משתמש חדש בסלקום TV - ביקורת

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
erro פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,

פוסט זה הינו לכל המתלבטים, חוששים, כבולים...

אז זהו. תם ונגמר עידן ההוט בחיינו (לפחות לתקופה הקרובה).
היינו בטריפל של הוט דרך מקום העבודה במחיר מתחת ל-300 ש"ח כולל ספק.
התקשרתי למטומטמים (סליחה על הביטוי) והסברתי להם שאני לא מחפש לגנוב, להתעלק, לסבן אותם , ערוץ כזה או אחר, VOD וכד'. הדבר היחידי שאני מבקש הוא העלאת מהירות האינטרנט (תבינו הייתי על 2.5 וביקשתי 10, 12, 15 מה שבא להם).
אמרו לי אי-אפשר וכי צריך לפתוח את החבילה שלי ואז ייצא לי לשלם מעל 300. הסברתי שוב שזה לא עולה להם כסף ומכיון שאני כבר לקוח למעלה מ-10 שנים אני נותן להם הזדמנות לשמר אותי בחינם (כולה שליחת קובץ קונפיגורציה מעודכן למודם).
אמרו אי אפשר, שאלתי אין שורת/קוד מנהל.... אמרו לא. בקיצור שרפתי כחצי שעה בשירות לקוחות ועוד כשעה בשימור...

התקשרתי לסלקום... האמת קצת חששתי, מה יהיה עם הילדים (דיסני וכד') ?
לגבי ספורט היתה לי החבילה הרגילה בהוט והנחתי שהערוצים בסלקום ישביעו את רצוני (כמה צדקתי).

ובכן, לאחר כשבועיים הרגשתי צורך עז לשתף אתכם בחוויה.
ספורט - הערוצים הסטנדרטיים סבבה. אפילו יש מספר ערוצים חיים ונוספים עם שידורים חוזרים של האולימפיאדה. איכות מצוינת.
ילדים - אני חושב וכך גם משפחתי, שסלקום לא מפרסמים מספיק טוב את הקטע הזה. הילדים מתים (!!!) על הסלקום TV.
יש להם מלאאאא תוכניות, קלטות, סדרות (גם מדיסני). בנוסף פרקים חדשים נוספים כל כמה זמן. הדבר שהכי מגניב בעיניהם, זה שאם יש להם פיפי או שהם צריכים ללכת לאכול ארוחת ערב או שהם צריכים ללכת לישון, הם תמיד יכולים לעצור ולהמשיך מהיכן שהפסיקו....
בידור - סדרות, אשתי ואני מאוד נהנים.... יש את כל הערוצים הרגילים (עידן וכד') וגם גם סדרות מגניבות כמו "מוצארט בפארק",
"Mr. Robot" שעוזר לסגור עוד קצת כל ערב אחרי הפרק מהקודי. סרטים, אפילו הצלחנו למצוא סרט אחד שלא ראינו עדיין בסלקום TV במהלך הסופשבוע האחרון... כמובן שזה לא משתווה לקודי אבל עדיין נחמד. איכות שוב, מצוינת.
רדיו - סלקום ווליום. שוב לדעתנו לא מפורסם מספיק ע"י סלקום. אוסף אינסופי של שירים, אלבומים, זמרים...
אינטרנט - 40 מגה. לא צריך את הטובות הנלוזות של הוט, אין מה להוסיף.
טלפון - סבבה.

ישאלו אותי אנשים מדוע אני צריך בכלל סלקום TV אם אני משתמש בקודי. ובכן עשיתי חישוב שתשתית וספק יעלו לי 80-90 ש"ח, בשביל עוד 60-70 ש"ח אני מוכן שיהיה לי משהו מסודר, בעיקר לילדים (דרך אגב שכחתי, הקלטה), פלוס טלפון, בלי להסתבך עם התקנות, תרגומים ושידורים זרים (לספורט לדוג') ו/או פחות איכותיים.

לסיכום,
לכל המשתמשים והמשפחות שעושות שימוש ממוצע בטלויזיה (לא צורך ספורט משוגע), חבר'ה, תארזו את עצמכם ותעופו לסלקום TV.
המצחיק הוא שכאשר חזרו אלי מהוט לאחר הודעת הניתוק שלי, הבחורה שאלה אותי בלעג "מה אתה מרוצה מהטלויזיה שלהם ?", אמרתי לה "אני מאוווווד מרוצה" והתכוונתי לכל מילה.
אני מאוד מקווה שעזרתי למתלבטים (אפילו אחד).
בואו בהמוניכם.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

מסכים לחלוטין.
גם לי החוויה של סלקום TV מאוד חיובית.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

@erro
·
.. ברוך הבא ... אם תוכל להוסיף את נותני השווה בין סלקום להוט כמות ממירים ועליות ואז יהיה תמונה מלאה לביקורתך המבורכת ..

danielpo123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

@erro
·

אני גם מרוצה באופן כללי מהחיסכון בכסף אבל השירות שלהם ממש לא חף מתקלות -
פעמים רבות אני נתקל במקרים בהם תכני VOD נקטעים באמצע או לחילופין שבשעות עומס לא ניתן לצפות בתכני VOD שבעיני זה דבר בזוי. הרי בדיוק על שירות זה אני משלם להם.
בנוסף כשמתקשרים למוקד שירות טכני לאור התקלות שציינתי - יש זמן המתנה מגוחך של 45 דקות במקרה הטוב (40 אנשים שממתינים לפני בתור הטלפוני, קרי אין עם מי לדבר על תקלות)

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #5 

danielpo123 הממיר של סלקום צורך במקסימום 10 מגה מהאינטרנט הביתי, אם הוא מחובר קווי ואין שימוש באינטרנט באותו מעמד (הורדת בקבצים במחשב אחר/משחקי רשת וכו') אין סיבה לקרטועים ואולי יש בעיה מעבר, נסה להריץ בדיקת מהירות דרך ההגדרות כאשר אתה חווה אטיות - יש לי הרגשה שיש לך בעית תשתית שמה מכיוון הנתב או ציוד אחר.

danielpo123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #6 

@benny123
·
תודה על העצה

יש לי תשתית 40 מגה, 33 מגה באלחוטי, בדיקת המהירות תקינה (ביצעתי בזמן התקלה) ואין יותר מדי מכשירים מחוברים.
אמנם כל הממירים מחוברים באלחוט ולא קווי, אבל עד היום מעולם לא הורגשה בעית מהירות כלשהי.

