Oppo pm3 או hd600?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא יודע מה העיכבה של ה Oppo אבל אני חושד שאת ה HD600 תתקשה מאוד לדחוף ללא מגבר אוזניות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין לי כלל נסיון עם ה oppo אבל שקע אוזניות במחשב רגיל מתקשה עם ה HD600. זכור שהעכבה של ה HD600 היא כ 300 Ohm.
אני אישית מאוד אוהב את ה HD600 שלי כי הן בדיוק מה שחיפשתי, מה שאני יודע של ממש עוזר לך.
אתה חייב אוזניות Over the Ear?
אני אישית מאוד אוהב את ה HD600 שלי כי הן בדיוק מה שחיפשתי, מה שאני יודע של ממש עוזר לך.
אתה חייב אוזניות Over the Ear?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יכול להיות שהוא אוהב את הצליל של אוזניות פתוחות. IEM, גם הטובות שבהן, תמיד יישמעו שונות.
אני מקשיב עם IEM, דווקא מהסוג המשובח יותר, במשרד כי הן מאפשרות לי להתנתק מהסביבה ולהתרכז בעבודה וגם הן גם תורמות למוניטין שלי כטיפוס לא חברותי ובלתי נסבל. אבל בבית אני מעדיף את ה HD600 כשאני בפינת העבודה.
אני מקשיב עם IEM, דווקא מהסוג המשובח יותר, במשרד כי הן מאפשרות לי להתנתק מהסביבה ולהתרכז בעבודה וגם הן גם תורמות למוניטין שלי כטיפוס לא חברותי ובלתי נסבל. אבל בבית אני מעדיף את ה HD600 כשאני בפינת העבודה.
-
avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
האמת שאין לי כוונה להתנייד איתן. כתבתי אייפון בגלל שהמוזיקה מאוחסנת במכשיר וזה פשוט יותר נוח מלחבר אותן לרסיבר שרחוק ממני 4 מטרים בקיר המקביל של הסלון. לגבי over the ear, אני מעדיף אותן פשוט בגלל הנוחות, לי יש כרגע on ear והן לא נוחות בעליל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ברור, אבל לדעתי - שכרגיל מותר לא להסכים איתה, ייתכן וה HD598 יתאימו לך יותר. אין להם את המאפיינים של ה HD600 אבל אין להן גם את הדרישות המחמירות יותר בנוגע להגברה. יכול להיות שהאודיופיליים יעקמו את האף כי הן נחשבות לפשוטות יותר, אבל מה אכפת לך מהם אם תחליט שהן מתאימות לך יותר?
בלי קשר, אני חושב שאתה עושה לעצמך ולאוזניות עוול אם תקנה זוג רק על סמך המלצות ובלי להאזין להן בעצמך תחילה.
בלי קשר, אני חושב שאתה עושה לעצמך ולאוזניות עוול אם תקנה זוג רק על סמך המלצות ובלי להאזין להן בעצמך תחילה.
אם הרשימה הצטמצמה לשתיים, אתה יכול להאזין לשתיהן ולהחליט...
שתי האוזניות זמינות להאזנה ואחת מהן כמדומני נמכרת גם כיד 2.
ובכל זאת, אם אתה רוצה דעה, אני האזנתי לשתיהן.
הhd600 נפסלו *עבורי* כי שמעתי באותו הסשן גם את הhd800. נכון לא באותו קלאס ולא באותו המחיר אבל לא רציתי להרגיש מה אני מפספס.
האופו היו אכן מעניינות אבל דומות מדי לזוג אחר שהיה לי.
אני בחרתי באופציה אחרת , he400i....
שתי האוזניות זמינות להאזנה ואחת מהן כמדומני נמכרת גם כיד 2.
ובכל זאת, אם אתה רוצה דעה, אני האזנתי לשתיהן.
הhd600 נפסלו *עבורי* כי שמעתי באותו הסשן גם את הhd800. נכון לא באותו קלאס ולא באותו המחיר אבל לא רציתי להרגיש מה אני מפספס.
האופו היו אכן מעניינות אבל דומות מדי לזוג אחר שהיה לי.
אני בחרתי באופציה אחרת , he400i....
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
הייתי בודק גם את הכייון של ה400i.
אפשר להגיע איתן לווליום סביר עם פלאפון אבל כמובן שעדיף מגבר.
אפשר להגיע איתן לווליום סביר עם פלאפון אבל כמובן שעדיף מגבר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הייתי מכניס גם אוזניות Bluetooth למשוואה, למקרה שתרצה לשדרג את האייפון.
שים לב למקבץ הכתבות הבאות: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ooM&page=2
שים לב למקבץ הכתבות הבאות: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ooM&page=2