צריך עידכון קושחה ל-DVD PIONEER 595K
כן והם ממש מעצבנים כי הם נותנים את כל העדכונים חוץ מל-DVD הזה והם רושמים שמי שיש לו DVD ZONE 3 אז לא לעדכן כי זה עלול להרוס את ה-DVD ואני שואל אתכם למה DIVX אם אין אפשרות להוסיף כתוביות?
בכל מקרה, בטוח שיש עדכון רק שאני לא מוצא אותו...
אשמח לעזרה...
תודה.
בכל מקרה, בטוח שיש עדכון רק שאני לא מוצא אותו...
אשמח לעזרה...
תודה.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני בטוח ב 99% שהעדכון ל393 יתאים גם לדגם שלך. ללא קשר ל ZONE 3. אם יש לך אחריות כלשהי, תוריד את הקובץ של 393 ותעדכן איתו. וכמובן, תודיע לנו כאן האם זה עבד לך. אם לא, אז תגיע לתחנת שרות של אותו היבואן שרכשת ממנו (לא ט.ר. בטוח
) ותגיד שהמכשיר מת בעצמו! ואל תגיד שאני אמרתי לך!
בהצלחה.
בהצלחה.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

אם יש לך אחריות, אז אין בעיה.תעדכן.ואם לא ילך, תקח אותו למעבדה.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

SBN, אתה צודק. התגובה שלי במבט ראשון נראת לא מקצועית ו"לא-אתית".
אבל עד שמישהו לא ינסה, אף פעם לא נדע! וגם האחרים לא יוכלו להנות מהעדכון.
אבל עדיין, אם הסיכויים היו פחות מ 90%, אני לא הייתי מגיב ככה. אני ממש בטוח שזה יעבוד!
אבל עדיין, אם הסיכויים היו פחות מ 90%, אני לא הייתי מגיב ככה. אני ממש בטוח שזה יעבוד!
אם ככה זה בסדרsickboy666 כתב:SBN, אתה צודק. התגובה שלי במבט ראשון נראת לא מקצועית ו"לא-אתית".
אבל עדיין, אם הסיכויים היו פחות מ 90%, אני לא הייתי מגיב ככה. אני ממש בטוח שזה יעבוד!...
תמיד תקרא את האותיות הקטנות.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

אין עדכון שמיועד למכשיר ספציפי הזה. אבל לפי המחקר הקטן שעשיתי עליו, אני בטוח ב 90% שהעדכון של פיוניר 393 יעבוד גם עליו.
אבל בוא ננסה ביחד לפחות לשלול את האפשרות הזו:
- תוריד את העדכון האחרון ל 393 מהאתר של פיוניר (או כל אתר אחר), ותצרוב אותו לדיסק לפי ההוראות
- תכניס את הדיסק למכשיר שלך ותראה האם ה DVD יזהה את הדיסק בתור עדכון שלו.
1. במידה וכן, הסיכויים שלנו עולים ל 98%. אתה לא חייב להמשיך עם העדכון. תלחץ על ה EJECT ולא יתבצע שום דבר.
2. במידה ולא, אנחנו יורדים ל 70% אפשרות שזה יצליח. אבל במקרה כזה, יש לגלות את שם הקובץ שמתאים למכשיר שלך.
תנסה ותודיע לנו כאן.
אבל בוא ננסה ביחד לפחות לשלול את האפשרות הזו:
- תוריד את העדכון האחרון ל 393 מהאתר של פיוניר (או כל אתר אחר), ותצרוב אותו לדיסק לפי ההוראות
- תכניס את הדיסק למכשיר שלך ותראה האם ה DVD יזהה את הדיסק בתור עדכון שלו.
1. במידה וכן, הסיכויים שלנו עולים ל 98%. אתה לא חייב להמשיך עם העדכון. תלחץ על ה EJECT ולא יתבצע שום דבר.
2. במידה ולא, אנחנו יורדים ל 70% אפשרות שזה יצליח. אבל במקרה כזה, יש לגלות את שם הקובץ שמתאים למכשיר שלך.
תנסה ותודיע לנו כאן.