ימהה rx-v779 בעיה לאחר עדכון FW
ביצעתי לרסיבר ימהה rx-v779 עדכון FW לגרסה האחרונה (1.81 מה 28/07/16) ומאז יש לי מספר בעיות:
לאחר העדכון רציתי לבצע כיול מחדש את הרמקולים והכיול נתקע עם שגיאה שזוהו רמקולים אחוריים אבל לא נשמע מהם צליל, אני מחובר עם 5.1 והכיול זהה 7.1 למרות שלא מחוברים זוג ארורי נוסף, לאחר מכן זוהה 6.1...
לאחר ניתוק כל החיבורים וחיבור מחדש (לא היו קצרים או משהוא דומה) ומספר נסיונות כיול עם שגיאות הכיול הצליח
לאחר ביצוע הכיול בכול הפעלה מחדש של הרסיבר עולה לי העמוד של התחלת כיול מחדש כאילו המקרופון עדין מחובר ואני צריך לבטל את הפעולה ואפשר להמשיך כרגיל.
הכיול נשמר האופן תקין והערכים נראים הגיוניים.
אני לא חושב שיש בעיה בחיבור המקרופון.
נסיון איפוס ההגדרות של הרסיבר וניסיון לצרוב את הFW מחדש דרך הUSB לא עזרו, האיפוס והצריבה עזרו אבל הבעיות נשארו.
רעיונות ?
האם אפשר למצוא את הFW הקודם ולצרוב אותו, אני לא מוצא אותו באתר של ימהה ולא בטוח אם זה תקין לחזור לאחור, לא רואה התיחסות לנושא.
תודה
ירון
לאחר העדכון רציתי לבצע כיול מחדש את הרמקולים והכיול נתקע עם שגיאה שזוהו רמקולים אחוריים אבל לא נשמע מהם צליל, אני מחובר עם 5.1 והכיול זהה 7.1 למרות שלא מחוברים זוג ארורי נוסף, לאחר מכן זוהה 6.1...
לאחר ניתוק כל החיבורים וחיבור מחדש (לא היו קצרים או משהוא דומה) ומספר נסיונות כיול עם שגיאות הכיול הצליח
לאחר ביצוע הכיול בכול הפעלה מחדש של הרסיבר עולה לי העמוד של התחלת כיול מחדש כאילו המקרופון עדין מחובר ואני צריך לבטל את הפעולה ואפשר להמשיך כרגיל.
הכיול נשמר האופן תקין והערכים נראים הגיוניים.
אני לא חושב שיש בעיה בחיבור המקרופון.
נסיון איפוס ההגדרות של הרסיבר וניסיון לצרוב את הFW מחדש דרך הUSB לא עזרו, האיפוס והצריבה עזרו אבל הבעיות נשארו.
רעיונות ?
האם אפשר למצוא את הFW הקודם ולצרוב אותו, אני לא מוצא אותו באתר של ימהה ולא בטוח אם זה תקין לחזור לאחור, לא רואה התיחסות לנושא.
תודה
ירון
אני לא רואה באתר של ימהה או בחיפוש בגוגל גרסה קודמת של הFW, צריך לנסות ליצור קשר עם ימהה או אולי עם אמזון שמהם נרכש הרסיבר ?
אין לאף אחד גיבוי של הFW ?
הוא תואם לכמה דגמים שלהם, שם הקובץ הוא: RXV679-A850_V177.zip.
כרגע שלט ההרמוני לאחר ההדלקה סוגר את החלון שנפתח ואני לא רואה את הבעיה, אולי בגרסה הבאה של הFW יתוקן ?
ירון
אין לאף אחד גיבוי של הFW ?
הוא תואם לכמה דגמים שלהם, שם הקובץ הוא: RXV679-A850_V177.zip.
כרגע שלט ההרמוני לאחר ההדלקה סוגר את החלון שנפתח ואני לא רואה את הבעיה, אולי בגרסה הבאה של הFW יתוקן ?
ירון
ראיתי שיצאה גרסת FW חדשה (Version 1.89) ולפי התאור יש תיקון באגים והוספת תמיכה בAAC , האם לנסות ולעדכן לאחר שהגרסה הקודמת פגמה לי ברסיבר עד ששינמכתי חזרה, הרי יש סיבה שמוציאם עדכונים ?
אני מניח שלא תהיה בעיה לשנמך שוב אם תהיה בעייה ?
This firmware includes
1, Added Playlist and Queue function
2, Compatibility with AAC format(internet radio)
3, Improved design of Source Screen
4, Added Disklavier Link function (for MusicCast models with AUX input)
5, Other operation improvement
ירון
אני מניח שלא תהיה בעיה לשנמך שוב אם תהיה בעייה ?
This firmware includes
1, Added Playlist and Queue function
2, Compatibility with AAC format(internet radio)
3, Improved design of Source Screen
4, Added Disklavier Link function (for MusicCast models with AUX input)
5, Other operation improvement
ירון