חודשים רבים עברו ואני עם היד על הדופק באתרים בחו"ל בניסיון לרכוש את השלט ושום כלום, אף אחד לא מוכר, מידי פעם איזה אתר נותן סקירה אבל פשוט לא ניתן לרכוש.
לאט לאט החל טיפטוף של מכירות באיביי, עקבתי אחר הנעשה (סדר גודל של 1000$) נראה שיש קונים מאושרים החלטתי ללכת על זה, רכשתי דרך חבר בארה"ב בסדר גודל המחיר המדובר אבל המוכר התעכב בשליחה (עם תירוצים מפה עד הודעה חדשה כולל שחברתו נפרדה ממנו והוא עצוב
כאשר עופר פירסם את הביקורת לחץ הדם עלה בכמה עשרות אחוזים והשדרגת התחילה לגרום לעויתות בכל הגוף. שרדתי את סוף השבוע וביום ראשון בבוקר עמי (העולם הדיגיטלי) קיבל טלפון בהול המבקש (דורש) את המכשיר בהקדם האפשרי.
עמי (ה- :מלך:) הבין שהמצב חמור והשיג לי את המכשיר באותו יום.
כמובן שמלאכת התכנות החלה באותו היום, ולמרות שזה הפרונטו הראשון שלי תוכנה העיצוב הרגישה לי מאוד פשוטה וצ'יק צ'ק הכנתי לי משהו בסיסי בלי לקרוא את ה- manual או משהו כזה.
כיום אני מתכנן את המסכים הסופיים (על נייר) כי העבודה האמיתית זה התכנון והנדסת האנוש ולא העיצוב בפועל.
כרגע ה- downside היחיד שיש לי (שלא קשור למכשיר) זה שלא לכל המוצרים שלי (סטריאו) יש discrete codes מה שמקשה על תכנות מאקרואים נוחים. האמת שציפיתי להרבה יותר אופציות בתוכנת העיצוב, ציפיתי למשהו יותר קרוב לתכנות.
אין לי הרבה מה להרחיב אחרי הסקירה היפה של עופר אבל אם למישהו יש שאלות אז חופשי.
הנה קצת תמונות:

חדי העין יכולים כבר לראות את שדרוג ב' ברקע.
מי שמתכוון לכתוב "תתחדש ותהנה" יכול כבר לתת לעצמו כאפה מעכשיו ולא לכתוב