שינוי חשיבה, חושב אולי לקנות רק HD במקום 4K, מה דעתכם ?
לאחר הרבה חיפושים וחפירות, אני רואה שהטכנולוגיות החדשות 4K HDR לא מיוצבות.
אני שוקל אולי ,לשנות גישה ובמקום לשפוך הרבה מאוד כסף על טכנולוגיה לא מיוצבת, להשקיע מעט מאוד על 55" HD, ולקבל טלויזיה סופר איכותית למספר שנים (נניח 5) ואחרי זה להחליף.
השאלה מה המחיר של טלויזה כזו? והאם יש הפרש רציני באמת שמצדיק מהלך כזה?
אני שוקל אולי ,לשנות גישה ובמקום לשפוך הרבה מאוד כסף על טכנולוגיה לא מיוצבת, להשקיע מעט מאוד על 55" HD, ולקבל טלויזיה סופר איכותית למספר שנים (נניח 5) ואחרי זה להחליף.
השאלה מה המחיר של טלויזה כזו? והאם יש הפרש רציני באמת שמצדיק מהלך כזה?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כש-4K ו-HDR יהיו מיוצבות תחכה ש-VR ו-AR יהיו מיוצבות וכשהן יהיו מיוצבות תחכה ש-8K ו-4D יהיו מיוצבות וכשזה יקרה תחכה ש-JDDS ו-HILP יהיו מיוצבות...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
זאת חשיבה הגיונית מאוד.
הבעיה שקשה להשיג היום FHD "סופר איכותית" כי לדעתי פרט ל-LG עם ה-OLED אין אף יצרן שמייצר FHD ברמה גבוהה. גג רמת ביניים.
בנוסף המחיר של ה-LG לא נמוך ביחס לסדרות הגבוהות שהן כן 4K ו-HDR בגודל 55
הבעיה שקשה להשיג היום FHD "סופר איכותית" כי לדעתי פרט ל-LG עם ה-OLED אין אף יצרן שמייצר FHD ברמה גבוהה. גג רמת ביניים.
בנוסף המחיר של ה-LG לא נמוך ביחס לסדרות הגבוהות שהן כן 4K ו-HDR בגודל 55
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·odpr כתב:לאחר הרבה חיפושים וחפירות, אני רואה שהטכנולוגיות החדשות 4K HDR לא מיוצבות.
השאלה מה המחיר של טלויזה כזו? והאם יש הפרש רציני באמת שמצדיק מהלך כזה?...
יש דבר כזה סופר איכותית 55" FHD. OLED.
כ 10K .
עומד בתקציב?
חבר יקר
קניתי לבן שלי הייסנס 4k 50 אינצ' ב-2.5 אלף ש''ח - מזמין אותך לראות. תמונה פנטסטית. ישנם היום הרבה תכנים של 4k (הבן רואה המון ביוטיוב) ורוב הטלווזיות עושות UPSCALING
משדרג לך לטווח הביניים בין FHD ל-4K (תלוי בקידוד...)
באמת במחשבה שניה, אני יכול להמליץ לך על חברת הייסנס שהתקדמה מאוד בשנים האחרות (תסתכל בשרשורים האחרונים, כמה שבחים היא מקבלת)
המחירים מעולים, אין כמוה מבחינת עלות-איכות
את ה-58 אינצ החדשה של הייסנס ''החכמה'' תלת מימד ואוד פיצ'רים מעניינים אתה רוכש היום ב-4.5k
אז זהו, תעשה את השיקול שלך.
ושיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפנה, ובכל טכנולוגיה בה תחפוץ
קניתי לבן שלי הייסנס 4k 50 אינצ' ב-2.5 אלף ש''ח - מזמין אותך לראות. תמונה פנטסטית. ישנם היום הרבה תכנים של 4k (הבן רואה המון ביוטיוב) ורוב הטלווזיות עושות UPSCALING
באמת במחשבה שניה, אני יכול להמליץ לך על חברת הייסנס שהתקדמה מאוד בשנים האחרות (תסתכל בשרשורים האחרונים, כמה שבחים היא מקבלת)
את ה-58 אינצ החדשה של הייסנס ''החכמה'' תלת מימד ואוד פיצ'רים מעניינים אתה רוכש היום ב-4.5k
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 11/08/2016 15:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע
חבר יקר
קניתי לבן שלי הייסנס 4k 50 אינצ' ב-2.5 אלף ש''ח - מזמין אותך לראות. תמונה פנטסטית. ישנם היום הרבה תכנים של 4k (הבן רואה המון ביוטיוב) ורוב הטלווזיות עושות upacaling
קניתי לבן שלי הייסנס 4k 50 אינצ' ב-2.5 אלף ש''ח - מזמין אותך לראות. תמונה פנטסטית. ישנם היום הרבה תכנים של 4k (הבן רואה המון ביוטיוב) ורוב הטלווזיות עושות upacaling
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
אני קניתי סמסונג 50 ב3k בתחילת השנה - תשרת אותי 2-3-4 שנים, אחרי זה דגמים שעולים היום 5 ספרות (oled) יגיעו לרמת מחיר של 5-6k. לדעתי אין מה למהר ולקנות היום מסך שעוד כמה שנים בודדות יעלה כשליש.( כמובן אם יש כסף אז זה לא שאלה בכלל.)
