יש לי בעיות עם sagetv ועם ה irblaster תחת vista
שלום לכולם יש לי 2 שאלות
1. אני לא מצליח להגדיר את ה SAGETV 6 (או את 5 לצורך העיניין) תחת ויסטה. אני פשוט לא מצליח לגרום לתוכנית לקבל נתונים מהממיר. הכרטיס pvr -150 מוגדר ומזוהה תחת ויסטה, הממיר של yes מחובר והקוד שלו מוזן בתוכנה של השלט (385, השלט מכבה ומדליק את הממיר).
כאשר אני מנסה כמו שעשיתי בעבר להגדיר ערוץ תחת הir בתוכנת הwintv אולם למרות שהתוכנה ממשיכה לעבוד אני לא מצליח לקבל כל אות מהממיר ושוב בדקתי וכול החיבורים במקומם (s-video).
2. בשלב מסויים הרמתי ידיים וניסיתי להגדיר את הmedia center המובנה בויסטה אולם כאן מישום מה הוא מסרב לזהות את הir-blaster ועוצר לי את ההתקנה.
הצילו!!
בבקשה עזרו לי
1. אני לא מצליח להגדיר את ה SAGETV 6 (או את 5 לצורך העיניין) תחת ויסטה. אני פשוט לא מצליח לגרום לתוכנית לקבל נתונים מהממיר. הכרטיס pvr -150 מוגדר ומזוהה תחת ויסטה, הממיר של yes מחובר והקוד שלו מוזן בתוכנה של השלט (385, השלט מכבה ומדליק את הממיר).
כאשר אני מנסה כמו שעשיתי בעבר להגדיר ערוץ תחת הir בתוכנת הwintv אולם למרות שהתוכנה ממשיכה לעבוד אני לא מצליח לקבל כל אות מהממיר ושוב בדקתי וכול החיבורים במקומם (s-video).
2. בשלב מסויים הרמתי ידיים וניסיתי להגדיר את הmedia center המובנה בויסטה אולם כאן מישום מה הוא מסרב לזהות את הir-blaster ועוצר לי את ההתקנה.
הצילו!!
בבקשה עזרו לי
נערך לאחרונה על ידי luluv ב 20/02/2007 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: 2 שאלות..
לא ברור לי מה הבעיה בדיוק.luluv כתב:.... אני פשוט לא מצליח לגרום לתוכנית לקבל נתונים מהממיר......
אורן.
Re: 2 שאלות..
אני לא מצליח לראות את שידורי הלויין מהממיר בתוכנת הsagetv.oshapir כתב:לא ברור לי מה הבעיה בדיוק.luluv כתב:.... אני פשוט לא מצליח לגרום לתוכנית לקבל נתונים מהממיר......
אורן....
אני זוכר מההתקנה הקודמת, שהיה צורך בשלב הראשון להתקנה להתקין את התוכנה של ה wintv שהגיע עם הכרטיס pvr-150 ובה להגדיר ערוץ תחת suite-irblaster ולאחר שאני מצליח לראות שם שידורים אז אני אוכל לראות גם ב sage tv. אני לא מצליח להגדיר את הwintv תחת הvista יש איזו שהיא דרך אחרת להפעיל את הsagev?
תודה מראש
אתה לא צריך רת WINTV כדי להפעיל את SAGETV.
ההגדרה החיצונית היחידה שצריך לעשות היא קביעת קוד הבלאסטר כדי שיצליח להעביר ערוצים בממיר.
נסה למחוק התקנת SAGETV ו-WINTV.
התקן מחדש את SAGETV.
הגדר אותו רגיל כולל בחירת הכרטיס והכניסה (SVIDEO או COMPOSITE לפי מה שאתה צריך).
בדוק אפילו ללא לוח משדרים אם אתה נכנס לערוץ כלשהו אתה רואה ושומע את מה שהממיר מוציא.
אם זה עובד -> הגדר את הקוד הנכון לבלאסטר ואת הבלאסטר להעברת הערוצים וכן את לוח המשדרים.
אורן.
ההגדרה החיצונית היחידה שצריך לעשות היא קביעת קוד הבלאסטר כדי שיצליח להעביר ערוצים בממיר.
התקן מחדש את SAGETV.
הגדר אותו רגיל כולל בחירת הכרטיס והכניסה (SVIDEO או COMPOSITE לפי מה שאתה צריך).
בדוק אפילו ללא לוח משדרים אם אתה נכנס לערוץ כלשהו אתה רואה ושומע את מה שהממיר מוציא.
אם זה עובד -> הגדר את הקוד הנכון לבלאסטר ואת הבלאסטר להעברת הערוצים וכן את לוח המשדרים.
אורן.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני סיימתי מאמר על SAGE 6 ובקרוב יפורסם פה באתר אולי זה יעזור לך גם...
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
אורן,oshapir כתב:אתה לא צריך רת WINTV כדי להפעיל את SAGETV.
התקן מחדש את SAGETV.
אורן....
שלום לך,
ניסיתי, הסרתי לגמרי את הWINTV ואת הSAGETV. התקנתי מחדש את הSAGETV אבל אני ממשיך לקבל הודעת שגיאה תלום מסך מצורף אני כבר לא יודע מה לעשות.. (דרך אגב אני התקנתי כרגי את גירסה 5 מכיוון שאני צריך לרכוש מחדש SERIAL בעבור גירסה 6, וזה בהנחה שאצליח להפעיל את התוכנה על ויסטה).
בתודה מראש
שלומי
אורן שוב שלומות,oshapir כתב:תסיר את 5 ותתקין את 6 - יש לך שבועיים נסיון.
האם התקנת את הדרייורים של כרטיס המסך כמו שצריך?
האם אתה עובד עם OVERLAY או VMR9 - איזה כרטיס מסך יש לך?
אורן....
הכרטיס שלי - Radeon X1300 Series עם 256 מ"ב.
הדרייברים - המעודכנים ביותר של ויסטה - Radeon X1300 Series (Microsoft Corporation - WDDM)
ואין לי מושג מה זה OVERLAY או VMR9 איך אני בודק את זה?
נראה לי כי זו בעיה של הרשאות.
אני מציע לך לבטל את נושא ההרשאות למשתמשים ב-VISTA -
ב-CONTROL PANEL בחר ב-USER ACCOUNTS ושם הפוך ל-OFF את USER ACCOUNT CONTROL.
נסה אז להפעיל מחדש את SAGETV - אתה תהיה צריך לעשות קונפיגורציה מחדש...
כמו כן, אתה צריך לוודא כי MCE לא פועל/משתלט על כרטיס ה-TV.
אורן.
אני מציע לך לבטל את נושא ההרשאות למשתמשים ב-VISTA -
ב-CONTROL PANEL בחר ב-USER ACCOUNTS ושם הפוך ל-OFF את USER ACCOUNT CONTROL.
נסה אז להפעיל מחדש את SAGETV - אתה תהיה צריך לעשות קונפיגורציה מחדש...
כמו כן, אתה צריך לוודא כי MCE לא פועל/משתלט על כרטיס ה-TV.
אורן.