שלום,
אני עתיד לרכוש מחשב eGlobal (חלונות 10) ואתקין עליו קודי. ברשותי שלט הרמוני לוג'יטק.
ברצוני להגדיר בהרמוני אפשרויות של:
הדלקת ה eGlobal ממצב שינה (זה מצב ברירת המחדל שלו) וכיבוי למצב שינה
כניסה לקודי ע"י כפתור יעודי
פתיחת כרום ע"י שלט יעודי
שאלות:
1. הבנתי שעלי לרכוש מקלט IR MCE. בעבר, היה לי שלט אויר כזה . השלט הזה לא היה הכי נוח. בעיקר מקש ניווט העכבר (כנראה שהאלומה שלו הינה די צרה, ויש צורך לכוון אותו מול המקלט). האם עלי לרכוש (שוב) את השלט הזה (בעיקר את המקלט שלו?) האם ניתן לתכנת את הרמוני שישלוט על מקלט ה IR הזה? (במקום השלט)?
ראיתי באיביי מקלטי IR ב 50 ש"ח ומעלה (כמו זה, של HP ): האם יש להם יתרון על פני בשלט אויר? (כאמור - אני צריך רק מקלט, כי שלט כבר יש לי)
2. איך מגדירים בשלט הרמוני את השליטה על eGlobal? בעיקר כניסה לקודי / פתיחת כרום.
3. עוד רעיונות לקינפוג המחשב, לשליטה קלה?
תודה
שליטה עם הרמוני 650 על eGlobal
טוב, אני מחדד את השאלות, לאחר שמצאתי כמה תשובות: הבנתי שעדיף לרכוש FLIRC ובעזרתו להתאים לחיצות בשלט הרמוני מול לחיצות מקלדת. אם כך, כמה שאלות נוספות:
1. האם ב 100% (!) אצליח להדליק את ה eGlobal ממצב שינה בעזרת השלט? הבנתי שלשם כך, על כניסת ה USB לקבל מתח במצב שינה. האם יש מתח לשקע USB בעת מצב שינה?
2. האם ב FLIRC ניתן להגדיר מקרואים (לדוגמא - הדלקת האיגלובל, השהייה של 5 שניות להדלקה, כניסה לקודי, כניסה לוידאו
3. האם חובה FLIRC או שניתן להסתפק גם במקלט IR של HP?
אגב, במידה ולא ניתן להדליק את האיגולבל ממצב שינה, ארכוש כנראה נוק: אני יודע שאת הנוק ניתן להדליק ממצב שינה.
תודה
1. האם ב 100% (!) אצליח להדליק את ה eGlobal ממצב שינה בעזרת השלט? הבנתי שלשם כך, על כניסת ה USB לקבל מתח במצב שינה. האם יש מתח לשקע USB בעת מצב שינה?
2. האם ב FLIRC ניתן להגדיר מקרואים (לדוגמא - הדלקת האיגלובל, השהייה של 5 שניות להדלקה, כניסה לקודי, כניסה לוידאו
3. האם חובה FLIRC או שניתן להסתפק גם במקלט IR של HP?
אגב, במידה ולא ניתן להדליק את האיגולבל ממצב שינה, ארכוש כנראה נוק: אני יודע שאת הנוק ניתן להדליק ממצב שינה.
תודה