ממחר אני מפסיק לקנות רסיברים
זה מה שאמרתי לעצמי ממש לא מזמן.... אבל אז עדיין לא היה לי 9090DB , עכשיו יש!
אז מעכשיו אני בגמילה מקנית רסיברים.
אספתי יחידה במצב כמעט מינט ממש , לא נראה שעברה הרבה התעסקות והיא במצב מקורי , גם מבפנים הכל נקי ומדוגם , כל הכפתורים והעץ הכל שלם , בקיצור יפייפה..
הסאונד בהשוואה לקנווד 9400 שלי קצת פחות צלול אבל הקנווד אחרי שיפוץ וביקור בקליניקה של יאיר והוא מתוח כמו תוף,
הסנסוי מקורי. המיד תוקפני אבל בכללי הוא נשמע קצת יותר "כייפי" מהקנווד הבריון העדין.
בהשוואה למרנץ 2275 הוא כמובן יותר בשרני אבל ממש בקצת, אולי כי גם המרנץ שופץ.
אבל כמובן שאי אפשר בלי קצת תקלות ויש פה אחת לא קטנה - לסירוגין ערוץ שמאל מתנתק במצב סטריאו וצריך לעבור למונו , זה משתפר אחרי שהמכשיר מתחם.
יש תחושה של חיספוס מכני מהווליום כאילו הפוטנצ' תקול , גם ניקוי ממוקד לא פתר את הבעיה, ייתכן ואצטרך למצוא פוטנצ' חדש ולהחליף קבלים בשביל להנות ממנו יותר בהמשך.
אבל נראה לי שלפחות סיימתי לקנות רסיברים
אז מעכשיו אני בגמילה מקנית רסיברים.
אספתי יחידה במצב כמעט מינט ממש , לא נראה שעברה הרבה התעסקות והיא במצב מקורי , גם מבפנים הכל נקי ומדוגם , כל הכפתורים והעץ הכל שלם , בקיצור יפייפה..
הסאונד בהשוואה לקנווד 9400 שלי קצת פחות צלול אבל הקנווד אחרי שיפוץ וביקור בקליניקה של יאיר והוא מתוח כמו תוף,
הסנסוי מקורי. המיד תוקפני אבל בכללי הוא נשמע קצת יותר "כייפי" מהקנווד הבריון העדין.
בהשוואה למרנץ 2275 הוא כמובן יותר בשרני אבל ממש בקצת, אולי כי גם המרנץ שופץ.
אבל כמובן שאי אפשר בלי קצת תקלות ויש פה אחת לא קטנה - לסירוגין ערוץ שמאל מתנתק במצב סטריאו וצריך לעבור למונו , זה משתפר אחרי שהמכשיר מתחם.
יש תחושה של חיספוס מכני מהווליום כאילו הפוטנצ' תקול , גם ניקוי ממוקד לא פתר את הבעיה, ייתכן ואצטרך למצוא פוטנצ' חדש ולהחליף קבלים בשביל להנות ממנו יותר בהמשך.
אבל נראה לי שלפחות סיימתי לקנות רסיברים
תתחדש ותהנה ממנו פשוט מפלצה שווה מאוד 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
תתחדש נראה נהדר(b)
מחפש הגברה וינטאג' איכותית בארץ כבר למעלה מחודשיים לא מוצא שום דבר, יש איזה אתר יד2 סודי שלא מדברים עליו?
כבר פניתי לEBAY לראות מה יש להם להציע (האמת וכמעט נסגרתי על קנייה של מגבר מאוד מעניין, הבעיה היא שחברת השילוח היא DHL, ולא מתחשק לי לשלם 350 שקל נוספים על מיסים "מיוחדים")
מחפש הגברה וינטאג' איכותית בארץ כבר למעלה מחודשיים לא מוצא שום דבר, יש איזה אתר יד2 סודי שלא מדברים עליו?
כבר פניתי לEBAY לראות מה יש להם להציע (האמת וכמעט נסגרתי על קנייה של מגבר מאוד מעניין, הבעיה היא שחברת השילוח היא DHL, ולא מתחשק לי לשלם 350 שקל נוספים על מיסים "מיוחדים")
אני בקרוב פותח פה שירשור על שיפוץ משהו מעניין...mikel1999 כתב: מחפש הגברה וינטאג' איכותית בארץ כבר למעלה מחודשיים לא מוצא שום דבר, יש איזה אתר יד2 סודי שלא מדברים עליו?
כבר פניתי לEBAY לראות מה יש להם להציע (האמת וכמעט נסגרתי על קנייה של מגבר מאוד מעניין, הבעיה היא שחברת השילוח היא DHL, ולא מתחשק לי לשלם 350 שקל נוספים על מיסים "מיוחדים")...
אם תהיה לך סבלנות
סטאפ מצויין.
