יוזמה חדשה: 4 ערוצים חדשים למנויי עידן פלוס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא יקרה בגלל הסיבות הבאות:
1. הכסף למערך משולם על ידי הערוצים המסחריים היום. אם ערוצים חדשים יעלו או שהם יצטרכו לשלם או שיבטלו את התשלום של ערוצים 2+10 (שזה לא יקרה, כי אז אין מי שיממן את המערך של השידורים).
2. יש מקום כרגע בתדרים הנוכחיים רק לעוד ערוץ 1. הפעלת תדר נוסף זה עלות יקרה מאוד שכרגע הוקפאה. במידה ורק 4 ערוצים יעלו, הם יצטרכו לממן את כל התשלום על התדר החדש.
זה שח"כ יוזם משהו כזה לא אומר כלום. צריך לתקצב את כל זה ומדובר במאות מיליוני ש"ח.
1. הכסף למערך משולם על ידי הערוצים המסחריים היום. אם ערוצים חדשים יעלו או שהם יצטרכו לשלם או שיבטלו את התשלום של ערוצים 2+10 (שזה לא יקרה, כי אז אין מי שיממן את המערך של השידורים).
2. יש מקום כרגע בתדרים הנוכחיים רק לעוד ערוץ 1. הפעלת תדר נוסף זה עלות יקרה מאוד שכרגע הוקפאה. במידה ורק 4 ערוצים יעלו, הם יצטרכו לממן את כל התשלום על התדר החדש.
זה שח"כ יוזם משהו כזה לא אומר כלום. צריך לתקצב את כל זה ומדובר במאות מיליוני ש"ח.
@i_zik
·חינם זה לא... כתוב שם שעלות צפויה של המהלך היא 8 מיליון שקלים.
למה בדיוק משלם המיסים צריך לממן שידור של ערוץ מסחרי? ערוצים 24,9 ו21 (ערוץ 20 מעולם לא ראיתי אז אני לא יודע
)מרוויחים כסף מחשיפה אז שישלמו הם בתמורה לחשיפה 0למיטב ידיעתי ערוץ 9 היה צריך להיות חלק מעידן פלוס אבל לא נכנס כי העלות לא שווה להם, לקהל שלהם יש כבלים/לווין).
לדעתי כל השיטה צריכה להשתנות ככה שיהיה שכל מי שרוצה יוכל לקנות לעצמו זכות לשדר (ברור לי שטכנולוגית זה לא כזה פשוט) והמדינה תנצל את הכסף שהם משלמים לשיפור ותחזוקה של המערך.
·חינם זה לא... כתוב שם שעלות צפויה של המהלך היא 8 מיליון שקלים.
למה בדיוק משלם המיסים צריך לממן שידור של ערוץ מסחרי? ערוצים 24,9 ו21 (ערוץ 20 מעולם לא ראיתי אז אני לא יודע
לדעתי כל השיטה צריכה להשתנות ככה שיהיה שכל מי שרוצה יוכל לקנות לעצמו זכות לשדר (ברור לי שטכנולוגית זה לא כזה פשוט) והמדינה תנצל את הכסף שהם משלמים לשיפור ותחזוקה של המערך.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- free_karaoke
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שיעלו כבר את הערוץ הראשון ב HD!
לעניות דעתי הנקודה היא מימון העודף כדי לעלות לאוויר. כבר כמה וכמה שנים יש משדרים חדשים שלא פעילים ומדברים שצריך להרחיב את המערך וכבר עברו החלטות בעניין. המדינה נתנה לערוצים ייעודיים לעלות לאוויר באמצעות מכרז, אבל לא מאפשרת להם להיות משודרים לציבור בצורה פתוחה.נוקי כתב:@i_zik
למה בדיוק משלם המיסים צריך לממן שידור של ערוץ מסחרי? ערוצים 24,9 ו21 (ערוץ 20 מעולם לא ראיתי אז אני לא יודע)מרוויחים כסף מחשיפה אז שישלמו הם בתמורה לחשיפה 0למיטב ידיעתי ערוץ 9 היה צריך להיות חלק מעידן פלוס אבל לא נכנס כי העלות לא שווה להם, לקהל שלהם יש כבלים/לווין).
...
הצעה שעלתה אומרת כך: אם עולה בשנה 8 מליון שקלים, ערוץ כמו 20 שיעלה לאוויר ישלם 2 מליון כשאר הערוצים והמדינה תממן את העודף. אותו חבר כנסת מנסה לקדם את ההרחבה כדי להוסיף לתחרות בשוק, אבל כמובן שהמדינה לא תממן את הכל.
·מדובר בסיבות פוליטיות כנראה. מנסים להכניס את ערוץ 20 שמלקק לראש הממשלה ומשפחתו, אז דוחפים גם את ערוץ הקניות ועוד .i_zik כתב:קראו בהרחבה:
http://www.israelhayom.co.il/article/403769
רק למה ערוץ הקניות ואיך הוא קשור?
איזה ערוץ ייעודי נעדר מרשימת הערוצים? הלא TV שייעודו גם במערך על פי תנאי המרכז....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה ברור. מנסים להכניס את ערוץ 20 ומכיוון שאין לו הכנסות של ממש, המדינה תסבסד אותו ומחביאים את זה על ידי הכנסה של עוד כמה ערוצים שלא נשים לב שזה פוליטי.