלהם.
אז אתה צריך בנוסף לכבל גם שני פלאגים נקבה-נקבה כדי לחבר את הכבל שציינתי לקצה הכבל המגיע מהממיר (לאדום וללבן). הצהוב יתחבר ללא בעיה לכרטיס.
זה לא קשור לזה שהבלאסטר לא עובד עם HOT אלא שכדי לעבוד עם המדיה סנטר של מיקרוסופט צריך את השלט שלהם הכולל את הבלאסטרים שלהם.
- eyal71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
- שם מלא: אייל סעדון
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
בשבועיים האחרונים אני ממש חולם על ה HTPC שליrscrsc כתב: אני גאה לומר שאני הבעלים החדשים של ה-PVR 150. אני קצת פחות גאה לומר שהסתבכתי עם ההתקנה....
וביום חמישי הלכתי לקנות את ה PVR 150 שלי, ושלחתי את האישה והילדים לשישבת אצל הוריה רק כדי שאוכל להכין את יצירת המופת שלי
אך מה רבו בעיותי...
רק עכשיו הבנתי שאני צריך להצטער שאני מנוי HOT עם ממיר של ADB דגם ABQ 6940, ובעקבות כך יש לי כמה שאלות :
1. ראיתי שלממיר שלי יש שני יציאות scrat האם אפשר לחבר שני יציאות יחד ? והאם יש כבל scart בצד אחד ו s-video או composit + "בננה" סטיראו ?
2. האם יש סיכוי לעבוד עם HOT ו irblaster ? יש טעם לבקש החלפת ממיר ?
3. במקרה שאני מוותר על ה irblaster, האם יש אפשרות לפצל את יציאת הכבלים? (אני יודע שאראה רק את התחנות האנלוגיות - זה נכון ?)
4. חיברתי את יציאת הכבלים ישירות לכרטיס ה PVR 150 אבל בסריקה צריך לבחור בין מדינות PAL בגירסאות שונות וכו' - מה הבחירה הנכונה ?
הבלוג - הפרטים הקטנים
http://hapratim.blogspot.com
http://hapratim.blogspot.com