עזרה.. מאיפה אני יכול להזמין sony mdr10bt??

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Onpills פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מאיפה אפשר להזמיו את האוזניות האלה sony mdr10bt במחיר טוב?? ואיך הן בהשוואה ל bose soundlink II ?

תודה לעוזרים

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

Onpills כתב:מאיפה אפשר להזמיו את האוזניות האלה sony mdr10bt במחיר טוב?? ואיך הן בהשוואה ל bose soundlink II ?

תודה לעוזרים
...
כמו שכתבתי לך, יש לי אותן (כשנה וחצי) אבל עם ההשוואה ל bose לא יכול לעזור לך. השוויתי אותן בעבר ל Parrot Zik של מישהו בערך 15 דקות.
המחיר שלהן בזאפ עכשיו 900 ש"ח שזה לא יותר יקר מהזמנה ישירה מאמאזונים שונים, אבל אולי ב eBay תתפוס איזו מכירה פומבית מוצלחת. ראיתי מישהו מגרמניה מוכר משומשות שאצל גרמנים זה בטח כמו חדשות.

כשקניתי את שלי המחיר בארץ היה מטורף וההורים שלי בדיוק היו בבנגקוק אז התקשרתי אליהם , הם נכנסו לחנות רשמית של סוני וקנו אותן בשבילי ב 730 ש"ח בערך.

אגב, אם אתה רוצה לבדוק אותן כמה דקות, אני גר בחולון וזה בסדר מבחינתי.

בהצלחה
Onpills פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@gilg7
·
תודה קודן כל.. ואתה מרוצה מהם?? ואיך היו בהשוואה לאוזניות שניסית?
ומשום מה ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל זה לא נותן היה לי מספר שאלות

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #4 

Onpills כתב:@gilg7
·
תודה קודן כל.. ואתה מרוצה מהם?? ואיך היו בהשוואה לאוזניות שניסית?
ומשום מה ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל זה לא נותן היה לי מספר שאלות
...
אני מאוד מרוצה מהן בעיקר בזכות הנוחות והעיצוב. הן גם מאוד נוחות להליכה ארוכה וגם יפות.

לגבי איכות צליל (כמובן, צריך לזכור שיש מגבלות של BT): סה"כ אני מרוצה מה SONY אבל ה Parrot Zik שהשוויתי איתן ראש בראש היו יותר טובות ועוד מדובר של דור1 והיום יש ל Parrot Zik דור3.
לא בדקתי נגן עם aptX שה SONY תומכים בו.

אבל חשוב לעשות את ההשוואה בסביבה דומה לזו שבה תשמע איתן מוסיקה.
אני למשל הולך איתן מחוץ לבית בסביבה רועשת ואת ההשוואה עשיתי בחדר שקט. ייתכן שההבדלים שהרגשתי בהן בחדר לא היו מורגשים מחוץ לבית.

Onpills פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

gilg7 כתב:
...
...
אני מאוד מרוצה מהן בעיקר בזכות הנוחות והעיצוב. הן גם מאוד נוחות להליכה ארוכה וגם יפות.

לגבי איכות צליל (כמובן, צריך לזכור שיש מגבלות של BT): סה"כ אני מרוצה מה SONY אבל ה Parrot Zik שהשוויתי איתן ראש בראש היו יותר טובות ועוד מדובר של דור1 והיום יש ל Parrot Zik דור3.
לא בדקתי נגן עם aptX שה SONY תומכים בו.

אבל חשוב לעשות את ההשוואה בסביבה דומה לזו שבה תשמע איתן מוסיקה.
אני למשל הולך איתן מחוץ לבית בסביבה רועשת ואת ההשוואה עשיתי בחדר שקט. ייתכן שההבדלים שהרגשתי בהן בחדר לא היו מורגשים מחוץ לבית.

אני צריך אותן בעיקר לחדכ.. הבעיה שרוצים עליהם 970 ש״ח פה בארץ ובאותו מחיר אני מביא את ה Bose אבל גם עליהם לא קיבלתי עדיין חוות דעת ממישהו שניסה אותם

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”