אז ככה, יש לי מערכת קולנוע ביתית של סוני דגם DAV-S300 שקניתי לפני 3-4 שנים.
היא עושה את העבודה מצויין, ואני עדיין לא מעוניין להחליף אותה.
פרט לרמקול סנטר, שהייתי רוצה להחליף למשהו יותר איכותי אבל שגם מעוצב יפה.
משהו בסגנון ה BOSE VCS-10.
יש לכם המלצות בשבילי? התקציב הוא בסביבות ה1000ש"ח.
יש לוורפידל כמה דגמים טובים, זוג מדפיים בתקציב הזה זה למשל VALDUS 100/200/300 או XARUS 1000/2000/3000. לשתי הסדרות יש גם סנטרים תואמים, ואפשר להרכיב סט של 5.1 שיהיה אחלה עבור סרטים.
תיגש לסטריאו סטאר או ליבואן ס.ג. (סטריאו סטאר מחזיקים את המוצרים שלהם).
למה אני ממליץ על חנות ? כיוון שהם מחזיקים שם מס' חברות שמייצרות רמקולים זולים וטובים שהם לא מוצרי מדבקה.
אני תאן דוגמא אני ללא ספק הייתי הולך על כל רמקול של מאגנט או וורפדייל לבית לפני DOME ודומייו.
בחברות האלו אני יודע לפחות שלא הסתכלו על רמקול ואמרו "ממ ככה זה נראה מעולה נייצר קופסא שנראת ככה נתקע דרייברים באותו גודל ויאללה 5000 ש"ח " . (מנסיון שראיתי העתק של הרמקול שלי...).
אתה יכול לקנות רמקולים של וורפדייל,מאגנט,מישן ללא בעיה ועדיין לא תתרסק כלכלית.
למשל סט של דיימונד של וורפדייל . הכי קטנים אפילו . עדיין זה יהיה רמקול אמיתי וישמע יותר טוב מהסטלייטים שיש ברשותך כיום.
וכו...
בנוסף עכשיו בהכנסנו לשנת 2007 הרבה חנויות מחסלות דגמים של 2004-5-6 מה שנותן לנו הצרכנים אפשרות להנות ממוצרים טובים מאוד שהם פשוט מעיצובים קצת יותר ישנים.
לפעמים שווה לחנויות למכור במחירי הפסד רק כדי לפנות מקום במחסן שלכולנו ידעו שמטר לחודש יכול לעלות באזורים מסויימים כמו הרמקול עצמו. (לוגיסטיקה עסק יקר...)
אני יודע שאין המלצה לסנטר אבל אני חושב שבתור רעיון כללי ההודעה תעזור לך הרבה יותר.
כמו כן לגבי שאלתך לרק קדמיים וסנטר , לא תהיה לך בעיה כיוון שהאחוריים משמשים רק בק"ב וגם רק בסרטים עטורי אפקטים שבהם זה קריטי במיוחד.