אני רק ממליץ לך לא להתחייב להפסיק לקנות. מניסיון אני הייתי במצבך אחרי מרדף ארוך ושיפוץ של לא מעט מגברים מעולים כמו HK730 HK930, Marantz model 18 וכו'... בסופו של דבר נסגרתי על Marantz 2285b במצב כמעט חדש אחרי שיפוץ ושידרוג אצל יאיר. כל זה משודך לרמקולים משובחים JBL L110 ו JBL L96 משופצים אצל רפי.
חשבתי לתומי כמוך שאני מפסיק לקנות כי יש לי כבר את מערכת החלומות. אבל כנראה שהחיידק חזק ממני.
בזכות הרבה מאוד מזל נפלו ליידי שני יהלומים שניפצו לי את כל מה שחשבתי לגבי הסטאפ הסופי.
השגתי מגבר Accuphase p300 ורמקולים Yamaha NS-1000. למי שמבין עניין או שניים זה החלום הרטוב האולטמטיבי ופסגת הוינטאג' שאפשר לשאוף אליה. אחרי שהישגתי גם Accuphase c-200 pre מתאים ושיפצתי אצל יאיר, באמת הגעתי לגן עדן והפסקתי לקנות.
ההבדל בין זה למה שחשבתי שהוא הסטאפ הסופי זה שמים וארץ. הסטאפ החדש זה Hi-End בהתגלמותו. פשוט מדהים. אגב אני עדיין שומר את הסטאפ הקודם וכמה מגברים טובים אבל הם לגמרי לא בשימוש.
רק רציתי להסביר לך שיש עדיין לאן לשאוף והיופי בעולם הזה שכל כמה זמן חושבים שמגיעים לפסגה הסופית, מתגלית פסגה חדשה....
פשוט תהנה כמה שתוכל מהסטאפ המצויין שיש לך לפני שהחיידק יתקוף שוב.
אני רק ממליץ לך לא להתחייב להפסיק לקנות. מניסיון אני הייתי במצבך אחרי מרדף ארוך ושיפוץ של לא מעט מגברים מעולים כמו HK730 HK930, Marantz model 18 וכו'... בסופו של דבר נסגרתי על Marantz 2285b במצב כמעט חדש אחרי שיפוץ ושידרוג אצל יאיר. כל זה משודך לרמקולים משובחים JBL L110 ו JBL L96 משופצים אצל רפי.
חשבתי לתומי כמוך שאני מפסיק לקנות כי יש לי כבר את מערכת החלומות. אבל כנראה שהחיידק חזק ממני.
בזכות הרבה מאוד מזל נפלו ליידי שני יהלומים שניפצו לי את כל מה שחשבתי לגבי הסטאפ הסופי.
השגתי מגבר Accuphase p300 ורמקולים Yamaha NS-1000. למי שמבין עניין או שניים זה החלום הרטוב האולטמטיבי ופסגת הוינטאג' שאפשר לשאוף אליה. אחרי שהישגתי גם Accuphase c-200 pre מתאים ושיפצתי אצל יאיר, באמת הגעתי לגן עדן והפסקתי לקנות.
ההבדל בין זה למה שחשבתי שהוא הסטאפ הסופי זה שמים וארץ. הסטאפ החדש זה Hi-End בהתגלמותו. פשוט מדהים. אגב אני עדיין שומר את הסטאפ הקודם וכמה מגברים טובים אבל הם לגמרי לא בשימוש.
רק רציתי להסביר לך שיש עדיין לאן לשאוף והיופי בעולם הזה שכל כמה זמן חושבים שמגיעים לפסגה הסופית, מתגלית פסגה חדשה....
פשוט תהנה כמה שתוכל מהסטאפ המצויין שיש לך לפני שהחיידק יתקוף שוב.
לא אמרתי כלום על מגברים !
הכל זמני... אני בתחביב הזה כבר 15 שנה בערך והקניות תמיד באות בגלים גדולים עם הפסקות של שנים. איפה שהוא בקופסא נעולה אני מאחסן חלום על סט מקינטושים וjbl l300 או משהו דומה.
כרגע אני רוצה להתרכז בלשפץ לסנסוי הזה את הצורה החל מחודש הבא.
הכל זמני... אני בתחביב הזה כבר 15 שנה בערך והקניות תמיד באות בגלים גדולים עם הפסקות של שנים. איפה שהוא בקופסא נעולה אני מאחסן חלום על סט מקינטושים וjbl l300 או משהו דומה.
כרגע אני רוצה להתרכז בלשפץ לסנסוי הזה את הצורה החל מחודש הבא.
·בהצלחה בשיפוץ מגבר חזק מאודeliad2 כתב:לא אמרתי כלום על מגברים !
כרגע אני רוצה להתרכז בלשפץ לסנסוי הזה את הצורה החל מחודש הבא....
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יאיר פורמן אלוף!!!
תתחדש ותהנה!
תתחדש ותהנה!
כיף חיים.
