יוזמה חדשה: 4 ערוצים חדשים למנויי עידן פלוס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
i_zik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

קראו בהרחבה:
http://www.israelhayom.co.il/article/403769

רק למה ערוץ הקניות ואיך הוא קשור?

איזה ערוץ ייעודי נעדר מרשימת הערוצים? הלא TV שייעודו גם במערך על פי תנאי המרכז.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

לא יקרה בגלל הסיבות הבאות:
1. הכסף למערך משולם על ידי הערוצים המסחריים היום. אם ערוצים חדשים יעלו או שהם יצטרכו לשלם או שיבטלו את התשלום של ערוצים 2+10 (שזה לא יקרה, כי אז אין מי שיממן את המערך של השידורים).

2. יש מקום כרגע בתדרים הנוכחיים רק לעוד ערוץ 1. הפעלת תדר נוסף זה עלות יקרה מאוד שכרגע הוקפאה. במידה ורק 4 ערוצים יעלו, הם יצטרכו לממן את כל התשלום על התדר החדש.

זה שח"כ יוזם משהו כזה לא אומר כלום. צריך לתקצב את כל זה ומדובר במאות מיליוני ש"ח.

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #3 

@i_zik
·חינם זה לא... כתוב שם שעלות צפויה של המהלך היא 8 מיליון שקלים.

למה בדיוק משלם המיסים צריך לממן שידור של ערוץ מסחרי? ערוצים 24,9 ו21 (ערוץ 20 מעולם לא ראיתי אז אני לא יודע :) )מרוויחים כסף מחשיפה אז שישלמו הם בתמורה לחשיפה 0למיטב ידיעתי ערוץ 9 היה צריך להיות חלק מעידן פלוס אבל לא נכנס כי העלות לא שווה להם, לקהל שלהם יש כבלים/לווין).

לדעתי כל השיטה צריכה להשתנות ככה שיהיה שכל מי שרוצה יוכל לקנות לעצמו זכות לשדר (ברור לי שטכנולוגית זה לא כזה פשוט) והמדינה תנצל את הכסף שהם משלמים לשיפור ותחזוקה של המערך.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

free_karaoke
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

שיעלו כבר את הערוץ הראשון ב HD!

eli84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 414
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #5 

נוקי כתב:@i_zik
למה בדיוק משלם המיסים צריך לממן שידור של ערוץ מסחרי? ערוצים 24,9 ו21 (ערוץ 20 מעולם לא ראיתי אז אני לא יודע :) )מרוויחים כסף מחשיפה אז שישלמו הם בתמורה לחשיפה 0למיטב ידיעתי ערוץ 9 היה צריך להיות חלק מעידן פלוס אבל לא נכנס כי העלות לא שווה להם, לקהל שלהם יש כבלים/לווין).
...
לעניות דעתי הנקודה היא מימון העודף כדי לעלות לאוויר. כבר כמה וכמה שנים יש משדרים חדשים שלא פעילים ומדברים שצריך להרחיב את המערך וכבר עברו החלטות בעניין. המדינה נתנה לערוצים ייעודיים לעלות לאוויר באמצעות מכרז, אבל לא מאפשרת להם להיות משודרים לציבור בצורה פתוחה.

הצעה שעלתה אומרת כך: אם עולה בשנה 8 מליון שקלים, ערוץ כמו 20 שיעלה לאוויר ישלם 2 מליון כשאר הערוצים והמדינה תממן את העודף. אותו חבר כנסת מנסה לקדם את ההרחבה כדי להוסיף לתחרות בשוק, אבל כמובן שהמדינה לא תממן את הכל.

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #6 

i_zik כתב:קראו בהרחבה:
http://www.israelhayom.co.il/article/403769

רק למה ערוץ הקניות ואיך הוא קשור?

איזה ערוץ ייעודי נעדר מרשימת הערוצים? הלא TV שייעודו גם במערך על פי תנאי המרכז.
...
·מדובר בסיבות פוליטיות כנראה. מנסים להכניס את ערוץ 20 שמלקק לראש הממשלה ומשפחתו, אז דוחפים גם את ערוץ הקניות ועוד .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #7 

זה ברור. מנסים להכניס את ערוץ 20 ומכיוון שאין לו הכנסות של ממש, המדינה תסבסד אותו ומחביאים את זה על ידי הכנסה של עוד כמה ערוצים שלא נשים לב שזה פוליטי.

odedwe
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #8 

כי יש לא מעט אנשים שמתעניינים בערוץ הקניות
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”