לאטום חריץ בין אמבטיה לשייש שמתחבר מעליה
הקיר בצד השני של האמבטייה בסלון מתפוצץ.
בהבנה שזה קורה בגלל החריץ הזה וצריך לאטום אותו.
אטימות בסיד ודומיו לאמבטייה לא טובים.
וגם כי נראה לי שיש איזה כמה מילימטרים, שכשדורכים באמבט הדפנות שלה שוקעות/מתרופפות ובכל איטום נוצר חריץ דק שנספגים דרכו מים וכמו שאמרתי, הקיר מתנפץ בצד השני כל עוד זה לא אטום, גם התעלה של כבל טלפון כולה מלאה במים בפעם האחרונה שבדקתי.
אנסה להשתמש הפעם בסיליקון פשוט אבל לאטום בלי לחסוך, אקנה אקדח (במקום לדחוף עם הצד האחורי של הפטיש) ואקנה 5 מחסניות של סיליקון ואשים כמה שאוכל.
וכן לקחתי איזמל והורדתי את ההטיח/סיד מה שהיה בין האמבט לקין ממקודם.
אשמח לדעות, רק אני עובד על זה.
*ד"א: אמבט מאוד ישן שפעם פעל בו ג'קוזי ועכשיו כשהמנוע לא עובד אז כשממלאים אותה, יוצא מצנרת הג'קוזי מהחורים לכלוך.
אולי גם אותם אאטום עד שיהיה לי זמן להגיע למנוע, הבעיה שיש חור שאיבה מאוד גדול ועגול שסיליקון בטח לא יתפוס.
בהבנה שזה קורה בגלל החריץ הזה וצריך לאטום אותו.
אטימות בסיד ודומיו לאמבטייה לא טובים.
וגם כי נראה לי שיש איזה כמה מילימטרים, שכשדורכים באמבט הדפנות שלה שוקעות/מתרופפות ובכל איטום נוצר חריץ דק שנספגים דרכו מים וכמו שאמרתי, הקיר מתנפץ בצד השני כל עוד זה לא אטום, גם התעלה של כבל טלפון כולה מלאה במים בפעם האחרונה שבדקתי.
אנסה להשתמש הפעם בסיליקון פשוט אבל לאטום בלי לחסוך, אקנה אקדח (במקום לדחוף עם הצד האחורי של הפטיש) ואקנה 5 מחסניות של סיליקון ואשים כמה שאוכל.
וכן לקחתי איזמל והורדתי את ההטיח/סיד מה שהיה בין האמבט לקין ממקודם.
אשמח לדעות, רק אני עובד על זה.
*ד"א: אמבט מאוד ישן שפעם פעל בו ג'קוזי ועכשיו כשהמנוע לא עובד אז כשממלאים אותה, יוצא מצנרת הג'קוזי מהחורים לכלוך.
אולי גם אותם אאטום עד שיהיה לי זמן להגיע למנוע, הבעיה שיש חור שאיבה מאוד גדול ועגול שסיליקון בטח לא יתפוס.
למה 5 שפורפרות?! במצב נורמלי מספיק רבע שפורפרת לאיטום כל השוליים של האמבטיה
אולי כדאי שתעלה תמונה
בכל מקרה מומלץ שתעבוד עם חומר איכותי שלא יתמלא עובש אחרי כמה חודשים
שקוף - סיקה סיל C
לבן - סיקה 11FCאו HyperFlex 250
תקנה אקדח טוב וחזק ולא כזה שיתעקם לך בפעם הראושנה כי החומר הלבן מאד סמיך.
ממליץ שתעלה תמונה שנבין שאתה בכלל בכיוון כי אם אתה מדבר על 5 שרוולים משהו לא הגיוני
אולי כדאי שתעלה תמונה
בכל מקרה מומלץ שתעבוד עם חומר איכותי שלא יתמלא עובש אחרי כמה חודשים
שקוף - סיקה סיל C
לבן - סיקה 11FCאו HyperFlex 250
תקנה אקדח טוב וחזק ולא כזה שיתעקם לך בפעם הראושנה כי החומר הלבן מאד סמיך.
ממליץ שתעלה תמונה שנבין שאתה בכלל בכיוון כי אם אתה מדבר על 5 שרוולים משהו לא הגיוני
יש ממש מרווח גדול שמרחף בינהם.
בעבר סגרתי חלק מהחור ואפילו את כולו בשפכטל מתאים, אבל זה לא עזר
... (זה היה בנסיון השני)
הראשון כשרק מילאתי את החור הכל עבד טוב והצד השני של הקיר נשאר יבש.
עכשיו החלטתי לשפוך לכל המרווח הזה סיליקון, בכמויות אדירות מבלי לגשר עם שפכטל
זה הניסיון האחרון שעשיתי עם 5 שפורפרות זולות
[imgbig]https://s7.postimg.org/bf8qdhet7/IMG_20 ... 233016.jpg[/imgbig]
[imgbig]https://s8.postimg.org/ejysh0wg5/IMG_20 ... 233012.jpg[/imgbig]
בעבר סגרתי חלק מהחור ואפילו את כולו בשפכטל מתאים, אבל זה לא עזר
הראשון כשרק מילאתי את החור הכל עבד טוב והצד השני של הקיר נשאר יבש.
