מבקש המלצה לראוטר איכותי
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
ה-ARCHER C7 של TP-LINK ואם אתה יכול למתוח את התקציב ל-850 שקל אז ה-C) של אותה חברה.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Netgear R7000
פצצה של ראוטר.
פצצה של ראוטר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·צפיד כתב:איך שני linksys שפורסמו כאן בלוחות לעומת ההצעות שהועלו כאן?...
ה LinkSYS E8350 לא קיבל ביקורות מי יודע כמה בעיקר בעייתי בטווח ה 2.4 שלו
השני WRT1900ACS קיבל ביקורות טובות מאוד אבל מקריאה בפורומים הוא מלא בבאגים ועושה מלא בעיות. יתכן והעדכון קושחה האחרון שעשו שיפר את המצב (במידה וכן הייתי הולך עליו או במידה ואתה יודע להתעסק עם התקנת DD_WRT) אבל בכל אופן אני החלטתי לוותר עליו בגלל הבעיות הללו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73360
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·NetCHEIF כתב:ה-ARCHER C7 של TP-LINK ואם אתה יכול למתוח את התקציב ל-850 שקל אז ה-C) של אותה חברה....
יש לי את ה C9 וכל כמה ימים אני צריך לאתחל אותו עקב האטה רצינית בגלישה או ממש קפיאה. הפסיקו להוציא לו עידכוני FIRMWARE לפני כמעט שנה ככה שאני די בטוח שפתרון כבר לא יהיה. אני אישית לא ממליץ.
- esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
·אני לא חווה בעיות כלשהן אבל אכן העידכון האחרון יצא במאי 2015.Huber כתב:·......
יש לי את ה C9 וכל כמה ימים אני צריך לאתחל אותו עקב האטה רצינית בגלישה או ממש קפיאה. הפסיקו להוציא לו עידכוני FIRMWARE לפני כמעט שנה ככה שאני די בטוח שפתרון כבר לא יהיה. אני אישית לא ממליץ....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
ה- WRT1900ACS שאוזכר כאן מצויין. מעבר לזה שיצאה לו כבר קושחה לפני כמה חודשים (באיחור גדול יחסית) אשר תיקנה די הרבה מבעיות הקושחה הטמונות בו, יצאה קושחה נוספת לפני מספר ימים אשר סדרה כמעט כל מה שנותר. מעבר לזה, הנתב מגיע עם חומרה חזקה למדי אשר הופכת את ההרצה של DD-WRT להנאה.