עזרה בהתלבטות בין LG B6 לKS9500
אהלן חברים,
אשמח לעזרה בבחירה בין שתי הטלוויזיות האלה.
אני מתכנן לקנות מסך בגודל 55 אינץ' (מרחק צפייה של בערך 4 מ') והשימושים העיקריים הם סוני, סרטים (הוט/יס וגם שמורידים) וספורט.
הפקטורים שבאמת חשובים לי הם האיכות תמונה ושהתנועה תהיה חלקה (וגם ללא Judderׂ). אני קצת חושש שהשידורים של הוט/יס שלא בHD ייראו ממש נורא על הטלוויזיות האלה (ראיתי בחנות על KS8000 ולא נראה מזהיר).
חוץ מזה, קראתי שלB6 יש lag אבל אני לא יודע אם ארגיש בו (משחק סה"כ באופליין ובעיקר ספורט) ואם משמעותי לפסול אותה לפיו.
אשמח לדעתכם והמלצתכם חברים,
תודה!
אשמח לעזרה בבחירה בין שתי הטלוויזיות האלה.
אני מתכנן לקנות מסך בגודל 55 אינץ' (מרחק צפייה של בערך 4 מ') והשימושים העיקריים הם סוני, סרטים (הוט/יס וגם שמורידים) וספורט.
הפקטורים שבאמת חשובים לי הם האיכות תמונה ושהתנועה תהיה חלקה (וגם ללא Judderׂ). אני קצת חושש שהשידורים של הוט/יס שלא בHD ייראו ממש נורא על הטלוויזיות האלה (ראיתי בחנות על KS8000 ולא נראה מזהיר).
חוץ מזה, קראתי שלB6 יש lag אבל אני לא יודע אם ארגיש בו (משחק סה"כ באופליין ובעיקר ספורט) ואם משמעותי לפסול אותה לפיו.
אשמח לדעתכם והמלצתכם חברים,
תודה!
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לגבי ה lg לצערי לא יכול לחוות דעה כי באופן אישי אני פחות מצליח להתחבר לדגמים שלה והאמת שבחנתי כמה אני לא חושב שהם לא טובים פשוט העדפה שלי אישית. מה שכן לגבי המסכים של סמסונג במיוחד ב8000 וב9500 יש מנגנון לשיפור תמונה שעושה פלאים למי שיודע לכייל אותה כמו שצריך אני רכשתי לאחרונה את הks9500 אך טרם קיבלתי אותה, לאחר הרבה בדיקות וחפירות ואחרי שהיית לי הh8000 אני יכול להגיד לך בלב שלם שזאת אחת הקניות החזקות המסך עצמו מאוד מרשים צפיתי בה בחנות ופשוט התמוגגתי הצבעים החדות, נכון שלא יכלתי לבדוק את הנושא לעומק ולשחק עם המסך יותר מידי אבל זה היה נראה מדהים, בהצלחה...
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
קניתי את ה 9500 (מתקינים מחר) נראה לי סביב תקציב של 16 אלף הקניה הכי טובה.
סמארט מתקדם איכות תמונה מצוינת ועוד ועוד.
מוצר מלוטש מחברה מובילה.
ה B6 מנצחת באיכות תמונה וזה מה שקובע.
בשאר הבחינות היא גם לא פראיירית
אילו השתיים היו נמכרות באותו המחיר אין ספק שהייתי הולך על ה B6.
סמארט מתקדם איכות תמונה מצוינת ועוד ועוד.
מוצר מלוטש מחברה מובילה.
ה B6 מנצחת באיכות תמונה וזה מה שקובע.
בשאר הבחינות היא גם לא פראיירית
אילו השתיים היו נמכרות באותו המחיר אין ספק שהייתי הולך על ה B6.
אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית בגלל שאתה משתמש חדש אז אני שם פה...זה אולי לא קשור אבל אני ינסה בכל מקרה...
אחי אולי ראית את המודעה שלי ביד שניה...
למכירה טלויזיה 4K 55EG920Y OLED HDR בן חצי שנה בערך עם אחריות של שלוש שנים של ח.י הטלויזיה במצב מעולה כמו חדש!
אתה גם תחסוך בכסף וגם תקבל אחריות של ח.י....
תחשוב על זה.
אחי אולי ראית את המודעה שלי ביד שניה...
למכירה טלויזיה 4K 55EG920Y OLED HDR בן חצי שנה בערך עם אחריות של שלוש שנים של ח.י הטלויזיה במצב מעולה כמו חדש!
אתה גם תחסוך בכסף וגם תקבל אחריות של ח.י....
תחשוב על זה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הB6 יקרה יותר מהסמסונג אבל איכות התמונה טובה יותר.
