בדיקה אות וכיוון אנטנות של עידן פלוס
שלום מישהו יודע איפה אני יכול לקנות בזול והיכן מכשיר דומה ל satlink כדי לבדוק אות וכיוון אנטנות של עידן פלוס
אני טכנאי מתחיל שצריך לעידן פלוס לאחרונה חשבתי ש satlink ws 6905 יעשה את העבודה והזמנתי למרבה הצער המכשיר לא תומך בישראל אלה ספרד שבדיה קנדה וכו סתם זרקתי 600 שח
אני טכנאי מתחיל שצריך לעידן פלוס לאחרונה חשבתי ש satlink ws 6905 יעשה את העבודה והזמנתי למרבה הצער המכשיר לא תומך בישראל אלה ספרד שבדיה קנדה וכו סתם זרקתי 600 שח
הזמנתי את המכשיר הבא
http://he.aliexpress.com/item/signla-me ... 4.2.NwBZ5c
אבל בתחנות יש רק איזורים מוכנים כגון שבדיה ספרד אנגליה קנדה אוסטרליה שום דבר לא עבד מישהו יכול להמליץ לעזור?
למכשיר צריך שתהיה יכולת להציג את ה ber cnr עדיף עם צג lcd שאוכל לבדוק אם התחנה משדרת טוב כמו כן שיהיה אופציה לחיבור כבל האנטנה למכשיר עצמו
http://he.aliexpress.com/item/signla-me ... 4.2.NwBZ5c
אבל בתחנות יש רק איזורים מוכנים כגון שבדיה ספרד אנגליה קנדה אוסטרליה שום דבר לא עבד מישהו יכול להמליץ לעזור?
למכשיר צריך שתהיה יכולת להציג את ה ber cnr עדיף עם צג lcd שאוכל לבדוק אם התחנה משדרת טוב כמו כן שיהיה אופציה לחיבור כבל האנטנה למכשיר עצמו
אני חושב שהיה לי את הדגם הזה והוא כן עובד בארץ.
במכשירים כאלו לא תמצא את ישראל בתפריט כי אנחנו לא מרכז העולם כמו שלפעמים נדמה לנו.
בוחרים מדינה אחרת באירופה שהשידור בה בתקן דומה לזה של ישראל, בלגיה ובריטניה הן דוגמה טובה.
אם אתה מבצע סריקה של האפיקים מ 22 עד 32 ולא מקבל קליטה זה בגלל שהאנטנה שחיברת לא מצליחה לקלוט כלום.
בכל מקרה לא תוכל לראות את השידור כי המכשיר שלך תומך רק בקידוד וידאו mpeg2 ועידן פלוס משודר בשיטת mpeg4.
במכשירים כאלו לא תמצא את ישראל בתפריט כי אנחנו לא מרכז העולם כמו שלפעמים נדמה לנו.
בוחרים מדינה אחרת באירופה שהשידור בה בתקן דומה לזה של ישראל, בלגיה ובריטניה הן דוגמה טובה.
אם אתה מבצע סריקה של האפיקים מ 22 עד 32 ולא מקבל קליטה זה בגלל שהאנטנה שחיברת לא מצליחה לקלוט כלום.
בכל מקרה לא תוכל לראות את השידור כי המכשיר שלך תומך רק בקידוד וידאו mpeg2 ועידן פלוס משודר בשיטת mpeg4.
לפי הסרטון הזה
אם בוחרים ספרד במכשיר אז יש את אותם אפיקים כמו בישראל (514MHz,538MHz).
אני לא יודע אם זו אותה שיטת שידור והאם זה יעבוד.
משתמשים גם ב-spectrum analyzer? או שאולי הוא לא מודד תכונות של השידור הדיגטלי כמו BER.
אם בוחרים ספרד במכשיר אז יש את אותם אפיקים כמו בישראל (514MHz,538MHz).
אני לא יודע אם זו אותה שיטת שידור והאם זה יעבוד.
משתמשים גם ב-spectrum analyzer? או שאולי הוא לא מודד תכונות של השידור הדיגטלי כמו BER.
