שאלות לגבי סמסונג הסדרות החדשות 7- שנקראת K , וסדרות 8 ו-9

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
orly9992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לגבי סדרות 7 , 8 או 9 של דגמים שהם 4K ושהם SMART TV ,איזה דגמים באים בגדלים בין 40 עד 46 ?
יש רק את דגם UE40KU7000U ? האם הוא בא גם ב-43 או 46 ?

רוב הדגמים קופצים מ- 40 ל-50 ואין משהו באמצע, לא ?
יכול להיות שיהיה שינוי ויביאו לארץ יותר גדלים של 43 או 46 בעוד חודשיים או חודשיים וחצי , או אלה הדגמים הסופיים לחודשיים הקרובים מה שרשום באתר סמסונג היבואן הרשמי ?

שאלה נוספת:
לגבי השלטים יש להם מה להשתפר ולהשתדרג מהבחינה הזו כי הם לא הכי נוחים לשימוש.
השלט TM1640A שבא עם טלוויזיה UE40KU7000U לא הכי נוח לשימוש בגלישה בדפדפן האינטרנט ובאתרים כי הוא לא שלט מגע.
האם שלטים אחרים שהם שלטי מגע כמו TM1390A ׁ( שבא עם טלוויזיה UA65F9000AMׂׂׂׂׂ) או שלט TM1360A ׁׁׁׁ( שבא עם טלוויזיה UA46F6400 שכבר לא נמכרת אבל יש לי גם אותה בחדר אחר ולכן יש לי את השלט) , האם אחד מהשלטים האלה או שניהם מתאימים ל- UE40KU7000U לפחות לגלישה בדפדפן האינטרנט (ולא לכל האופציות שזה ברור שרק השלט המקורי שבא עם הטלוויזיה) ?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

אני מניח שמה שיש באתר של סמסונג היום כבר לא ישתנה הרבה. אולי יבוא מקביל אם דגמים כאלה קיימים בחו"ל.
למה אתה מפחד מ-50 או 55 אינטש?
סמסונג כל שנה-שנתיים משנים את הגישה שלהם בנושא שלט חכם. מה שמשווק שנה אחת כשיא הטכנולוגיה ופסגת המדע והנדסת האנוש מושמץ שנה אחר-כך על-ידי אותם האנשים שמוכרים את השלט החכם של אותה השנה.
שלטים חכמים לרוב עובדים על bluetooth ולכן צריך להיזהר כי ב-KU7000 (יבוא רשמי) אין bluetooth למיטב ידיעתי.
האם ניסית לחבר עכבר במקום שלט?

orly9992 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הטלוויזיה מיועדת לחדר ובמרחק הצפייה שלי אני יכולה רק 40 , 43 או גג 46.
אני מעדיפה של samsung. לא ברור למה אין היצע ומגוון של הגדלים האלה בסדרות החדשות. מה עושה מי שרוצה גודל 43 או 46 ולא יכול גודל 50 ?

ציינת שיתכן ויהיה יבוא מקביל אם דגמים כאלה קיימים בחו"ל. איך ניתן לדעת אם אכן קיימים בח"ול דגמים נוספים שהם בגדלים 43-46 ושבנוסף לכך שהם של היבואן הרישמי?

לגבי מה ששאלתי על השלטים והתאמה שלהם לKU7000 אין מישהו שיכול לענות לי על זה ולדעת בוודאות אם אחד השלטים TM1390A או TM1360A יתאימו לפחות רק לצורך גלישה ושימוש בדפדפן האינטרנט?

בנוגע לעכבר וחיבור שלו לטלוויזיה זה לא נוח לי כלל לשימוש.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #4 

אני יודע שזה ממש לא ישכנע אותך אבל זה גדול מדי רק בראש שלך. שמתי 51 בחדר השינה וזה כי לפני 4 שנים המחירים היו בשמיים לטלויזיות גדולות. לשתי מטר אפשר להשתמש ב50. אנשים משתמשים ב32 כמסך מחשב.
אם אין היצע זה או סימן שאין ביקוש או שלא כלכלי לחתוך זכוכית לגדלים האלה.
יבוא מקביל כשמו כן הוא - איננו יבוא רשמי ולכן שאלתך לא ברורה לי.
יש לי את כל הגימיקים כולל שליטה בתנועות ידיים ע״י מצלמה מובנית וגם מקלדת סמסונג מקורית עם תוספת משטח מגע ומה לא. לי אישית עכבר יותר נוח מהכל בפער ניכר. אבל שוב, כמו שאמרתי, כל האביזרים האלה עובדים על Bluetooth ולמיטב ידיעתי למסך ku7000 אין תמיכה בזה לכן כלום לא יעבוד איתו. הייתי דווקא מוותר על ה4K כי בגדלים שאת מדברת עליהם זה די מיותר ויורד לk6500 ששם גם תקבלי Bluetooth

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”