ok
ישנם היום כמה סגנונות של קנייה
1. אלו שלא מתאפקים וקונים מיד - אין להם בעיה עם ירידת ערך המוצר לאחר שנה-שנתיים - בינתיים הם נהנים, על גג העולם
2. אלו שמאוד רוצים, אבל מפאת המחיר היקר מחכים כמה חודשים, אולי חצי שנה עד שנה - ורואים באמת ירידת מחיר סבירה
3. אלו שרוצים, אבל מוכנים לחכות שנים עד שהמחיר יירד ב-50-70 אחוז, בינתיים מסתפקים במה שיש. אבל החיים עוברים מהר, ולא בטוח אם מחר נחיה.
(אני ועוד רבים נמנים עם סעיף 2. מקנא באלו הנמצאים בסעיף 1. מרחם על אלו שנמצאים בסעיף 3)
ישנם היום כמה סגנונות של קנייה
1. אלו שלא מתאפקים וקונים מיד - אין להם בעיה עם ירידת ערך המוצר לאחר שנה-שנתיים - בינתיים הם נהנים, על גג העולם
2. אלו שמאוד רוצים, אבל מפאת המחיר היקר מחכים כמה חודשים, אולי חצי שנה עד שנה - ורואים באמת ירידת מחיר סבירה
3. אלו שרוצים, אבל מוכנים לחכות שנים עד שהמחיר יירד ב-50-70 אחוז, בינתיים מסתפקים במה שיש. אבל החיים עוברים מהר, ולא בטוח אם מחר נחיה.
(אני ועוד רבים נמנים עם סעיף 2. מקנא באלו הנמצאים בסעיף 1. מרחם על אלו שנמצאים בסעיף 3)
נכון, מסכים איתךnati-va כתב:אתה יודע יש עניין של סדר עדיפויות בחיים, אם זה מה שעושה לך את זה שיהיה לך מסך הכי הכי שיבושם לך....
לאלו שנמצאים בסעיף 3 - בשבילם, ורק בשבילם הייתי יותר מממליץ על חב' הייסנס עם סחורה באמת טובה במינימום מחיר
ואגב, המילה ''מרחם'', לא הייתה במקום
מתנצל.
·
@odpr
·מה שקובע בעיקר זה השימוש שלך במסך ומתי אתה חושב להחליף את אותה טלויזיה.
אני למשל קונה טלויזיה למשהו כמו 6 שנים קדימה, כלומר צריך לחשוב מה הולך להיות בשנים האלו.
ספציפית לגבי 6 השנים הבאות בתחום ה4K לפי דעתי התכנים בטלויזיה (סרטים בעיקר) ילכו ויגדלו.
אם אתה גיימר (כמוני) אז בכלל אין התלבטות, הכרטיסי מסך החזקים כיום כבר מציגים משחקים ב 4K, ושנה הבאה מי שלא שמע הגרסאות החדשות של PS4 ובעיקר xbox one scorpio הולכים להציג משחקים ב4K, אז בשבילי בכלל אין התלבטות (ולכן עכשיו קניתי סוני XBR65X900C )
·מה שקובע בעיקר זה השימוש שלך במסך ומתי אתה חושב להחליף את אותה טלויזיה.
אני למשל קונה טלויזיה למשהו כמו 6 שנים קדימה, כלומר צריך לחשוב מה הולך להיות בשנים האלו.
ספציפית לגבי 6 השנים הבאות בתחום ה4K לפי דעתי התכנים בטלויזיה (סרטים בעיקר) ילכו ויגדלו.
אם אתה גיימר (כמוני) אז בכלל אין התלבטות, הכרטיסי מסך החזקים כיום כבר מציגים משחקים ב 4K, ושנה הבאה מי שלא שמע הגרסאות החדשות של PS4 ובעיקר xbox one scorpio הולכים להציג משחקים ב4K, אז בשבילי בכלל אין התלבטות (ולכן עכשיו קניתי סוני XBR65X900C )
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
זהו.... שלגיימרים שיושבים קרוב למסך 4k זה יתרון גדול.
לכל רוב האוכלוסיה זה ממש לא.
ממרחק ישיבה "סטנדרטי" של 3 מטר ומעלה במסכים עד 65" ההבדל לעין האנושית זניח עד לא קיים.
לכל רוב האוכלוסיה זה ממש לא.
ממרחק ישיבה "סטנדרטי" של 3 מטר ומעלה במסכים עד 65" ההבדל לעין האנושית זניח עד לא קיים.