בעייה במגבר..
שלום לכולם ...
שמתי לב בימים האחרונים שהמגבר שלי עושה בעיות..
זהו מגבר של AMC ואחד הערוצים מעביר את התדרים הגבוהים בצורה "מלוכלכת" , צורמת ולא נעימה בכלל. בתחילה חשבתי שזה הרמקול אבל החלפתי בינהם והבעייה חזרה גם ברמקול השני. החלפתי את המגבר , ובמגבר ששמתי הצלילים נשמעו בצורה חלקה...
מה זה יכול להיות ? האם זה קשור לכך שהמגבר מצוי במקום יחסית לא מאוורר??
תודה מראש גיא.
שמתי לב בימים האחרונים שהמגבר שלי עושה בעיות..
זהו מגבר של AMC ואחד הערוצים מעביר את התדרים הגבוהים בצורה "מלוכלכת" , צורמת ולא נעימה בכלל. בתחילה חשבתי שזה הרמקול אבל החלפתי בינהם והבעייה חזרה גם ברמקול השני. החלפתי את המגבר , ובמגבר ששמתי הצלילים נשמעו בצורה חלקה...
מה זה יכול להיות ? האם זה קשור לכך שהמגבר מצוי במקום יחסית לא מאוורר??
תודה מראש גיא.
תבדוק מגעים רופפים בחיבורים ,יכול להיות שאחד מהם השתחרר
לפעמים זו בעיית קורוזה שמצטברת על חיבורי ה RCA ניקיון אמור לפתור את הבעיה
ייתכן שזו בעיה במגבר עצמו שלא קשורה דווקא להתחממות כי אני הבנתי שזה קיים גם בהתחלת ההפעלה
לפעמים זו בעיית קורוזה שמצטברת על חיבורי ה RCA ניקיון אמור לפתור את הבעיה
ייתכן שזו בעיה במגבר עצמו שלא קשורה דווקא להתחממות כי אני הבנתי שזה קיים גם בהתחלת ההפעלה
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
יכול להיות...
שהמגבר נכנס לרוויה?
פתחתי אותו כדי לראות אם הכל בסדר , והכל נראה לי תקין , חיצונית בכל אופן.
אם זה רווית המגבר , האם המגבר חוזר לעצמו לאחר מנוחה? או שעצם כך שהוא הגיע לרוויה הדבר יצר נזק לחלקים הפנימיים?
פתחתי אותו כדי לראות אם הכל בסדר , והכל נראה לי תקין , חיצונית בכל אופן.
אם זה רווית המגבר , האם המגבר חוזר לעצמו לאחר מנוחה? או שעצם כך שהוא הגיע לרוויה הדבר יצר נזק לחלקים הפנימיים?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים