1) לא הבנתי לחלוטין את השאלה, חסרה לך שם מילה כנראה. אבל אם כוונתך היא לאיך הנגן נשמע ביחס לנגנים אחרים שבדקתי אז אני יכול לומר שהוא נשמע טוב מאוד, אך על מנת לתת תשובה אובייקטיבית לחלוטין צריך להחזיק בכמה נגנים במקביל ולבצע השוואה ורצויה עיוורת על מנת שתהיה הכי אובייקטיבית.
2) לצערי הרב לא יצא לי לנסות את הג'וניור של אסטל&קרן.
3) מונחים כמו חם/קר הם מונחים סובייקטיבים ולכן קשה לי להגדיר בוודאות שהצליל הוא כזה או אחר. בכל אופן לטעמי הצליל היה מפורט לחיוב ולא חשתי תחושת קרירות. אני מאמין שיש גם הבדל מבחינת מודול ההגברה שמחובר לנגן והאוזניות המשודכות לו.
4) אני לא שומע ממש מוזיקת ג'אז או קלאסית, אבל בשירים אקוסטיים הפירוט ושיחזור הצליל היו מאוד מרשימים לטעמי ופעמים רבות מתקבלת תחושה כאילו המוזיקה לייב מולך מתנגנת.
5) לא התעמקתי בשימוש במוזיקה ב-DSD מכיוון וקשה למצוא מוזיקה בפורמט זה מלבד קבצי הדגמה שעוברים מניפולציות סאונד, וגם ציינתי זאת בביקורת. השימוש התבצע מול קבצי FLAC.
6) לא הרגשתי הבדלים בסאונד באפליקציות השונות, נטו הבדל בממשקים.
7) נפח האחסון המקסימלי הינו 32 ג'יגה מובנה ועוד 128 ג'יגה חיצוני בכרטיס הרחבה (אם אני לא טועה אולי אפילו אפשר להרחיב עם כרטיס של 200 ג'יגה אך הם מעט נדירים ויקרים).

הסוללה עומדת בהצהרת היצרן באיזור ה-10 שעות נגינה תחת ווליום בחצי. קח בחשבון שככל שמודול ההגברה יותר רציני צריכת הזרם בהתאם וככה זמן הנגינה בהתאם. יש צורך להתחשב בכך שהסוללה דועכת לאורך זמן ובמשך חודש לא ניתן לאמוד את הדעיכה הטבעית של הסוללה לאורך הזמן.
לגבי החלפת הסוללה אין לי שמץ של מושג, לא יצא לי להתעמק לגבי זה, אך אני מאמין כי ניתן להשיג מידע זה ברשת.