מה צריך לדעת כדי לבחור מגבר אוזניות?
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני מתכנן לקנות אוזניות, כרגע על הכוונת HD598 של סנהייזר והשימוש עיקרי יהיה צפייה בסרטים במחשב
האם צריך להוסיף מגבר ואם כן מה צריך לבדוק לפני קנייה?
אין לי מושג אפילו איזה תקציב להגדיר לזה
האם צריך להוסיף מגבר ואם כן מה צריך לבדוק לפני קנייה?
אין לי מושג אפילו איזה תקציב להגדיר לזה
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 10/08/2016 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

יש את המוצר הזה ב-massdrop ב-99$ פלוד 19$ משלוח
מישהו מכיר?
https://www.amazon.com/SMSL-Remote-Cont ... B00P20A0DA
מישהו מכיר?
https://www.amazon.com/SMSL-Remote-Cont ... B00P20A0DA
מגבר זה amp.
Dac זה הממיר מדיגיטלי לאנלוגי.
יש הרבה שהם שניהם.
אני קניתי fiio olympus חיכיתי עד שמצאתי מוכר בפחות מ75 דולר ואז גם לא היה צריך לשלם מיסים. אני מרוצה כי שומעים הבדל משמעותי בין בלי לכשהוא מחובר. לא יודע להגיד אם זה יותר או פחות טוב ממה שהצעת.
Dac זה הממיר מדיגיטלי לאנלוגי.
יש הרבה שהם שניהם.
אני קניתי fiio olympus חיכיתי עד שמצאתי מוכר בפחות מ75 דולר ואז גם לא היה צריך לשלם מיסים. אני מרוצה כי שומעים הבדל משמעותי בין בלי לכשהוא מחובר. לא יודע להגיד אם זה יותר או פחות טוב ממה שהצעת.
מומלץ שקודם תרכוש אוזניות ואז תראה גם אם אתה באמת זקוק למגבר, או לפחות לאיזה רמה של מגבר. אתה יכול לשקול רכישה של אוזניות אלחוטיות שיתחברו למחשב ב- Bluetooth וזה יחסוך את הכבל ואת המגבר. בנוסף, ה- 598 לא מתאימות לדעתי לסרטים, הבס לא יהיה מספק למטרה הזו.אני מתכנן לקנות אוזניות, כרגע על הכוונת HD598 של סנהייזר...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הייתי בפיוז, הבעיה שכל האוזניות שניסיתי פשוט לא היו נוחות לי על הראש - לוחצות, כבדותHazooM כתב:מומלץ שקודם תרכוש אוזניות ואז תראה גם אם אתה באמת זקוק למגבר, או לפחות לאיזה רמה של מגבר. אתה יכול לשקול רכישה של אוזניות אלחוטיות שיתחברו למחשב ב- Bluetooth וזה יחסוך את הכבל ואת המגבר. בנוסף, ה- 598 לא מתאימות לדעתי לסרטים, הבס לא יהיה מספק למטרה הזו..........
יש לי משקפיים, אוזניים לא קטנות וראש לא קטן
בעיה....
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
קודם תסגר על אוזניות, אחר כך חפש מגבר.
הX2 של פיליפס יתנו חוויה טובה לדעתי בסרטים בזכות הבאס שלהן והבמה הגדולה.
הX2 של פיליפס יתנו חוויה טובה לדעתי בסרטים בזכות הבאס שלהן והבמה הגדולה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה HD598 לא זקוקות באמת למגבר ולדעתי @HazooM צודק בהערכה שלו לגבי התאימות לסרטים.
אם יורשה לי, יש כמה אוזניות שהותאמו במיוחד להאזנה לסרטים והן כוללות אפשרות של מספר דרייברים שנועדו לץץ את החוויה של אודיו רב ערוצי. אולי כדאי לך לשקול את זה? לנוחותך אני מצרף קישור לכתבה הסוקרת מספר דגמים: The Best Surround Sound Headphones for 2016
אם יורשה לי, יש כמה אוזניות שהותאמו במיוחד להאזנה לסרטים והן כוללות אפשרות של מספר דרייברים שנועדו לץץ את החוויה של אודיו רב ערוצי. אולי כדאי לך לשקול את זה? לנוחותך אני מצרף קישור לכתבה הסוקרת מספר דגמים: The Best Surround Sound Headphones for 2016
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

@Catskinner
·
אתה באמת מציע לו לקנות אוזניות גיימינג?
·
אתה באמת מציע לו לקנות אוזניות גיימינג?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה לא? זה פתרון טוב אם מה שחשוב לו זה לצפות בסרטים. האם יש לך קישורים או מאמרים המצביעים על כך ששימוש באוזניות גיימינג (דרך אגב לא כולן באותה כתבה מיועדות למשחקים) פוגם בחווית הצפיה בסרטים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

באתי לשאול את אותה שאלהCatskinner כתב:למה לא? זה פתרון טוב אם מה שחשוב לו זה לצפות בסרטים. האם יש לך קישורים או מאמרים המצביעים על כך ששימוש באוזניות גיימינג (דרך אגב לא כולן באותה כתבה מיועדות למשחקים) פוגם בחווית הצפיה בסרטים?...
באופן כללי פסלתי מראש אוזניות גיימינג והגדרתי תקציב של 1,000 גמיש (לאוזניות בלבד, מגבר אם צריך יהיה בנפרד)
בכל מקרה נראה שאני צריך לחשב מסלול מחדש
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

אוזניות כאלו בדרך כלל באות עם יותר מדרייבר אחד בכל צד ולכן האיכות של כל דרייבר נמוכה.
בנוסף אין מקום לדרייבר אחד גדול שיתק באס כמו שצריך.
אולי תהיה כמות של באס אבל ממש לא איכות.
חוץ מזה היום לא צריך יותר משני דרייברים בשביל לקבל סראונד, להזכיר את barber shop ?
אני לא רואה סרטים עם אוזניות אבל משחקים עובדים מעולה עם הטכנולוגיה הזאת ואוזניות עם IMAGING טוב יתנו לך מיקום מדוייק של הצלילים.
בנוסף אין מקום לדרייבר אחד גדול שיתק באס כמו שצריך.
אולי תהיה כמות של באס אבל ממש לא איכות.
חוץ מזה היום לא צריך יותר משני דרייברים בשביל לקבל סראונד, להזכיר את barber shop ?
אני לא רואה סרטים עם אוזניות אבל משחקים עובדים מעולה עם הטכנולוגיה הזאת ואוזניות עם IMAGING טוב יתנו לך מיקום מדוייק של הצלילים.