עכשיו החלטתי לשפוך לכל המרווח הזה סיליקון, בכמויות אדירות מבלי לגשר עם שפכטל
זה הניסיון האחרון שעשיתי עם 5 שפורפרות זולות
[imgbig]https://s7.postimg.org/bf8qdhet7/IMG_20 ... 233016.jpg[/imgbig]
[imgbig]https://s8.postimg.org/ejysh0wg5/IMG_20 ... 233012.jpg[/imgbig]
לפני 20 שנה
ולא יצאו תמונות טובות, בדקתי, אין חריצים שקועים. זו אכן פטרת.
לא ראיתי לנכון לנקות שייש שמילא נשטף בכל יום
.
עדיין לנקות בין האריכים זה בעייתי, כי יש הרבה מאוד
השאלה דיברה, על החלק הזה של בין האמבטיה עצמה לאריכים
יש שם מרווח עצום שדרכו מחלחלים מים רבים וכתוצאה מכך הקיר בצד השני נסדק.
שוב סליחה, ממש מלוכלף בין האריכים ואני לא תורח לנקות את זה
ולא יצאו תמונות טובות, בדקתי, אין חריצים שקועים. זו אכן פטרת.
לא ראיתי לנכון לנקות שייש שמילא נשטף בכל יום
עדיין לנקות בין האריכים זה בעייתי, כי יש הרבה מאוד
השאלה דיברה, על החלק הזה של בין האמבטיה עצמה לאריכים
יש שם מרווח עצום שדרכו מחלחלים מים רבים וכתוצאה מכך הקיר בצד השני נסדק.
שוב סליחה, ממש מלוכלף בין האריכים ואני לא תורח לנקות את זה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני מציע לך שתפתח את קופת החזרזיר ותתחיל לשפץ את האמבטיה אחרת הנזק יהיה הרבה הרבה הרבה יותר גדול.
מוזמן לבוא אלי ולראות את השיפוץ של אמבטיה כולל איטום מחדש כולל שיפוץ קירות עקב רטיבות
מוזמן לבוא אלי ולראות את השיפוץ של אמבטיה כולל איטום מחדש כולל שיפוץ קירות עקב רטיבות
·JEXY כתב:אני מציע לך שתפתח את קופת החזרזיר ותתחיל לשפץ את האמבטיה אחרת הנזק יהיה הרבה הרבה הרבה יותר גדול.
מוזמן לבוא אלי ולראות את השיפוץ של אמבטיה כולל איטום מחדש כולל שיפוץ קירות עקב רטיבות...
אתה חושב שלכלוך בין הבלטות זה סיבה לשיפוץ? או בגלל שלא עבר שיפוץ הרבה זמן?
תודה על ההזמנה, אני דוחה בינתיים. נחמד מצידך
אתכונן כמובן לשפץ, ואקח את זה בחשבון מה שאמרת ואפילו אזמין בעל-מקצוע שיתן חוות דעת על זה . תודה
לגבי הקיר בצד השני, הוא ניזוק רק בחלק התחתון שבו נמצאת האמבטיה עצמה ואני בטוח כמאט וודאית שהחלחלות של המים היא מהאזור הזה.
אין נזק לא לאבטיה ולא לאריכים ולא לשפכטל בינהם, הכל תקין.
רק המרווח בין האמבט לאריכים יוצר פער שגדל עקב התנקות קצוות האמבט מהם ונוצר מצב שמים שמגיעים לאזור מחלחלים בדיוק באזור שהאמבטיה מוצדמדת לאריכים בקיר.
הקיר בצד השני, רק בחלקו התחתון תחתון (1/6 ממנו מנופץ).
אולי מה שאמרת נכון.
אבל שוב פעם, התמונה שצילמתי היא לא איכותית ואין נזק, לפחות מבדיקה שלי לחיבורים של האריכים והתמונה לא ממחישה,
אם אקח נגיד סמרטות עם אקונומיקה זה יהיה לבן שום.
ולפי הבחנה שלי אין שם חורים או פגיעות.
לא הצלחתי לצלם טוב, ככה זה נראה לפני ששמתי את הסיליקון
מניסיון שלי החומר שהוכיח את עצמו כבר 10 שנים: סיקה פלקס 11FC
נקה היטב היטב את כל הסיליקון הישן, עד שתראה את כל המרווח בין האמבטיה לקרמיקה פתוח ונקי משאריות ישנות ומאבק בנייה.
מספיק שרוול אחד של סיקה פלקס בשילוב עם אקדח סיליקון טוב, ואני מדגיש אקדח טוב כי החומר קשה מאוד ללחיצה החוצה (זה לא נוזלי כמו סיליקון פשוט).
אתה מכין מראש קערית קטנה ומעט עמוקה עם מים מעורבבים עם הרבה הרבה הרבה מאוד סבון כלים - זה ישמש ליישום הסופי, עוד מעט תבין.
