הוחלף לי ממיר yesmax hd...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
ממיר דור 2 עם 500GB
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא קיבלת, אבל לפחות קיבלת דור 2
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אין מה לעשות, זה ממיר ישן, הם לא קונים אותם יותר, עד לפני חצי שנה אני חושב, היה לי ממיר שיוצר ב 2012, חדש מקופסה, מדבקה כתומה.
אפשר להגיד שאני טיפה מצטער שהחלפתי ל Quattro, כי הTOTAL הציג תמונה טובה יותר ב SD, אבל מאז כבר הספקתי לקנות טלווזיה חדשה, ורואים טוב יותר. בכל מקרה הנפח כזה לא משנה, הדברים היחדים שאני שומר זה דוקו, כל השער לא הכפת לי אם ימחק.
אפשר להגיד שאני טיפה מצטער שהחלפתי ל Quattro, כי הTOTAL הציג תמונה טובה יותר ב SD, אבל מאז כבר הספקתי לקנות טלווזיה חדשה, ורואים טוב יותר. בכל מקרה הנפח כזה לא משנה, הדברים היחדים שאני שומר זה דוקו, כל השער לא הכפת לי אם ימחק.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
·קרוקס44 כתב:הטכנאי שהחליף טען שכיום יש רק שני נפחים חצי וטרה השאלה איך אני בודק את טענתו שקיבלתי טרה?...
רק מדבקה כתומה זה טרה.
צהובה זה חצי טרה.
כחולה /ירוקה 320G ומטה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

ירוק זה חצי טרה, אבל מעבד חלש(דור 1)
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הרבה פעמים נתכלתי שנותנים ממיר משומש..זה די מגעיל מצד ספק הציוד. אבל אתה משאיל אותו מהם. מה אתה רוצה שיעשו אם ציוד ישן? הממירים עוברים מספר לקחות כל עוד ניתן להשמיש אותם, אני מצד שני דורש תמיד חדש.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "