אני מתלבט לגבי כל מיני אופציות לתאורה...
היא חייבת להיות עם שליטה דרך הבית החכם כמובן. עדיפות ל-Z-WAVE אבל אם יש התממשקות דו-כיוונית דרך פרוטוקול אחר אז זה גם בסדר (למשל פיליפס Hue עובדים ב-ZigBee / WiFi, לכאורה אמורה להיות תמיכה טבעית ב-Vera Plus החדש - יש את השילוב הזה למישהו?).
אני רוצה יכולת לשלוט גם על העוצמה (דימר) וגם על הטמפרטורה / צבע באמצעות המערכת / תרחישים.
איזה שילוב של תאורה-מערכת יש לאנשים פה? Aeon Labs, Philips Hue, LIFX...? משהו אחר? מול Vera הישן? מול Vera Plus עם ZIgbee? מול HC2? מול משהו אחר?
אני מחפש גם תאורה "רגילה" וגם סטריפים.. התאורה הרגילה צריכה להיות חזקה מספיק - כמו נורות ביתיות רגילות...
צריכה להיות גם שליטה "ידנית" עם מפסק רגיל בקיר. אני מניח שהפיתרון האפשרי היחיד הוא פשוט להוסיף לחצן פיקטיבי שיפעיל תרחיש במערכת? אם אני משאיר גם מפסק רגיל (שאני במילא צריך בשביל טופס 4) אז זה אומר שכשהוא יהיה במצב OFF לא תהיה אפשרות לשלוט במנורה בכלל.. וכשהוא יהיה על ON המנורה לא בהכרח בכלל תידלק.. כלומר המפסק הזה רק גורם להטעיה. מי שעבר תהליך דומה בבית חדש - האם התקנתם מפסקים רגילים ואח"כ פשוט הורדתם אותם?
אופציה נוספת היא כמובן נורות לא-חכמות אבל עם מודול שליטה מאחורי המפסק, זה יאפשר לי לשים מפסקים רגילים, וגם לשלוט עליהם דרך המערכת.. אבל מצד שני לא יאפשר לי לשלוט בדברים כמו טמפרטורה/צבע.. אני צודק, או שיש מערכות שכן מאפשרות גם שליטה ישירה מהמערכת על המנורה מבחינת צבע/עוצמה, אבל גם שליטה על ה-ON/OFF דרך מפסק רגיל?
בקיצור - מה יש אצלכם?
תודה