איכות הווידאו של nuci6 לדוגמא מול OPPP 105
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
האם יש הבדל באיכות התמונה של הכרטיסים הגרפיים למיניהם ב HTPC לעומת נגני בלו ריי ?
לדוגמא NUCI6 עם intel iris graphics 540 ,או דגם ה - intel iris Pro ,לעומת מעבדי התמונה של ה אופו 105 .
אני מבין שה NUC מריץ 4K והאופו לא {האופו החדש שייצא בסוף השנה כן יריץ} , אבל מלבד הרזלוציה האם יש איזה יתרון
למעבדי התמונה באופו?
במיוחד כשהתמונה נפתחת ל 120 אינץ דרך מקרן
לדוגמא NUCI6 עם intel iris graphics 540 ,או דגם ה - intel iris Pro ,לעומת מעבדי התמונה של ה אופו 105 .
אני מבין שה NUC מריץ 4K והאופו לא {האופו החדש שייצא בסוף השנה כן יריץ} , אבל מלבד הרזלוציה האם יש איזה יתרון
למעבדי התמונה באופו?
במיוחד כשהתמונה נפתחת ל 120 אינץ דרך מקרן
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
ההבדל הוא לכל היותר תוכנתי....Nemesis כתב:לדעתי בהחלט ייתכן הבדל.
בעוד אני לא יודע לענות לפותח השרשור, מפענחים שונים עלולים בהחלט להציג תוצאות מעט שונות, בלי קשר לכך שהמידע מועבר דיגיטלית....
ולכן מחשב חלונות עם IRIS PRO ותוכנה נייטראלית, אמור להציג תמונה זהה בקובץ נתון לנגן בלוריי.
ואם יש הבדלים זה לכל היותר בגלל כיווני הגוונים בתוכנה כזו או אחרת, וכלל לא פונקציה של המעבד הגרפי.·
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
יפה , רק מחזק אצלי את הדעה שלצורך סרטים התחליף הבא לאופו שלי יהיה HTPC כזה או אחר , האופו יישאר כנגן אודיו ,
המחשב יריץ הכל מבלי לחשוש מהגנות כאלה ואחרות לדוג CINAVIA וכו'...... ובלי ההתעסקות של פריצת קושחה סינית למכשר אמריקאי ושאר פירות
מה גם שזה הרבה יותר זול
שזה יהיה רלוונטי בעתיד אשמח להיוועץ בכם שוב
תודה על התשובות
המחשב יריץ הכל מבלי לחשוש מהגנות כאלה ואחרות לדוג CINAVIA וכו'...... ובלי ההתעסקות של פריצת קושחה סינית למכשר אמריקאי ושאר פירות
מה גם שזה הרבה יותר זול
שזה יהיה רלוונטי בעתיד אשמח להיוועץ בכם שוב
תודה על התשובות
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........