יעוץ חברים הכנת תשתית לבית בשלבי בנייה מה אתם מציעים ?
הגיע השלב של להגיש שינויים לקבלן ואני רוצה להיות "מכוסה " מבחינת כיסוי טוב למערכת טובה
בנוסף אני שוקל לעשות הכנה גם לזוג OUTDOOR לגינה..
אין מערכת קיימת צריך להרכיב הכל..
אז גם המלצות על הדרך יתקבלו בברכה
תקציב 10 אלף לציוד
השימוש סרטים ומוזיקה
אם צריך את השרטוט של הדירה אני יעלה לכם
בנוסף אני שוקל לעשות הכנה גם לזוג OUTDOOR לגינה..
אין מערכת קיימת צריך להרכיב הכל..
אז גם המלצות על הדרך יתקבלו בברכה
תקציב 10 אלף לציוד
השימוש סרטים ומוזיקה
אם צריך את השרטוט של הדירה אני יעלה לכם
נערך לאחרונה על ידי m-i ב 09/08/2016 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
דבר ראשון התצורה היחידה שאפשרית זה 5.1 בחלל הזה. דבר שני, חסר המון פרטים:
1. רמקולים רצפתיים/מדפיים/סטליטיים/שקועים?
2. האם אתה בקטע של אטמוס - רמקולים נוספים בתקרה?
3. תשתמש בטלוויזיה, במקרן או בשניהם יחד?
1. רמקולים רצפתיים/מדפיים/סטליטיים/שקועים?
2. האם אתה בקטע של אטמוס - רמקולים נוספים בתקרה?
3. תשתמש בטלוויזיה, במקרן או בשניהם יחד?
@Alon_Solo
מבחינת אסטטיקה אני חושב ששקועים יהיה בחירה נכונה לסלון
אלא אם כן אתה חושב אחרת
תהיה טלויזיה בלבד 65 או 75
מה לגבי הגינה מה התצורה הנכונה בנושא?
לגבי אטמוס לא מכיר יותר מידי אז אם תוכל להסביר
תודה רבה על העזרה
מבחינת אסטטיקה אני חושב ששקועים יהיה בחירה נכונה לסלון
אלא אם כן אתה חושב אחרת
תהיה טלויזיה בלבד 65 או 75
מה לגבי הגינה מה התצורה הנכונה בנושא?
לגבי אטמוס לא מכיר יותר מידי אז אם תוכל להסביר
תודה רבה על העזרה
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@m-i
·מה אני חושב זה לא רלוונטי כי אני אישית אוהב רמקולים גדולים ולא בהכרח אסתטיים. לשקוע צריך הכנה של תיבות אבל אני ממש לא בקיא בתחום. לדעתי עם זה הכיוון שלך, אתה צריך כבר עכשיו להיסגר על מה נשמע לך טוב כדי להכין תיבות מתאימות. רמקולים סטליטיים לרוב תולים גבוה ושם עושים הכנות. רמקולים רצפתיים דורשים הכנה למטה ומדפיים גם למטה או בגובה הסטנד.
לגינה אתה יכול לשים רמקול מכל צד של החלון הזזה או להשתמש באיזה רמקול מוגבר בלי צורך בחיבור לרסיבר.
אטמוס כמו גם DTX:X וגם Auro 3D אלו פורמטים חדשים של סאונד היקפי. כלומר בנוסף לרמקולים ההיקפיים יש גם רמקולים עליונים. ככה הצליל אמור לעטוף אותך מכל הכיוונים. לי נשמע שזה overkill עבורך ככה שאני ממליץ לך להישאר עם 5.1 בסלון קרי סנטר, 2 קדמיים ו-2 אחוריים + סאב ועוד 2 רמקולים בגינה מה שיצריך רסיבר עם 7 ערוצי הגברה וzone 2
·מה אני חושב זה לא רלוונטי כי אני אישית אוהב רמקולים גדולים ולא בהכרח אסתטיים. לשקוע צריך הכנה של תיבות אבל אני ממש לא בקיא בתחום. לדעתי עם זה הכיוון שלך, אתה צריך כבר עכשיו להיסגר על מה נשמע לך טוב כדי להכין תיבות מתאימות. רמקולים סטליטיים לרוב תולים גבוה ושם עושים הכנות. רמקולים רצפתיים דורשים הכנה למטה ומדפיים גם למטה או בגובה הסטנד.
לגינה אתה יכול לשים רמקול מכל צד של החלון הזזה או להשתמש באיזה רמקול מוגבר בלי צורך בחיבור לרסיבר.
אטמוס כמו גם DTX:X וגם Auro 3D אלו פורמטים חדשים של סאונד היקפי. כלומר בנוסף לרמקולים ההיקפיים יש גם רמקולים עליונים. ככה הצליל אמור לעטוף אותך מכל הכיוונים. לי נשמע שזה overkill עבורך ככה שאני ממליץ לך להישאר עם 5.1 בסלון קרי סנטר, 2 קדמיים ו-2 אחוריים + סאב ועוד 2 רמקולים בגינה מה שיצריך רסיבר עם 7 ערוצי הגברה וzone 2