איכות הווידאו של nuci6 לדוגמא מול OPPP 105

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #1 

האם יש הבדל באיכות התמונה של הכרטיסים הגרפיים למיניהם ב HTPC לעומת נגני בלו ריי ?

לדוגמא NUCI6 עם intel iris graphics 540 ,או דגם ה - intel iris Pro ,לעומת מעבדי התמונה של ה אופו 105 .

אני מבין שה NUC מריץ 4K והאופו לא {האופו החדש שייצא בסוף השנה כן יריץ} , אבל מלבד הרזלוציה האם יש איזה יתרון

למעבדי התמונה באופו?

במיוחד כשהתמונה נפתחת ל 120 אינץ דרך מקרן
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #2 

ההבדל הוא רק בקצב ההזרמה והאם המעבד מסוגל לעמוד בקצב הפריימים של קובץ המדיה. מכיוון שבסוף העיבוד מועבר בצורה דיגיטלית, איכות התמונה נקבעת אך ורק על ידי המסך/מקרן שלך

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4590
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #3 

לדעתי בהחלט ייתכן הבדל.
בעוד אני לא יודע לענות לפותח השרשור, מפענחים שונים עלולים בהחלט להציג תוצאות מעט שונות, בלי קשר לכך שהמידע מועבר דיגיטלית.

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #4 

Nemesis כתב:לדעתי בהחלט ייתכן הבדל.
בעוד אני לא יודע לענות לפותח השרשור, מפענחים שונים עלולים בהחלט להציג תוצאות מעט שונות, בלי קשר לכך שהמידע מועבר דיגיטלית.
...
ההבדל הוא לכל היותר תוכנתי....

ולכן מחשב חלונות עם IRIS PRO ותוכנה נייטראלית, אמור להציג תמונה זהה בקובץ נתון לנגן בלוריי.
ואם יש הבדלים זה לכל היותר בגלל כיווני הגוונים בתוכנה כזו או אחרת, וכלל לא פונקציה של המעבד הגרפי.·

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4590
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #5 

ברור לחלוטין, כל נושא הפענוח הוא בסופו של דבר תוכנה.
אבל בעוד במחשב יש לך כל מני תוכנות שונות ואפשרות להפעיל כל מני פילטרים כאלה ואחרים (MadVR למשל), ב- OPPO אתה תקוע עם מה שיש, לטוב או לרע.

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #6 

יפה , רק מחזק אצלי את הדעה שלצורך סרטים התחליף הבא לאופו שלי יהיה HTPC כזה או אחר , האופו יישאר כנגן אודיו ,

המחשב יריץ הכל מבלי לחשוש מהגנות כאלה ואחרות לדוג CINAVIA וכו'...... ובלי ההתעסקות של פריצת קושחה סינית למכשר אמריקאי ושאר פירות

מה גם שזה הרבה יותר זול

שזה יהיה רלוונטי בעתיד אשמח להיוועץ בכם שוב

תודה על התשובות (Y)
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”