מה גם שההערת שגיאה שאני מקבל הינה "התוכן המבוקש אינו זמין" ולא "חיבור האינטרנט אינו תקין", כלומר שנראה לי שהבעיה דווקא אצל סלקום

gabbytec
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

בחיבור קווי אין שום תקלות הVOD עובד חלק

שליחה #7 

@benny123

הבעייה היחידה שמידי פעם הממיר נתקע, וצריך לנתק אותו מהחשמל.

yaronnn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #8 

לי יש את הממיר החדש וניתן להקליט את כל הערוצים הקיימים הבעייה שאני צופה בערוץ הספורט למשל אחרי כמה שעות הממיר זורק אותי בחזרה לערוץ 2

cucamber
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #9 

מסכים לגמרי.

אני גם עברתי עם חששות רבים והייתי בטוח שאחרי שבוע ניסיון הילדים ישגעו אותי לחזור לYES ואני חיב לציין שהופתעתי מאוד לטובה.

הילדים מאוד מרוצים וממש לא רוצים לחזור ליס. ביס שילמנו סכום מופקע ל VOD וכל פעם שהיה בא להם לראות תוכנית אפילו תכנים שמופיעים אצלם בערוצים הם היו מקבלים הודעה שצריך לשלם אקסטרה (כמובן שאין מה לדבר על תשלומי אקסטרה על הסכום המופקע שמשלמים להם כל חודש) מה שהיה מאכזב ומעצבן אותם מאוד. כאן הכל פתוח ב VOD בלי שטויות ותוספות והם יכולים לראות מה שהם רוצים מתי שהם רוצים וזה בדיוק מה שילדים צריכים.

הדבר היחידי שבאמת חסר לי מ YES זה ערוצי ההיסטוריה ודיסקברי אבל לא שווה לי לשלם בשבילם עו 200 שקל לחודש ץ
חוץ מזה היתרונות של יס זניחים מבחינתי, יש המון סדרות ומספיק סרטים (פחות מיס אבל מספיק) ובכל מקרה סרטים וסדרות אני רואה בקודי.

אומנם התכנים לא מתעדכנים מספיק לדעתי אבל גם ב YES יש שידורים חוזרים אין סופיים של אותם פרקים ומסתבר שלילדים אין בעיה לראות את אותו פרק 8 פעמים.

אגב לא נתקלתי בכלל בבעיות של קרטועים שציינו כאן ( יש לי 2 ממירים בחיבור קווי ואינטרנט 40 מגה) אבל מידי פעם
מקבלים הודעה של תוכן לא זמין או אין רשת ואז צריך לכבות ולהדליק את הממיר מהכפתור האחורי ולפעמים גם את הראוטר ואז זה מסתדר.

בקיצור במחירים של היום סלקום נותנים תמורה דומה בשליש מחיר ולדעתי למי שלא מכור לטלויזיה אין סיבה לשלם את המחירים המופקעים של יס והוט.

מבחינת השירות אין לי מה להגיד כי לא ממש נזקקתי לשירות אבל גם עם הוא פחות טוב מיס כמה פעמים בשנה אתם כבר מתקשרים לשירות?
לדעתי האישית זה שיקול פחות משמעותי בעיקר בהתחשב בהפרשי המחיר האדירים.
·

yaronnn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #10 

לא הבנתי איך יש שם סדרות של יס ניו יורק והאלופה של הוט דרך אגב בקרוב ערוץ הקניות 21 עולה לסלקום טיוי

Kobikob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #11 

אני גם בקרוב סוגר שנה עם הסלקום טיוי.
בסה"כ מאוד מרוצה מהאיכות ומהמתוכן.
מה שכן , הייתי מאוד שמח אם היו מוסיפים עוד ערוצי פנאי וטבע - דיסקברי נשיונל WILD
We need something to hold on to

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #12 

מסכים, ערוצי טבע והיסטוריה חסרים.
סלקום יכולים לעלות על הגל עם רק היה להם שירות טוב, השירות שלהם מבחינתי זהה להוט.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

integer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #13 

הבעיה העיקרית שלי עם סלקום זה הממיר שלהם שהוא רחוק שנות אור מהממירים של יס והוט...
לפחות אצלי הממיר נתקע בלי סוף עובד באטיות מטורפת... מה שמביא לכך שהרבה פעמים דברים שביקשתי להקליט לא מוקלטים...
ואם האינטרנט לא יציב זה הסוף שלכם... הממיר לא יודע להתמודד עם ניתוקים באינטרנט וכל ניתוק מצריך אתחול של הממיר מהכפתור מאחור (הייתי ממליץ בדגם הבא להעביר אותו קדימה... זה ממש יקל)... שלא נדבר על זה שכל התכנים מיוטיוב לא ניתנים לצפיה...
ושירות... השירות של סלקום לא קיים... פעם הייתה לי תקלה השארתי פרטים וחזרו אלי אחרי למעלה משבוע.... בכלל לא זכרתי מה הייתה התקלה...

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”