קניית מקרן+מסך גלילה חשמלי עד 10K בארה"ב

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
eli2006 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
רציתי לבקש את עזרתכם במציאת הנ"ל כאשר גובה תקרה 3.5 מטר. מרחק צפייה באיזור 4.80 מטר.
אין הגבלה למיקום המקרן עד 5 מטר מהמסך ואין הגבלה לגודל המסך( מבחינה פיזית).

הציוד יקנה בארהב אם זה משתלם יותר או שילוב של מקרן מארה"ב ומסך בארץ.
השאיפה למסך גלילה חשמלי עם שלט או גלילה ידנית אבל עדיף עם מתיחה.

תודה לכולם.

Zeevhaddad
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

למה מארה"ב ? יש לי פצצה של מקרן optoma ex612 dlp במצב מעולה. בדוק עליו ותראה אם יותר משתלם לך לקנות ממני

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #3 

בן אדם שאל על מקרן מארצות הברית ואתה מנסה לדחוף לו בכוח מקרן יד שנייה שלך..
וזה לא השרשור היחיד שעשית שם את זה, זה פורום מקצועי ולא תפוז. מה שאתה עושה ממש לא לעניין
אתה רוצה למכור, יש לוח יד2.

כשאתה אומר קנייה בארצות הברית. אתה מתכוון להביא לארץ את המקרן מבלי להחשיב עלות מיסים?
כי אם כן זה קצת משנה את התמונה
אם אתה מתכוון לקנות בארצות הברית קח בחשבון שאתה צריך גם ממיר מתח שעלותו כמה מאות שקלים נוספים

ולגבי מסך: האם אתה מתכוון למסך מתיחה או מסך נגלל חשמלי רגיל?
מתיחה בערך 4000 שקל לעומת חשמלי רגיל שעולה בערך 1000. גודל 100 אינץ' בערך (קנייה בארץ) מסך לא הכי משתלם מחו"ל בגלל עלויות שילוח גבוהות
כי ההבדל במחיר די גדול

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

מחזק את קרמיט בהכל למעט נושא החשמל - יש מקרנים מארה"ב שתומכים ב 220 אבל צריך לבדוק.

לגבי רכישת המקרן - אם מדובר על רכישה פיזית בארה"ב שווה להשוות למחירים בהזמנה ושילוח מאמזון אירופאי כי בניכוי המע"מ המקומי שלהם יכול להיות שהמחיר די דומה + אין חשש שיתפסו אותך במכס...

לגבי מסך - יש כאלו שהצליחו להזמין מחו"ל אבל אני גם בדעה שלא תמיד זה משתלם בגלל עלויות שיוח ובעיה במימוש אחריות (תחשוב כמה יעלה לך לשלוח מסך מקולקל בחזרה לארה"ב)

wegabi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 590
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #5 

משווה ומעלה.
לגבי המסכים - אם מסך קבוע (מסגרת קבועה על הקיר) בא בחשבון, לי יש נסיון מצוין עם Silver Ticket האמריקאיים.
הזמנתי מהם 2 מסכים קבועים (לי ולחבר), השירות שלהם התגלה כפנטסטי והמוצר עצמו באיכות מצוינת עבורי.
לגבי האיכות - הנה מאמר ביקורת מעניין:
http://thewirecutter.com/reviews/best-projector-screen/
לגבי המחיר:
בערך ~$250 למסך (תלוי בגודל), $200 למשלוח אקספרס (3-5 ימים עד הבית) ועוד $100 לקשקושי העמלות של פדקס ומע"מ, סה"כ 2000-2500 ש"ח למסך קבוע עד הבית. ההרכבה פשוטה (הרכבתי 2 מסכים כאלה לבד, קצת יותר מחצי שעה עבודה).

כל עוד יש לך אפשרות למסך קבוע, זה פתרון תקציבי עדיף בהרבה ממסך נגלל ללא מתיחה, ובעיני גם ממסך מתיחה (שיעלה הרבה יותר בגודל הזה).

פתרון כזה משאיר לך גם כסף ללכת Sony 45 או Epson 5030 (מקביל ל-9200 האירופי) ועדיין להישאר בגבולות התקציב.

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #6 

הייתי גם במצב שלך, חיפשתי את התמורה הכי טובה לכסף וחשבתי להביא מחו"ל, בסוף גיליתי את מסכי Grandview שיש להם יבואן בארץ, קניתי מסך מתיחה חשמלי 100' של Grandview, המסך נהדר מתוח פלס ונותן תמורה מעולה למחיר שלו (4000 שקל).

היבואן בארץ הוא גולדטק, דבר עם צביקה הוא יעזור לך

http://www.hometheater.co.il/vt246255.html

זה הלינק ליבואן:

http://www.goldtec-multimedia.com/#!-/c1bbt

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”