·אני אישית בשביל חד פעמי, הייתי משלם קנס של 350ש"ח וקונה לעצמי מוצר נחמד שישמש אותי כל החיים.mikel1999 כתב:תתחדש נראה נהדר(b)
כבר פניתי לEBAY לראות מה יש להם להציע (האמת וכמעט נסגרתי על קנייה של מגבר מאוד מעניין, הבעיה היא שחברת השילוח היא DHL, ולא מתחשק לי לשלם 350 שקל נוספים על מיסים "מיוחדים")...
שלח עוד תמונות בבקשה!!! בבקשה. בבקשה. (אני נכנס לפה רק בשביל דברים כאלו (: )
- mikel1999
- חבר ותיק

אין סיבה לשים תמונות כי לצערי לא הזמנתי... חישבתי את המחיר לא נכון, ויצא שאני משלם על עוד 250 שלא ידעתי עליהם למכס, מה שיוצא 550 שקל נוספים מהחישוב הראשוני, עדיין מצטער על זה שלא קניתי אבל פשוט לא יכלתי להרשות לעצמי באותו הזמן את המגבר...legopart כתב:·אני אישית בשביל חד פעמי, הייתי משלם קנס של 350ש"ח וקונה לעצמי מוצר נחמד שישמש אותי כל החיים.......
שלח עוד תמונות בבקשה!!! בבקשה. בבקשה. (אני נכנס לפה רק בשביל דברים כאלו (: )...
מדובר על אונקיו A10, פתחתי עליו שרשור באודיו קראמה וכולם המליצו עליו בלי למצמץ, ה"חיסרון" היחיד הוא שהמגבר לא ממש צובע את הסאונד כמו המגברים של אותה התקופה...
אגב, אם תקרא עליו תראה שיש אנשים שמעדיפים אותו כל פני הימהה 2010, קנווד KA9100, סנסוי AU 11000 (אאני כמעט בטוח שזה הדגם) וגם הטופ של מרנצ, כמובן שזה עניין של העדפה אבל זה מראה שזה בהחלט לא מגבר צעצוע.
יש האמת בארץ אונקיו 7090, הוא יצא שנתיים שלוש אחרי הA10 והוא מוציא 40W יותר מהA10 ב8 אום, הוא נחשב ליותר "קליני" והבאס יותר אגרסיבי, וזה לא מה שאני מחפש כרגע, אבל זה גם מגבר מאוד מרשים.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
·mikel1999 כתב:אין סיבה לשים תמונות כי לצערי לא הזמנתי... חישבתי את המחיר לא נכון, ויצא שאני משלם על עוד 250 שלא ידעתי עליהם למכס, מה שיוצא 550 שקל נוספים מהחישוב הראשוני, עדיין מצטער על זה שלא קניתי אבל פשוט לא יכלתי להרשות לעצמי באותו הזמן את המגבר.........
מדובר על אונקיו A10, פתחתי עליו שרשור באודיו קראמה וכולם המליצו עליו בלי למצמץ, ה"חיסרון" היחיד הוא שהמגבר לא ממש צובע את הסאונד כמו המגברים של אותה התקופה...
אגב, אם תקרא עליו תראה שיש אנשים שמעדיפים אותו כל פני הימהה 2010, קנווד KA9100, סנסוי AU 11000 (אאני כמעט בטוח שזה הדגם) וגם הטופ של מרנצ, כמובן שזה עניין של העדפה אבל זה מראה שזה בהחלט לא מגבר צעצוע.
יש האמת בארץ אונקיו 7090, הוא יצא שנתיים שלוש אחרי הA10 והוא מוציא 40W יותר מהA10 ב8 אום, הוא נחשב ליותר "קליני" והבאס יותר אגרסיבי, וזה לא מה שאני מחפש כרגע, אבל זה גם מגבר מאוד מרשים....
מעדיפים את האונקיו A10 על פני AU-11000 ? על פני הטופ של מרנץ???
רגע...אני הולך להעיף את המרנץ 2385 שלי ולהשיג את האונקיו הזה...אם זה מה שמעדיפים אנשים אני גם רוצה.
- mikel1999
- חבר ותיק

RAMIRAMI68 כתב:·......
מעדיפים את האונקיו A10 על פני AU-11000 ? על פני הטופ של מרנץ???
רגע...אני הולך להעיף את המרנץ 2385 שלי ולהשיג את האונקיו הזה...אם זה מה שמעדיפים אנשים אני גם רוצה....
זו הסיבה שבהתחלה לא רציתי להגיד באיזה מגבר מדובר, כי כרגע זה דיבורים לאוויר והעדפתי להתחיל לשחרר עליו מידע רק כשהוא כבר אצלי.
יש אותו בארץ בכלל אגב?
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
אין בעיה עם זה שתאמר באיזה מגבר מדובר...אין פה סודות מדינה,פשוט שההשוואה שלו אל הדגמים שציינת, "שאנשים" מעדיפים ,היא קצת לא במקום. לאותו אדם שיש את האונקיו הבכיר יותר למכירה יש גם את ה AU 11000 אתה מוזמן לשאול אותו לגבי שניהם...האם אפשר להזכירם באותה הנשימה.