אולי לא צריך להסתבך עם הכיוון של הקליטה אלה פשוט לקנות אנטנה טובה:
ממליצה בחום על אנטנה שקניתי לפני חודשיים באיביי, דגם MOHU LEAF 30 (ללא מגבר)
אנטנה פנימית חזקה, קליטה מצוינת, אסתטית מאוד.
היא לא זולה במיוחד אבל קולטת מצוין את כל הערוצים החינמיים.
אצלי היה מספיק למקם אותה מאחורי הטלוויזיה, היא כמעט בלתי נראת. יש לי טלויזיה SONY BRAVIA עם ממיר פנימי.
אני גרה בהרצליה (ידועה באי קליטתה של ערוצי עידן פלוס לצערי), וכל אנטנה שקניתי בארץ לא קלטה כמעט כלום. מרוצה מאוד מהקניה
ממליצה בחום על אנטנה שקניתי לפני חודשיים באיביי, דגם MOHU LEAF 30 (ללא מגבר)
אנטנה פנימית חזקה, קליטה מצוינת, אסתטית מאוד.
היא לא זולה במיוחד אבל קולטת מצוין את כל הערוצים החינמיים.
אצלי היה מספיק למקם אותה מאחורי הטלוויזיה, היא כמעט בלתי נראת. יש לי טלויזיה SONY BRAVIA עם ממיר פנימי.
אני גרה בהרצליה (ידועה באי קליטתה של ערוצי עידן פלוס לצערי), וכל אנטנה שקניתי בארץ לא קלטה כמעט כלום. מרוצה מאוד מהקניה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
האנטנה הזאת יקרה מאוד ואיש לא מבטיח שהיא באמת תקלוט משהו,
זוהי ההמלצה של הרשות השנייה ומניסיון זה גם עושה את העבודה נהדר בקליטה מקסימלית
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880504
אגב טלוויזיה כה יקרה ואין דבר מינימלי כמו מגן ברקים? לא חבל?
אגב טלוויזיה כה יקרה ואין דבר מינימלי כמו מגן ברקים? לא חבל?
·אני לא מאמין שמגן ברקים יעזור במקרה שברק פוגע בבניין. בסערת ברקים כדאי פשוט לנתק מכשירים מהחשמל.benny123 כתב:האנטנה הזאת יקרה מאוד ואיש לא מבטיח שהיא באמת תקלוט משהו,
אגב טלוויזיה כה יקרה ואין דבר מינימלי כמו מגן ברקים? לא חבל?...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אנחנו קצת זולגים מנושא השרשור אז מחילה מפותח השרשור מראש
liorp מגן ברקים תתפלא אם אתה קונה איכותי עומד במשימה וחוטף את המכה במקום המוצר.
יש לך גם מגנים יותר איכותיים עם השהייה של 4 דקות ככה שיש לך מספיק זמן לנתק את המוצר במידה ומדובר בשרשרת קצרים.
כמובן אני הכי מעדיף אל-פסק ואיפה שאפשר אני מכניס אחד ומשרשר אליו את המוצרים היקרים ובכך אני מכוסה 100%.
liorp מגן ברקים תתפלא אם אתה קונה איכותי עומד במשימה וחוטף את המכה במקום המוצר.
יש לך גם מגנים יותר איכותיים עם השהייה של 4 דקות ככה שיש לך מספיק זמן לנתק את המוצר במידה ומדובר בשרשרת קצרים.
כמובן אני הכי מעדיף אל-פסק ואיפה שאפשר אני מכניס אחד ומשרשר אליו את המוצרים היקרים ובכך אני מכוסה 100%.
אני לא מבין בשביל מה הפוסט של cgalshir מופיע והקפיץ כאן 3 שרשורים שונים. הצעצוע הזה עם כל הכבוד הוא לא אנטנה ואם במקרה יש איתו קליטה אז סבבה אבל לפרסם בכזה בטחון שזה פתרון סבבה לעידן פלוס בשביל כל אחד זה ממש לא נכון.