שלום,
ברשותי מחשב נייד שלו יציאת HDMI שאני מעוניין לחבר לטלוויזיה ולמערכת Logitech Z-5500.
השאלה היא איך אני יכול לחבר את המחשב ככה שתהיה תמונה בטלוויזיה ואשמע במערכת בחיבור כזה ששומר על האות?
ז"א חיבור שיוכל להעביר את השידור כמו שהוא או במילים אחרות ממש כמו שאני מחבר את הממיר בחיבור Digital S/PDIF והבקר של המערכת מזהה שזה סרט ב-Dolby Digital ומשנה את הפלט בהתאם.
איך לחבר את המחשב נייד למערכת קולנוע ביתית ולטלוויזיה?
- xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תשובה חלקית:
לוידיאו, hdmi מהמחשב לטלויזיה
לאודיו, כבל מהמחשב לטלויזיה, כשאתה מגדיר במחשב באפשרויות סאונד את היציאה הזו כברירת מחדל (ולא את ה hdmi). לגבי האפשרות לזהות תוכן דולבי, לא בטוח אם כבל pl רגיל מאפשר את זה. מניח שלא, כי הוא אנאלוגי.
לוידיאו, hdmi מהמחשב לטלויזיה
לאודיו, כבל מהמחשב לטלויזיה, כשאתה מגדיר במחשב באפשרויות סאונד את היציאה הזו כברירת מחדל (ולא את ה hdmi). לגבי האפשרות לזהות תוכן דולבי, לא בטוח אם כבל pl רגיל מאפשר את זה. מניח שלא, כי הוא אנאלוגי.
- Danielelmaleh
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
קיימים כרטיסי קול חיצוניים שמתחברים בUSB להם יציאה אופטית או אנלוגית (1 לראשיים 1 אחוריים 1 לסנטר - 3 סה"כ)
במקרה שלך אתה צריך חיבור אנלוגי, ישנם מחשבים ניידים שיש להם חיבור ל 3 ערוצים אבל רוב הסיכויים שאין לך, ותצטרך לקנות כרטיס חיצוני כדי לשמוע ב 5.1.
במקרה שלך אתה צריך חיבור אנלוגי, ישנם מחשבים ניידים שיש להם חיבור ל 3 ערוצים אבל רוב הסיכויים שאין לך, ותצטרך לקנות כרטיס חיצוני כדי לשמוע ב 5.1.