אתה חותך את הפיית הפלסטיק שמגיעה עם השרוול לרוחב המתאים, לא קטן מדי ולא רחב מדי, רוחב שיאפשר הכנסת חומר לחריץ וזליגה מעט החוצה מהחריץ.
כעת אתה דוחס בכוח פנימה למרווח הפתוח עם האקדח לכל האורך בתנועה ארוכה, תתאמץ לעשות את זה במשיכה אחת לכל פאה כי זה מה שמבטיח איטום טוב (אם אתה יכול לכל אורך האמבטיה זה יהיה הכי טוב). אתה מכניס אגודל לתוך הקערית עם הסבון ומחליק את החומר בלחיצה עדינה לכל האורך. מה שתראה שמתקבל זה גימור חלק שממש צמוד לכל אורך האמבטיה. לאורך ביצוע ההחלקות, הסבון על האצבע יורד וצריך להכניס שוב את האצבע לסבון להמשך החלקה.
אם אין לך נזילות מהג׳קוזי מבפנים זה אמור לפתור את הבעייה לתמיד.
כל מה שכתוב למעלה הוא נכון כל עוד יש לך את היד המתאימה. יש אנשים שפשוט לא הולך להם עם איטומים וחומרים דביקים גם אם מסבירים להם הכי טוב שאפשר. אם אין לך את זה, אל תתחיל בזה כי אתה תמצא את עצמך דבוק לאמבטיה עם החומר ותצטרך להזמין חילוץ
אגב אני ממליץ לך קודם להתאמן קצת סתם על קרטון מכופף עם פינה בכדי להבין את טכניקת ההחלקה עם הסבון.
נקה היטב היטב את כל הסיליקון הישן, עד שתראה את כל המרווח בין האמבטיה לקרמיקה פתוח ונקי משאריות ישנות ומאבק בנייה.
מספיק שרוול אחד של סיקה פלקס בשילוב עם אקדח סיליקון טוב, ואני מדגיש אקדח טוב כי החומר קשה מאוד ללחיצה החוצה (זה לא נוזלי כמו סיליקון פשוט).
אתה מכין מראש קערית קטנה ומעט עמוקה עם מים מעורבבים עם הרבה הרבה הרבה מאוד סבון כלים - זה ישמש ליישום הסופי, עוד מעט תבין.
אתה חותך את הפיית הפלסטיק שמגיעה עם השרוול לרוחב המתאים, לא קטן מדי ולא רחב מדי, רוחב שיאפשר הכנסת חומר לחריץ וזליגה מעט החוצה מהחריץ.
כעת אתה דוחס בכוח פנימה למרווח הפתוח עם האקדח לכל האורך בתנועה ארוכה, תתאמץ לעשות את זה במשיכה אחת לכל פאה כי זה מה שמבטיח איטום טוב (אם אתה יכול לכל אורך האמבטיה זה יהיה הכי טוב). אתה מכניס אגודל לתוך הקערית עם הסבון ומחליק את החומר בלחיצה עדינה לכל האורך. מה שתראה שמתקבל זה גימור חלק שממש צמוד לכל אורך האמבטיה. לאורך ביצוע ההחלקות, הסבון על האצבע יורד וצריך להכניס שוב את האצבע לסבון להמשך החלקה.
אם אין לך נזילות מהג׳קוזי מבפנים זה אמור לפתור את הבעייה לתמיד.
כל מה שכתוב למעלה הוא נכון כל עוד יש לך את היד המתאימה. יש אנשים שפשוט לא הולך להם עם איטומים וחומרים דביקים גם אם מסבירים להם הכי טוב שאפשר. אם אין לך את זה, אל תתחיל בזה כי אתה תמצא את עצמך דבוק לאמבטיה עם החומר ותצטרך להזמין חילוץ
אגב אני ממליץ לך קודם להתאמן קצת סתם על קרטון מכופף עם פינה בכדי להבין את טכניקת ההחלקה עם הסבון.
נערך לאחרונה על ידי קומפוזיט ב 08/08/2016 10:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
דבר חשוב ששכחתי, אם בהשמה של הסיקה אתה מרגיש שלא שמת מספיק פנימה במרווח אתה יכול להוסיף עוד לחיצה עם האקדח להוספת חומר, אבל ברגע שהחלקת את החומר עם הסבון אין אפשרות להוסיף עוד חומר כי הסבון מצפה את הסיקה ולא נותן לחומר נוסף להיצמד אליו. כלומר לפני שאתה מחליק עם הסבון תהיה בטוח שכמות החומר בתוך המרווח והחומר שמונח על המרווח מספקת.
שמתי לב שאתה מאוד נדיב עם החומר (5 שרוולים זה לא הגיוני
), אתה לא חייב להיות כל כך נדיב עם הסיקה, גם פס צר ואסטטי בשוליים יעשה את העבודה, פשוט תדאג שלחריץ נכנס מספיק חומר שנוגע בשתי הדפנות אין צורך לבנות מגדלים של סיליקון, כל המוסיף גורע וזה גם יוצא מאוד מכוער.
שמתי לב שאתה מאוד נדיב עם החומר (5 שרוולים זה לא הגיוני