ONEPLUS3 מארה"ב
אני מחפש טלפון חדש, 2 הפרמטרים שחשובים לי הם:
1 - איכות מצלמה (סטילס+וידאו)
2 - מחיר עד $400
כרגע הכף נוטה לכיוון ONEPLUS3, מה אתם אומרים?
אני כרגע משתמש בMI2S ומאוד מרוצה אבל MI5 נראה על פניו פחות טוב מONEPLUS3.
תודה
1 - איכות מצלמה (סטילס+וידאו)
2 - מחיר עד $400
כרגע הכף נוטה לכיוון ONEPLUS3, מה אתם אומרים?
אני כרגע משתמש בMI2S ומאוד מרוצה אבל MI5 נראה על פניו פחות טוב מONEPLUS3.
תודה
קח בחשבון,
הדגם האמריקאי של הONEPLUS
בעל תדרי דור הרביעי המתאמים לארה"ב וצפון אמריקה ,
והם שונים מאירופה,
oneplus 3 עבור הטלפון הזה , לא מתאמים לארץ,
הדגמים האירופיים והסינים מתאימים לתדרי הארץ.
תוכל לבדוק פה :
http://willmyphonework.net/
הדגם האמריקאי של הONEPLUS
בעל תדרי דור הרביעי המתאמים לארה"ב וצפון אמריקה ,
והם שונים מאירופה,
oneplus 3 עבור הטלפון הזה , לא מתאמים לארץ,
הדגמים האירופיים והסינים מתאימים לתדרי הארץ.
תוכל לבדוק פה :
http://willmyphonework.net/
אני כבר כחצי שנה עם MI4C 32 גיגה ומרוצה עד הגג. יציב מאד, מהיר ומעולם לא נתקע לי. הרום היציב שעבדו עליו בישראל פשוט נהדר. המצלמה טובה פלוס.
המחיר צנח בחודשים האחרונים, ולטעמי ביצועיו מעל ומעבר לדרישות הממוצעות ממכשיר סלולרי.
לדעתי Mi5 פחות מומלץ בשל מחיר גבוה, בוטלואדר נעול, תהליך פתיחה מסורבל, וערך מוסף נמוך.
אינני מכיר את oneplus3, אולם קשה לי להאמין שהקהילה המפתחת את הרום כ"כ פעילה כמו של MI.
לשיקולך ובהצלחה!
המחיר צנח בחודשים האחרונים, ולטעמי ביצועיו מעל ומעבר לדרישות הממוצעות ממכשיר סלולרי.
לדעתי Mi5 פחות מומלץ בשל מחיר גבוה, בוטלואדר נעול, תהליך פתיחה מסורבל, וערך מוסף נמוך.
אינני מכיר את oneplus3, אולם קשה לי להאמין שהקהילה המפתחת את הרום כ"כ פעילה כמו של MI.
לשיקולך ובהצלחה!
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מארה"ב כרגע הייתי הולך על הנקסוס 6P שכבר קיבע את המעמד שלו כאחד מכשירי האנדרואיד המוצלחים בשנה האחרונה. המחיר שלו ירד ל 400 דולר לדגם ה32 או ל 430 לדגם ה 64 . למרות שאנחנו חצי צעד מהשקת שני נקסוסים חדשים (של HTC כנראה בגדלים 5 ו 5.5) קשה לדעת מה יהיו הבאגים והאיכות שלהם. אם ממש דחוף לך לך על ה6P .אם לא אולי שווה לחכות ולראות מה יהיו הנקסוסים באים.
לי אישית יש את הOPO ואני מאוד מרוצה (אחרי שני נקסוסים) אבל אני כרגע ממתין לראות מה יושק במהלך החודש/חודשיים הבאים שזה הזמן הקבוע בו גוגל משיקה את הנקסוסים.
לי אישית יש את הOPO ואני מאוד מרוצה (אחרי שני נקסוסים) אבל אני כרגע ממתין לראות מה יושק במהלך החודש/חודשיים הבאים שזה הזמן הקבוע בו גוגל משיקה את הנקסוסים.