איזה קודי כדאי להתקין ?
שלום אני לא חדש בקודי אבל אני רוצה למחוק את הקודי הישן שלי 14 ולהתקין חדש מסודר שירוץ יציב ויפה .
התלבטות שלי והבלבול הוא איזה קודי להתקין של הקוסם של אבקסיס הוא לא זה ולא זה דרך הקודי הרשמי ?
שאלה קצת מוזרה אבל כל הזמן אני קורא פה על הסרה התקנה מחדש עובד לא עובד תנו לי בבקשה כיוון איזה מומלץ והכי יציב
חשוב לי סרטים בעיקר והופעות חיות .
לא הבנתי מה כל רעש סביב טלוויזיה חיה כי למעשה מקבלים ערוצים בסיסים מישראל זה לא שזה מריץ למשל בתור לקוח של יס את 5 ו 5 פלוס וכל הערוצים השווים
בקיצר אשמח להכוונה ולהמלצה טובה
תודה מראש
התלבטות שלי והבלבול הוא איזה קודי להתקין של הקוסם של אבקסיס הוא לא זה ולא זה דרך הקודי הרשמי ?
שאלה קצת מוזרה אבל כל הזמן אני קורא פה על הסרה התקנה מחדש עובד לא עובד תנו לי בבקשה כיוון איזה מומלץ והכי יציב
חשוב לי סרטים בעיקר והופעות חיות .
לא הבנתי מה כל רעש סביב טלוויזיה חיה כי למעשה מקבלים ערוצים בסיסים מישראל זה לא שזה מריץ למשל בתור לקוח של יס את 5 ו 5 פלוס וכל הערוצים השווים
בקיצר אשמח להכוונה ולהמלצה טובה
תודה מראש
@TheBolero
·תתקין את הגירסה האחרונה היציבה של קודי - 16.1 כרגע.
התוסף של אבקסיס רץ על גירסת קודי רשמית, הוא בסה"כ "מסדר" לך את כל הממשק ואת כל התוספים הפופולרים לפי איך שהוא הגדיר, במקום להתעסק בזה בעצמך.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה והממשק מתאים ונוח לך - מומלץ מאוד, יש לך את כל מה שצריך ואף יותר מזה שם, הכל כבר מוכן וגם מתוחזק.
אם אתה מכיר את כל התוספים שאתה צריך ויודע איך לשנות ולהתאים את כל ההגדרות של קודי - תגדיר ותתקין מה שאתה רוצה לפי הצרכים שלך.
·תתקין את הגירסה האחרונה היציבה של קודי - 16.1 כרגע.
התוסף של אבקסיס רץ על גירסת קודי רשמית, הוא בסה"כ "מסדר" לך את כל הממשק ואת כל התוספים הפופולרים לפי איך שהוא הגדיר, במקום להתעסק בזה בעצמך.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה והממשק מתאים ונוח לך - מומלץ מאוד, יש לך את כל מה שצריך ואף יותר מזה שם, הכל כבר מוכן וגם מתוחזק.
אם אתה מכיר את כל התוספים שאתה צריך ויודע איך לשנות ולהתאים את כל ההגדרות של קודי - תגדיר ותתקין מה שאתה רוצה לפי הצרכים שלך.
אוקיי תחילה תודה על התגובה
אז הבנתי שהתוסף של אבקסיס יותר מומלץ מהקוסם (מבלי חלילה להעליב את הקוסם שגם הוא נפלא בעיני )
אשמח לדעת עוד מספר דברים בתוסף של אבקסיס :
1.טלויזיה חיה אריח קיים?
2.יש אריח של הופעות חיות ? כי זה יסדר לי את הקטגוריות בצורה יותר נוחה משמעותית
3.אני זוכר אצלי בגרסה הישנה 14 שהיה אז ג'נסיס את קיר הסרטים הנפלא של הקוסם האם יש צורך בקיר הסרטים או שמספיק האריח סרטים שמקבלים אצל אבקסיס (מה יתרונות והחסרונות ביניהם ?
4.שמתי לב שחיפוש של סרט דרך מנוע החיפוש בקטגורית סרטים לא נותנת לי כל סרט שאני חפץ בעוד שאני זוכר מתקופת בקודי 14 קיר הסרטים ג'נסיס הייתי מוצא כל סרט כמעט שאני חפץ כאילו מנוע החיפוש היה מביא יותר תוצאות , מוזר מה השתנה או מה הגדרתי לא נכון בקודי 16 למשל שהוא לא מוצא בחיפוש סרט כמו topgun הוא רושם אין תוצאות מוזר מאוד לא ?
שוב תודה לעוזרים מחכה לתגובות
תצוגה רבה
אז הבנתי שהתוסף של אבקסיס יותר מומלץ מהקוסם (מבלי חלילה להעליב את הקוסם שגם הוא נפלא בעיני )
אשמח לדעת עוד מספר דברים בתוסף של אבקסיס :
1.טלויזיה חיה אריח קיים?
2.יש אריח של הופעות חיות ? כי זה יסדר לי את הקטגוריות בצורה יותר נוחה משמעותית
3.אני זוכר אצלי בגרסה הישנה 14 שהיה אז ג'נסיס את קיר הסרטים הנפלא של הקוסם האם יש צורך בקיר הסרטים או שמספיק האריח סרטים שמקבלים אצל אבקסיס (מה יתרונות והחסרונות ביניהם ?
4.שמתי לב שחיפוש של סרט דרך מנוע החיפוש בקטגורית סרטים לא נותנת לי כל סרט שאני חפץ בעוד שאני זוכר מתקופת בקודי 14 קיר הסרטים ג'נסיס הייתי מוצא כל סרט כמעט שאני חפץ כאילו מנוע החיפוש היה מביא יותר תוצאות , מוזר מה השתנה או מה הגדרתי לא נכון בקודי 16 למשל שהוא לא מוצא בחיפוש סרט כמו topgun הוא רושם אין תוצאות מוזר מאוד לא ?
שוב תודה לעוזרים מחכה לתגובות
תצוגה רבה
@TheBolero
·לפי מה שאני הבנתי הוא משתמש בקיר הסרטים של הקוסם...
הכי טוב שפשוט תתקין ותבדוק בעצמך את כ להאופציות ותראה אם מתאים לך.
לכל הנתונים ולשאלות ספציפיות נוספות תבדוק בשרשור הרלוונטי:
http://www.hometheater.co.il/vt248261.html
·לפי מה שאני הבנתי הוא משתמש בקיר הסרטים של הקוסם...
הכי טוב שפשוט תתקין ותבדוק בעצמך את כ להאופציות ותראה אם מתאים לך.
לכל הנתונים ולשאלות ספציפיות נוספות תבדוק בשרשור הרלוונטי:
http://www.hometheater.co.il/vt248261.html
אוקיי . אבל אני זוכר בקודי 14. משהו שהיה ג'נסיס היה מוצא לח כל סרט שקיים שבא לי וזה היה מטורף חבל שלא ניתן לשנות את ההגדרות האלה ולהביא כל סרט שחפצים ?
יש דרך לשנות זאת מוזר לא מה האינטרס להציג רק סרטים של 10 שנים האחרונות ?
תודה
יש דרך לשנות זאת מוזר לא מה האינטרס להציג רק סרטים של 10 שנים האחרונות ?
תודה