תשקול את המסך המשומש שהוזכר כאן של LG כי גם לו יש איכות תמונה טובה יותר על הסמסונג.
הoled של LG פשוט ברמה מעל כל המתחרים
תשקול את המסך המשומש שהוזכר כאן של LG כי גם לו יש איכות תמונה טובה יותר על הסמסונג.
הoled של LG פשוט ברמה מעל כל המתחרים
תודה שהזכרת אותי...claudia5 כתב:הB6 יקרה יותר מהסמסונג אבל איכות התמונה טובה יותר.
הoled של LG פשוט ברמה מעל כל המתחרים...
המחיר ירד ל15000 שקל!!
אם יש עניין דבר איתי בפרטי.
ושוב הB6 הוא טוב אבל לא תומך בתלת מיימד.
·claudia5 כתב:הB6 יקרה יותר מהסמסונג אבל איכות התמונה טובה יותר.
הoled של LG פשוט ברמה מעל כל המתחרים...
מציע שלא תטעה כאן אנשים "הoled של LG פשוט ברמה מעל כל המתחרים" - השחור שלה טוב יותר אבל רק במצבים מסויימים.
לגבי ה-OLED היתרון הגדול שלו הוא כאשר יש צופים רק בחושך.
טיפה אור ואין מה להשוות בין ה-QD של סמסונג אליו בשום דבר.
מציע שתקרא קצת על טכנולוגית ה- OLED ועל הבעיות שלה (BLOOMING , אפקט הוקי קרח , דיוק צבעים , שחור-שהופך לאפור)
גם הדור ה"רביעי" של LG סובל מהבעיות הללו (חלקן כמעט נעלמו) אבל עדיין קיימות.
היתרון שלהם כמו שאמרנו זה הארה אינדיווידואלית של כל פיקסל אבל עוצמת ההארה שלהם עדיין חלשה מאוד ביחס ל- LEג.
לכן לכל טכנולוגיה היתרונות והחסרונות שלה וכמובן גם המחיר .
·בתור אחד שהיה לו טלויזית JS8500 ואחר כך OLED.-אני יכול להבטיח לך שהOLED הרבה יותר טוב מכל הבחינות!לא רק שחור ולבן גם הצבעים הרבה יותר יפים וחדים!movieman כתב:·......
מציע שלא תטעה כאן אנשים "הoled של LG פשוט ברמה מעל כל המתחרים" - השחור שלה טוב יותר אבל רק במצבים מסויימים.
לגבי ה-OLED היתרון הגדול שלו הוא כאשר יש צופים רק בחושך.
טיפה אור ואין מה להשוות בין ה-QD של סמסונג אליו בשום דבר.
מציע שתקרא קצת על טכנולוגית ה- OLED ועל הבעיות שלה (BLOOMING , אפקט הוקי קרח , דיוק צבעים , שחור-שהופך לאפור)
גם הדור ה"רביעי" של LG סובל מהבעיות הללו (חלקן כמעט נעלמו) אבל עדיין קיימות.
היתרון שלהם כמו שאמרנו זה הארה אינדיווידואלית של כל פיקסל אבל עוצמת ההארה שלהם עדיין חלשה מאוד ביחס ל- LEג.
לכן לכל טכנולוגיה היתרונות והחסרונות שלה וכמובן גם המחיר ....
שוב אם אתה בפורום של יד שניה אתה רואה שאני מוכר את שלי...זה כדאי לך בגלל המחיר שאני מוכן למכור ועוד כמעט 3 שנים אחריות של ח.י
ולא-לכל אלו שחושבים עלי אחרת-אני לא עובד של ח.י אני פשוט רוצה לקנות OLED גדול יותר.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
@movieman
·
במהלך היום אוליי יהיה הבדל מינורי עד בלי מורגש לטובת הסמסונג אבל בכל שאר הפרמטרים האולד יקח בגדול.
יש כאן הרבה חברים עם מסכים איכותיים ולא תמצא אחד שלאחר צפיה ממושכת ב-2 המסכים יבחר בסמסונג.
לא נעים להגיד אבל האולד פשוט טכנולוגיה טובה יותר,יש לאולד חסרונות כמו לכל טכנולוגיה אבל בסופו של דבר יש לה אתהתמונה טובה יותר
·
במהלך היום אוליי יהיה הבדל מינורי עד בלי מורגש לטובת הסמסונג אבל בכל שאר הפרמטרים האולד יקח בגדול.
יש כאן הרבה חברים עם מסכים איכותיים ולא תמצא אחד שלאחר צפיה ממושכת ב-2 המסכים יבחר בסמסונג.
לא נעים להגיד אבל האולד פשוט טכנולוגיה טובה יותר,יש לאולד חסרונות כמו לכל טכנולוגיה אבל בסופו של דבר יש לה אתהתמונה טובה יותר