עזרה במסך חדשה
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-תקציב בסביביות ה2500 -3000 וחרגיה אפשרית.
-טלווזיה לחדר גדול ,2.7-3 מטר בין העין למסך.(מאמין ש40 אינצ יספיק)
-אני מתכוון לחבר אותה למחשב שלי שתומך ב4k(כרטיס מסך r9 290) ואני חושב שאני יוריד סרטים וישחק משחקים ב4k אם תיהיה לי אפשרות.
בעיקרון ראיתי שה4kלא כאלו משתלמות אבל עדיין ההיתי רוצה שתתנו לי כמה מסכים שאתם ממלצים ,לא מבין גדול בתחום פשוט רוצה להנות מאיכות צפייה ..
(לא צריך בטלווזיה רמקולים או מערכת הפעלה מובנית או כל תוספות כאלו )
תודה מראש!
-טלווזיה לחדר גדול ,2.7-3 מטר בין העין למסך.(מאמין ש40 אינצ יספיק)
-אני מתכוון לחבר אותה למחשב שלי שתומך ב4k(כרטיס מסך r9 290) ואני חושב שאני יוריד סרטים וישחק משחקים ב4k אם תיהיה לי אפשרות.
בעיקרון ראיתי שה4kלא כאלו משתלמות אבל עדיין ההיתי רוצה שתתנו לי כמה מסכים שאתם ממלצים ,לא מבין גדול בתחום פשוט רוצה להנות מאיכות צפייה ..
(לא צריך בטלווזיה רמקולים או מערכת הפעלה מובנית או כל תוספות כאלו )
תודה מראש!
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

@nati-va
·
אני עם 32 עד עכשיו וזה לא כזה מפריע לי ,כל עוד זה מעל 40 אינצ אני סבבה עם זה
·
אני עם 32 עד עכשיו וזה לא כזה מפריע לי ,כל עוד זה מעל 40 אינצ אני סבבה עם זה
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

@nati-va
·
ברור לי אבל זה כיאלו יש שתי בעיות בטלוויזיה גדולה מידי
1-התקציב שזה ישחוט אותי וזה עדיין רק חדר שינה, אבל את זה אפשר לפתור
2-כל הקיר שלי הוא 2 מטר בערך ויש עוד דלת של 65 ס"מ, ועם כל זה אסור לשכוח שהטלווזיה צריכה להיות במרכז, ככה שמסך גדול מידי זה ממש בעייתי לי,ה32 אינץ שיש לי עכשיו במרכז והיא תופסת כ 60 ס"מ
ככה שבאמת ש 40-45 תספיק לי ,אם אתה ממש חושב שזה קטן אז תביא לי אחת 50 ואני יבדוק עם מטר איך היא נכנסת לי בקיר כי זה נראה לי ממש סיוט
·
ברור לי אבל זה כיאלו יש שתי בעיות בטלוויזיה גדולה מידי
1-התקציב שזה ישחוט אותי וזה עדיין רק חדר שינה, אבל את זה אפשר לפתור
2-כל הקיר שלי הוא 2 מטר בערך ויש עוד דלת של 65 ס"מ, ועם כל זה אסור לשכוח שהטלווזיה צריכה להיות במרכז, ככה שמסך גדול מידי זה ממש בעייתי לי,ה32 אינץ שיש לי עכשיו במרכז והיא תופסת כ 60 ס"מ
ככה שבאמת ש 40-45 תספיק לי ,אם אתה ממש חושב שזה קטן אז תביא לי אחת 50 ואני יבדוק עם מטר איך היא נכנסת לי בקיר כי זה נראה לי ממש סיוט
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

@nati-va
·
עד שיש לי אפשרות להריץ ב4k לא שווה לי לנצל תהזדמנות ?
·
עד שיש לי אפשרות להריץ ב4k לא שווה לי לנצל תהזדמנות ?
@YovelKamari
·
יש את הm7000 ב3 אלף בוואלה, היא תומכת גם ב4k.
http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main ... 50M7000UWG
·
יש את הm7000 ב3 אלף בוואלה, היא תומכת גם ב4k.
http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main ... 50M7000UWG
כמה הערות:
מ-2.5-3 מטר אי אפשר להבחין ב-4K גם על מסך 50-55".
כרטיס המסך הזה לא תומך ב-HDMI 2.0. זה אומר שלא תוכל ישירות להוציא ממנו 60Hz ב-HDMI אלא רק 30Hz, ומשחקים ב-30Hz על מסך גדול זה לא משהו. תצטרך ממיר מ-DisplayPort ל-HDMI 2.
הכרטיס הזה לא יסחוב משחקים ב-4K בצורה טובה. גם אם היה סוחב, לרוב סוגי המשחקים שמתאימים יותר למסך גדול עדיף לך לכוון ללהגיע ל-60 פריימים בשניה באופן חלק. רזולוציה היא דבר משני.
מ-2.5-3 מטר אי אפשר להבחין ב-4K גם על מסך 50-55".
כרטיס המסך הזה לא תומך ב-HDMI 2.0. זה אומר שלא תוכל ישירות להוציא ממנו 60Hz ב-HDMI אלא רק 30Hz, ומשחקים ב-30Hz על מסך גדול זה לא משהו. תצטרך ממיר מ-DisplayPort ל-HDMI 2.
הכרטיס הזה לא יסחוב משחקים ב-4K בצורה טובה. גם אם היה סוחב, לרוב סוגי המשחקים שמתאימים יותר למסך גדול עדיף לך לכוון ללהגיע ל-60 פריימים בשניה באופן חלק. רזולוציה היא דבר משני.
-
YovelKamari
- חבר שרק התחיל

@jtk
·
צודק אני יכול להריץ רק משחקים ישנים על 4k כמו שצריך, עם כל זה כבר באמת עדיף fhd
בעיקרון אז התכנון שלי זה ללכת j5100 ולקנות מתקן מתכונן שיאפשר לי לכוון אותה למרכז עיינים שלי כי היא לא תשב ממש במרכז הקיר
אני יכול לקנות כרגע רק מעולם הקולנוע כי זה בקריית שמונה והכי קרוב לי http://www.cwc.co.il/Product/ua50j5100
אתה חושב שיש לי עוד אפשרויות יותר מומלצות ? אם זה משנה אני יכול לסוע עד לחיפה אבל כדאי שזה יהיה שווה את ה200 300 שקל של הדלק
·
צודק אני יכול להריץ רק משחקים ישנים על 4k כמו שצריך, עם כל זה כבר באמת עדיף fhd
בעיקרון אז התכנון שלי זה ללכת j5100 ולקנות מתקן מתכונן שיאפשר לי לכוון אותה למרכז עיינים שלי כי היא לא תשב ממש במרכז הקיר
אני יכול לקנות כרגע רק מעולם הקולנוע כי זה בקריית שמונה והכי קרוב לי http://www.cwc.co.il/Product/ua50j5100
אתה חושב שיש לי עוד אפשרויות יותר מומלצות ? אם זה משנה אני יכול לסוע עד לחיפה אבל כדאי שזה יהיה שווה את ה200 300 שקל של הדלק